Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 hozzászólás
Csáó!

Csak mert én is érintett vagyok a témában.Nekem is S754es Sempron 3400+ van Asus K8N alaplappal meg e bizonyos cl3mas Kingstonnal.Az alaplap szerencsére a tuninghoz nem értõknek(mint én)kínál olyat hogy +10% elõre beállítva.Nekem úgy van és semmi gond vele.Ugye megérezném hogyha vennék még 512õt ugyanebbõl a fajta ramból?A vga meg Radeon 9600XT 128as.
NO OFF,USE SEARCH

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
6800gt-t nem látom
fullon ez szép eredmény.
hdr-t vedd ki azonnal, élsimitás meg ilyesmi sem kell, csak árnyékolás.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
most mar megyeget a cs, csak neha nem, de meg nem derult ki, hogy miert.

nyomtam egybol egy stress testet, sztem egesz jo

ami bajom van, az most egy csrss.exe nevu virus. talaltunk hozza fixet, de hiaba futtattam le csokkentett modban [stinger] nem talalt semmit. valami modosult netsky cumo

ram ez lenne

mellekletben stress test eredmeny, mellette a 6800gt-s eredmeny

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ez a 3400+ sepron egy 3200+ venice e6, csak felezett L2 cache. (azaz 512k helyett 256k) ezért nem értem a 2300mhz-es témát, 2500-at becsukott szemmel mennie kellene...
kingston value jó, fõleg ha cl3, mert azok elég jól hajthatóak (ilyen 440-450 körül)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
asszem e6 procim van. az a stepping vagymi ugye? nem vagyok egy nagy csaszar ilyen temaban.

ket kingston value ramom lesz 400as 512mb-es. mert az jo. meg olcso. :love: ebay
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

nem lesz geil, mert eleg draga. eladogatom amik vannak, aztan veszek valamit ami olcso.

3 slotom van. jobb nekem egy 1gigas, mint 2 512-es? egyelore 1 giganal tobbet nem tervezek venni, boven eleg lesz az is.

azon kivul van olyan ram, ami nem 3200-as, hanem 2700-as vagymi. az nem jo?

Elvileg jobb; de ha Ex (E3/E6) revíziós procid van, akkor 2 memóval is ugyanolyan fürge lesz (húgom gépében a D0-ás Sempron is 275ön szinkronba viszi a 2 modult :) ).

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

nem lesz geil, mert eleg draga. eladogatom amik vannak, aztan veszek valamit ami olcso.

3 slotom van. jobb nekem egy 1gigas, mint 2 512-es? egyelore 1 giganal tobbet nem tervezek venni, boven eleg lesz az is.

2*512 itt egyenlõ 1*1024 mert nincs dual channel.
más kérdés, hogy gigás modulok kevésbé tuningolhatóak és általában magasabb(rosszabb) idõzítésekkel jönnek.

3200=ddr400
2700=ddr333
értelem szerûen:
3500=ddr433
3700=ddr466
4000=ddr500
stbstb.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

RAUH-Welt
B E G R I F F

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Ami nem rendszer partíció azt meglehet változtatni a lemezkezelõben.
Azt úgy szoktam, hogy bedugok egy pendriveot, és akkor egyel odébb ugranak a particiók win telepítéskor. (Mert pl nekem évek óta e:\ az adatmeghajtó, és agyvérzést kapok ha odatelepül a win, akkor újrarakom hogy más particióra kerüljön)

Prohardveren nemjó eladni, ott nagyon keveset kapsz érte.

Én 2 egyforam ramot vennék, és ha lehet ne Geilt! Keress Adatákat pl...

Particion magicet HANYAGOLJUK elég sok szopásra adhat okot, ott a lemezkezelõ, remekül lehet vele particionálni!

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
installtam windowst mert az milyen jo buli mar

remelem most jobb lesz, meg eloszor azt a matt fele javitast is feltettem, es egybol nem szaladtam tele virussal

RAUH-Welt
B E G R I F F

GT Lady

GT Lady

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Köszi!
:bananadan

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nem indul a css.
raktam fel legujabb forceware whql drivert, de akkorse

jon a steam, loginol, es lemegy talcara oda jobbra kis ikonba. ha ranyomok, listaz szervereket is, de kapcsolodni mar nem tud. kiirja, hogy preparing to launch, aztan homokora, aztan semmi.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás

Partititon Logic http://partitionlogic.org.uk - ingyenes, CD-rõl bootol.
SwissKnife http://www.compuapps.../swissknife.htm - ez is free, win alatt megy.

köszi a válaszokat,

és még az hogy ez a swissknife- olyan hogy a rajta lévõ dolgokat meghagyja a már rajtalévõ fájlokat és mellé csinál egy partíciót, vagy újra kell formázni az egészet?

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás

Rendszerparticiot termeszetesen nem lehet megvaltoztatni.
Szted hogy bootolna be legkozelebb???
Ehez a biosban kell varialni ha tobb disked van hogy melyik bootoljon.
Ha pl C:, D: meghajtod van es a jelenlegi D: kotetrol akarsz os-t inditani,
akkor a bios-ban a D:-t allitod primary eszkozre. A bootolas utan a fizikailag a "D:"-n levo vinyo lesz a tovabbiakban a C: tehat felcserelodnek.

Azt az MBR végzi,annak semmi köze sincs a meghajtó betûjeléhez. Egyszerûen a win használja és nem definiálhatod át, mert nem menne akkor egy progi sem. A többi meghajtó betûjelét pedig tetszõlegesen át tudod variálni, a saját felelõsségedre.

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
Rendszerparticiot termeszetesen nem lehet megvaltoztatni.
Szted hogy bootolna be legkozelebb???
Ehez a biosban kell varialni ha tobb disked van hogy melyik bootoljon.
Ha pl C:, D: meghajtod van es a jelenlegi D: kotetrol akarsz os-t inditani,
akkor a bios-ban a D:-t allitod primary eszkozre. A bootolas utan a fizikailag a "D:"-n levo vinyo lesz a tovabbiakban a C: tehat felcserelodnek.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
azt irja, hogy a rendszerkotet betujelet nem tudja valtoztatni

RAUH-Welt
B E G R I F F

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
Particio label beallitasa win xp alatt:

Control Panel - Administrative Tools - Computer Management / Disk Management

Meghajto vagy particio kivalasztasa illetve
jobb gomb a grafikus reszen jobb oldalon
Valaszd a Change Drive Letters and Paths menuelemet

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

250gigás usb2-es külsõ vinyót lehet partícionálni? mivel?

Partititon Logic http://partitionlogic.org.uk - ingyenes, CD-rõl bootol.
SwissKnife http://www.compuapps.../swissknife.htm - ez is free, win alatt megy.
"In idem flumen bis non descendimus"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
akkor felnyomom oket ebayra 20fontert darabjat

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

egyforma ram kell neked sajnos.