nekem az a szam majdnem 300. az jo?
van egy par bajom
sorolnam oket, mindre kerek megoldast.
1. en ugy tudtam, hogy B jelu meghajto az regen a nagyobbik fajta hajlenkonylemez volt. ami mostanra eleg szepen kihalt. nomost nekem a total commander szepen kijelzi, hogy van olyanom. neha be is zavar, leallitaskor. mondvan, hogy bennehagytam valamit, vagy nyitva hagytam a talcat [?] vagy mittomen. es kattingatni kell osszevissza, hogy bekenhagyjon, es lealljon.
szal ez nem jo, valahogy le kene tiltani, vagy ilyesmi.
2. bootolni csak ugy hajlando a gep, ha elsodleges boot device a CD-rom, masodlagos a hard drive. ha elsore rakom a HD-t, akkor Boot disk faliure hibauzit kapok, es nem indul. Ha visszarakom CD-romra az elsodlegest, az meg mindig csak felsiker, mert meg az is kell neki, hogy vagy a windows, vagy az alaplapi telepito cd benne is legyen. ha a win cd van benne, akkor csak siman azt irja, hogy press any key to boot from cd-rom, ha az alaplapi telepito, akkor ez meg meg van toldva azzal, hogy
1.FD 1.44MB System-type (06)
Loading FreeDOS fat kernel GO!
ami nemtom igazabol mi lehet, de ahtha valaki tudja.
szal ilyenkor nem nyomok neki semmi gombot, es akkor megtalalja a rendszert a vinyon. szal mukodik a gep, de ezt a procedurat valahogy ki kene iktatni.
jaesmeg
van egy mikrofonom, meg egy hangkartyam. eddig mindig alaplapra integralt hangkartyat hasznaltam, es azokon mindig a rozsaszin dugoa kellett dugni. most a hangkartyan nincs rozsaszin. bedugtam egy kek szinube, de most iszonyat modon visszhangzik a fulesbe amit mondok a mikrofonba.
asszem ennyi