Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Please log in to reply
13653 replies to this topic

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
az valami gennyes trójai volt.
csökkentett mód -> spybot, ad-aware, nod32 és ami még van.
ha igy se jó, akkor lesz rajtam kívül okos ember.

többi amugy jó? démárk pöttyök? tuning?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nah megint jol vagyok

upgradeltem az alairasban levo konfigot, 7600gt, gigabyte alaplap, uj ram, meg egy uj tap.

tettem neki uj rendszert, muxik is szepen, de ha inditom a netet, akkor halal.

a kerio valami puffer tulcsordulast magyaraz, de nem igazan ertem, meg bejon egy win hibauzi ablak is, hogy a szamitogep leallitas alatt al, szal mentsek minden melomat hirtelen. es alatta szepen szamol vissza 60tol.

emlekszem hasonlo esetre a multbol, akkor asszem valami shutdown -a parancsot kellett beirni valahova, de mar nem tudom pontosan hogy mit hova.

help plz

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
jaja ez is )
arra gondoltam lehet hogy csak ugyanabba a házba rakjáb bele, mint amiben mikrofon is van... amugy nem rossz kütyü. eszméletlen közelrõl is tök éles (manualis fókusz) szõrtüszöket is tök jól látni :D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
én kaptam egy ingyen webcam-ot :D
320*240-ben képes 30 fps-t csinálni. zsíír.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
vettem ma webcamot. trust valami. nem írják hogy lenne rajt mikrofon, de van egy kis lyukacka a bal alsó sarkában. mi lehet az?

meg vettem usb-s lámpát LOL :D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
a verba nálam kész sz*pás
ellenben a tdk, ami tökéletes.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Takarításra én is gondoltam, fejet hogy lehet beállítani ?

Szaxervízben szakember. _Jól_ beállítani kevesen tudják, pedig nem nagy munka.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Takarításra én is gondoltam, fejet hogy lehet beállítani ?

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

DVD olvasós nyûgöm van, mégpedig a következõ:
Pio 107-es író, olyan 1 héttel ezelõttig minden okés volt. Azóta azt csinálja, hogy a Nero 7.0-val, 4X-esen megírt Verbatim DVD-R 16X lemezeket szépen visszaolvassá adatellenõrzéskor, szól, hogy kész és soha többet nem olvassa el a lemezeket !! Másik gépben, asztali lejátszón abszolút hibamentesen mennek a lemezek, régebben megírt Ridisc lemezeket viszont olvassa gond nélkül, nagyon ritkán, sokszori próbálkozásra elfogadja a Verbákat is. Ezmijez ??!

Öregedés, be kéne állítatni a fejet, meg vszínû egy takarítás is ráfééren és pöpec lesz. Ha jól megírja, akkor csak ezzel van a baj.
Nekem 109XLA-m van, gúgomnak 107XLA, faternak 110D, bnõmnek 111D, és 80%ban Verbatimokra írunk; és no problem.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
tesom is sziv a pio109 iroval, meg a verba lemezzel, mert csak 4X hajlando irni neki. nekem 110es van, es muxik fajinul. bar sztem azert, mert fekete, es az majerabb :D

megvan a 7600GT-m jee :)

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
http://index.hu/tech/hardver/logi0901/

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts

Pio 107-es író, olyan 1 héttel ezelõttig minden okés volt. Azóta azt csinálja, hogy a Nero 7.0-val, 4X-esen megírt Verbatim DVD-R 16X lemezeket szépen visszaolvassá adatellenõrzéskor, szól, hogy kész és soha többet nem olvassa el a lemezeket !! Másik gépben, asztali lejátszón abszolút hibamentesen mennek a lemezek, régebben megírt Ridisc lemezeket viszont olvassa gond nélkül, nagyon ritkán, sokszori próbálkozásra elfogadja a Verbákat is. Ezmijez ??!

Olyan ismerosnek tunik ez a hiba. Nekem mondjuk Teac-em van de annak a belseje is Pio pontosabban a 106-os
Nekem is tok hasonlot csinalt Verba lemezekkel. En irtam is az ahead-nek hogy mi a csocs van. Kertek kuldjem el a logot aztan megkoszontek :)
Kesobb jottek a frissitesek is ,de sztem nem attol szunt meg a bibi.
Eloszor azt hittem valami a lezarassal volt (A logba ilyen csunya dolgokat irt hogy nem tudta lezarni meg mindenfele hw szintu hibauzi) , meghogy volt az az opcio a minimum 1GB-os lemezre iras (nagy dvd mod) be volt kapcsolva
Tenyleg nezd meg a logot az is szokott segiteni.
Nekem bar nem derult ki mi volt a gixer meggyogyult a dolog. Figyelj ra hogy a CD iras mod at legyen allitava a dvd-re iras modra a comboboxban (ugyis megirta regen ha nem volt :-o) Nekem anno nagyon gyanus volt a lemez is. Bar egy kesobbi nero (a mostani 7-es) mar nem csinalt hibakat ugyanabbol a sorozatbol. Erdemes kiprobalni mas tipussal pl TDK.
A nagy dvd mod most ki van kapcsolva nekem. Ezt a cd iro tipusanal lehet allitani

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Hozz be egyet, megnézzük a plextor mit mond rá.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Nero CDDVDSpeed-et futtattad?
"In idem flumen bis non descendimus"

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

http://www.simpleocr.com - ingyenes.
Gépelt szövegre tökéletesen megfelel és csak 10MB a telepítõje.

zOrg a freeware király :)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Sziasztok!
A szomszédban van egy routerem :). Immár két éve használjuk, de most azt kezdte játszani, hogy 2-3 naponként lefagy. Én ehhez nagyon nem értek, ezért anno egy rendszergazda ismerõst kértem meg, hogy segítsen beüzemelni. Mit lehet ilyenkor csinálni? Lehet ezeken firmwaret frissíteni? Pontos tipust most nem tudok mondani, de állítólag ez a legjobb router volt akkoriban.

Lehet, kezd ezzel, elvileg a sw nem öregedhet, gyakorlatilag meg elõfeldül, mindenképp kezd egy fw frissítéssel...

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Mi van most használható OCR progi?
Gépelt szöveget kéne .docra ismernie...
Recognita még mindig?

http://www.simpleocr.com - ingyenes.
Gépelt szövegre tökéletesen megfelel és csak 10MB a telepítõje.
"In idem flumen bis non descendimus"

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts

Sziasztok! Meg tudná mondani valaki, hogy mit takar a tvnet: adsl 3g+ net elnevezése?

http://tvnet.hu/inde...magid=2&fajta=0
Csak rez erparas rendszernel mukodik ahol valami hurkolassal tudnak bu*eralni.
Azoknak automatice bekotik ennyiert akiknek 1 eves huseguk megvoltmar ha kerik. Akiknek nem azok csak tobber kapjak meg asszem, vagy huseget eskusznek :), de nezd meg tvnet honlapjat ott minden fenn van.
Tenyleg durva hogy ennyiert is lehetne net. En is szemezek vele, csak a hajciho ami vele jar az most nem hianyzik meg, bar az ido megy es mar nem tart soka az akcio

Sziasztok!
A szomszédban van egy routerem . Immár két éve használjuk, de most azt kezdte játszani, hogy 2-3 naponként lefagy.

Buggy? Attol hogy regen a legjobb volt meg meghalhatott benne pl egy kondi. De lehet csak buzeralja valami a geprol, vagy lehet rossz a kabelmodem is ha az van. Ki kell probalni mashol. Minimum egy resettel inditanek hw-esen ez kb ugy szokott lenni hogy x ideig benyomva tartod a reset gombot vagy benyomorr resettel kapcsolod be ,de minden routernel maskepp van.
Firmware-t azt tobbnyire lehet frissiteni es kell is security okokbol, de ha regen mukodott akkor ez nem fog sokat segiteni.

Inkább egy ilyent.....http://www.mp3center...pi_id=237&ppt=0

Hu ez zsir, nekem is ilyen marka van csak joval regebbi modell , de gondoltam fejlesztek mostmar koszi a linket.
Szted a lion akksi meddig birja, meg mi van ha behal?
Gyanus az a usb 1.1 is az irto lassu feltoltesileg (enyem az :( )
Elvileg ez is mukszik drive-kent winfosba nem?
A sansa-t is neztem az se rossz.
Mondjuk Diva regebben CF kartyas volt ami bovitheto ,bar 1G az mindenre eleg.

Mi van most használható OCR progi?
Gépelt szöveget kéne .docra ismernie...
Recognita még mindig?

Most lehet hulyeseget mondok , de van egy progi amivel a feliratokat lehet dvd-rol szedni es szinten ocr felismero rendszerrel szedi ki grafikus adatbol.
A neve subrip, probald meg hatha. Ingyenes :)
http://www.divx-dige...are/subrip.html
Elvileg magyar is , legalabbis korabbi verzioihoz volt magyaritas

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
abbby fine reader, nagyon jó és haver apja is fejleszti;)