Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Írta 2006. szeptember 09. - 21:24
nah sracok, help kene.
van ez az uj alaplapom [gigabyte k8ne] es adott jozza ket ram, egy geil, meg egy infineon. az idozitesuk persze nem egyforma, de hiaba akartuk tegnap beloni oket, nem akarjak az igazat. annyira, hogy 20percen belul 2 cmos clear volt es ez a 2.5-2-2-5 cr2 nem igazan josag nekem.
lehuztuk orajelet 333-ra, es 2.5-4-4-8 ra az idozitest, hogy az mar biztos eleg stabilan lassu lesz, de fagyott mint a huzat.
tippek?
masik kerdes:
particiok betujeleit nem lehet valahogy valtoztatni, mert kicsit osszekuszalodtak win reinstall utan
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. szeptember 09. - 21:04
klikk erre a gombra:Sziasztok!
A kutyanévadás topikba szeretnék képet felrakni, de nem sikerült!
Segítsetek légyszí!
Köszi
Majd beírod a feugró ablakba a kép elérhetõségét így: www.akarmi.hu/kep.jpg
És akkor meg fog jelenni, ha jól csináltad.
Írta 2006. szeptember 09. - 21:03
250gigás usb2-es külsõ vinyót lehet partícionálni? mivel?
vagy ha nincs partiton magiced, akkor xp telepítõcdvel...bár nem vagyok benne 100%, hogy az tud usb-s vinyot formázni meg arra telepiteni xpt...de ha akad otthon xp install cd, akkor egy próbát megér.
Írta 2006. szeptember 09. - 20:57
250gigás usb2-es külsõ vinyót lehet partícionálni? mivel?
hát mivel az is egy normál vinyó sztem lehet.
Partition magic- el pl. 8as verzió körül jár talán
Egy nap 24 óra, egy tálcán 24 sör...EZ NEM LEHET VÉLETLEN!
Írta 2006. szeptember 09. - 20:22
Írta 2006. szeptember 09. - 20:02
Használt gépemet kéne elbizniszelni, de se aproneten se hasonlókon még csak rá se kérdeznek!!
Gondoltam már ilyen használt beszámítós dologra csak ott rohatt keveset adnának gondolom érte....(vagy van vkinek vmi korrekt helye? )
Ti merre szoktatok megszabadulni alkatrészektõl???
PH- aproja az milyen ???
köszi
csáó
Egy nap 24 óra, egy tálcán 24 sör...EZ NEM LEHET VÉLETLEN!
Írta 2006. szeptember 08. - 21:05
A kutyanévadás topikba szeretnék képet felrakni, de nem sikerült!
Segítsetek légyszí!
Köszi
Írta 2006. szeptember 08. - 17:10
mondtam, de azt mondtad, hogy nem, biztos nem venice
a sempron pedig venice. most jutott eszembe
este csak 10-ig leszek, csapj a lovak közé ha akarsz valamit.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. szeptember 08. - 15:17
robert este legyel, majd akkor belohetnenk a ramokat hogy jok legyenek. riva tunert honnan szedjek? huzni akarom egy picit a vidikartyat. uj nvidia kezelopanelt uuuutalom amugyis.
akkor mar csak egy virust kell leszedni, majd este mondok tuneteket, aztan kerek ra megoldast.
a sempron pedig venice. most jutott eszembe
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. szeptember 08. - 11:23
gigabyte k8ne (s754+pci-e) nf4-4x
3400+ sempron (10*200 mhz)
asus 7600gt
2*512 ddr400 (geil d43 meg infineon bt5)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. szeptember 08. - 11:05
feltettem a 91.33-as drivert vga-ra es nyomtam neki dmarkot. 03ban 10953, 05ben meg 5421. ez utobbi magasan veri a huzott 6800gt-t, azzal sehogy se tudtam 5200 fole menni. ez meg meg nincs is huzva
kikapcsolos szitu megoldodott, de meg mindig jonnek idegesito popup ablakok, majd valami leszedi talan. ad-aware, meg spybot s&d nem jott be.
ja meg konstans 70fokos a proci. :wtf: keves a paszta, vagy sok?
ramokra everest azt irja, hogy ddr200 es hogy 2.5-2-2-5 CR2
Ha konstans annyi akkor vszínû nem a proci. Tuitui hogy az az? Nem chipset vagy FET hõ? Ha prociterheléssel megy fel, akkor FET lesz...
Milyen lap/proc? Ha van hozzá monitorozó progi ot tlesd meg, esetleg a bioszban. Ha A64ed van, akkor a friss speedfan látja a maghõt is... (core néven, szal el se lehet téveszteni)
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2006. szeptember 08. - 08:57
bios-t nézzél elõször. verziószámot, aztán frissitsed ha muszáj. van @bios benne, windows alól is megy.feltettem a 91.33-as drivert vga-ra es nyomtam neki dmarkot. 03ban 10953, 05ben meg 5421. ez utobbi magasan veri a huzott 6800gt-t, azzal sehogy se tudtam 5200 fole menni. ez meg meg nincs is huzva
kikapcsolos szitu megoldodott, de meg mindig jonnek idegesito popup ablakok, majd valami leszedi talan. ad-aware, meg spybot s&d nem jott be.
a hõmérsékletek össze-vissza vannak sajnos everestben http://prohardver.hu...od=40&id=252487
az a 70 fok valószinüleg az nf4-4x chip a kis aranyszinû borda alatt.
letölt, feltesz, megmér, örül: http://www.thecooles...ff/CoreTemp.zip
ramok azért ennyi mert auto-n hagytad biosban
elõször check "by spd" beállítás.
szerk: ezzel a ram beálítással megy 5400-at a démárk? LOL
szerk2: vettem egy hangkártyát magamnak, ezért megkapod a régimet, hhogy azt az alaplapi szutykot ne kelljen használnod.
Írta 2006. szeptember 08. - 08:24
hu matt koszike. foleg ha ez muxik is
csokkentett modban ment egy nod, de semmit nem talalt.
demarkot es tarsait meg nem csinaltam, mert elobb a netet akartam beuzemelni, csak kozbe jott ez a tortenet.
3 ram ugytunik nem fog menni, mert a kingston egy oldalas, a geil meg a masik meg ketoldalas. es csak egy fajtakat tud egyszerre kezelni elvileg a lap. de igy 400as talan.
Akkor nem töltõdik be. M$ frissítést kell tolni neki hogy jó legyen, auto updaten ha hagyod akkor mûxik
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2006. szeptember 08. - 01:42
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. szeptember 08. - 00:16
Szoval a minap megprobaltam en is osszerakni ezt a dolgot. Tok sikertelenul.
Alapanyagok:
Nvidia TV kimenet, S-VHS 2x4 polusu csatlakozo, SVHS/RCAV/RCAA->SCART atalakito, Video, TV.
Eredmeny:
Nalam is fekete feher volt a kep, teljesen mindegy hogy mit allitottam be a karesz driverjebe Tv uzemmodnak vagy regionak.
Mar arra gondoltam hogy az alabbi linken is emlitett
http://www.svideo.com/compaq1700.html
tobb polusu illesztes szuksegeltetik, de megneztem a vga-t es tok hagyomanyos 4 tus. Tehat minden passzolt megsem ment , mi lehet akkor a gond?
Megoldas(?):
Korabban SVHS-RCA kabellel tokeletesen ment a cucc.
Szoval mielott visszakotottem volna ,megprobaltam meg egy utolso lehetoseget, amit tobb helyen is emlitenek a neten.
Egyszeruen ujrainditottam a gepet es megneztem mi tortenik a TV-n (ilyenkor megjelenik a kep fuggetlen attol hogy klon vagy dual vagy single modban van-e a kartya. Szoval restart es WOW szines volt. Kiprobaltam Linux alatt
majd windows safe modban is, mindket esetben pozitiv eredmeny.
Ebbol sajnos az a tanulsag hogy NVIDIA-ek haza tajan meg mindig sok gixer van. (Szal egy eredeti driver segithet a dolgon).
Mindenesetre en benn hagytam az SVHS kabelt csak a driver panelen RCA modba raktam igy kb ugyanolyan mint elotte, de ha veletlen ugy dontene az Nvidia hogy mostmar kepes a kicsit jobb minosegu SVHS jeltovabbitasra driver szinten, akkor az en gepem keszen all
Ahol tobb polusu csati van ott kicsit komplikaltabb a dolog. A linket ezert mindenkepp erdemes elolvasni.
Írta 2006. szeptember 07. - 15:39
ami meg szebb, hogy raraktam a hutot
mindegy, ibejen minden elmegy.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. szeptember 07. - 15:37
oh, shit.
3 ram ugytunik nem fog menni, mert a kingston egy oldalas, a geil meg a masik meg ketoldalas. es csak egy fajtakat tud egyszerre kezelni elvileg a lap. de igy 400as talan.
emlékezhettél volna rá
cseréld el valakivel egy kétoldalasra.
Írta 2006. szeptember 07. - 15:32
csokkentett modban ment egy nod, de semmit nem talalt.
demarkot es tarsait meg nem csinaltam, mert elobb a netet akartam beuzemelni, csak kozbe jott ez a tortenet.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. szeptember 07. - 15:24
futtatásba ird be.
ideiglenes megoldásnak jó.
rendeset meg mindjárt linkelem
ezni: http://www.microsoft...32-3DE40F69C074
ha ezt felrakod, jónak kell lennie. amúgy ideiglenes megoldásnak (míg letöltöd ezt a patchet pl )még az is jo asszem ha bekapcsolod a windowsos tüzfalat. legalábbis nekem müködött anno. patch után minden ok volt. de most olvasom hogy még ajánlatos standalone cleanert is futtatni.
pl ezt: http://download.nai....t-i-n-g-e-r.exe