Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Please log in to reply
13653 replies to this topic

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,416 posts
ok, mondom h progr. nem tok nagyon, ha csinálok vmit akkor egy haverral összeülve (mint pl a fórum amit láttál vagy épp készülõ zenekari weboldal Flashben->amihez nem konyítok nagyon) aki programozó
Meguntam az aláírásom....

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Itt valaki ötös volt technikából. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
bezboluto
egyszeru es odabasz

burce gyerek php-zik

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
"juj de idegesito az ilyen agyon ficsorozott oldal
ahol keresni kell a mivant."

Ezzel egyetertek. Ezt sokan elrontjak. Ezert szeretnek olyat ami egyszeru, megis odab@sz ;)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
kerdezd pezset
hatha.

aztan vkinek nincs folos vinyoja olyan 100GB koruli
ha igen keressen meg pliz

juj de idegesito az ilyen agyon ficsorozott oldal
ahol keresni kell a mivant.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Ok, akkor oket nem is hivom. Koszi.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
vole: bátyámmal beszéltem: nos, õk tele vannak munkával, így kiestek ... ( meki új oldal, alianz kampány stb.. )
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts

Vole!

Halálosan felesleges "webdizájner" céget keresni; ahhoz amire neked kell az oldal fejbõl van 4-5 nyílt forráskódú biztonságos megoldás amihez csak egy korrekt fejléc/template kell. Ne hagyd hogy lehúzzanak.

Sajnos tenyleg nagyon egyedi oldal kell, es nem a galaxy -t akarom ujitani. Ez egy masik oldal, mas felhasznalasra.
Azert koszi :)

Amit eddig mondtatok azokat megnezem, hatha az egyik jo lesz.
Ha van meg otlet szivesen megnezem. Koszi.

The_d: kedves toled, koszi, de viszonylag komoly php programozas kell es flash ezerrel, sima kep nem eleg.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,416 posts
vole, én foglalkozom webdesignolással, de a kód szint az HTML/CSS és alap Java, mert fõleg a képi hatásokkal foglalkozom. ui alapvetõen Photoshoppolok.

Ha érdekel vmi, akkor szólj. Segíteni ingyen is segítek, csinálni meg "szinte" ingyen (nagyon baráti áron, vagy cserekereskedelem) csinálok bármit, mert BMF tag vagy (más barátoknak/ismerõseknek szánt áron). Csinálás = sok óra meló. Ha 8-10 akkor egy sör :D

Mielõtt átverésen gondolkozol: nekem is hasznos egyelõre ha csinálhatok, mert megy portfólióba. Uh félig nekem is jó ha csinálok vmit.

ref: saját (nem használt és nem teljesen funkcóorientált, inkább photoshop mutogató) web: http://hetenyid.web.elte.hu
edit 2: csak a blog mûxik még, a többinél a afejlesztés alatt animGIF jön be, de az is a design része

anyám weboldalának kezdõlapja (nem az aktív oldal, csak egy lap, referenciának van feltéve): http://hetenyid.web....hu/zsindex.html

aztán van még: http://bereklaci.fw.hu

edit: ha magas programozási szint kell, akkor is vállalom a csak a képi anyagot ha gondolod
amúgy meg privi vagy 06/70 280 98 68 ha kérdésed van

Meguntam az aláírásom....

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
a sérült fájlok megmentésére a progiötleteekt köszönöm, megoldodott. :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

Vole!

Halálosan felesleges "webdizájner" céget keresni; ahhoz amire neked kell az oldal fejbõl van 4-5 nyílt forráskódú biztonságos megoldás amihez csak egy korrekt fejléc/template kell. Ne hagyd hogy lehúzzanak.

vole, itt nézz körül: http://www.opensourcecms.com/

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Tud valaki egy jo es megbizhato webdesignert?
A lenyeg hogy teljesen egyedi oldal kellene, viszont nem bonyolult es nem webshop.
Tele lett a tokom a mostanival, mert tobb mint egy honapja keszeitik az oldalt, es meg sehol nem tartanak.
Ugyhogy most keresek egy ujat, van par jo ceg akik jo referenciakkal rendelkeznek, de gondoltam hatha van valami otleteket, en nem ismerem ezeket a cegeket.

Az is jo ha egy maganszemely csinalja, nem kell szamla, de legyen jo az ember, es 2-3 het alatt legyen kesz az oldal kb.

Otleteket varok, koszi :-)

Vole!

"In idem flumen bis non descendimus"

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 posts
Az a helyzet adódótt, hogy a nagygépem úgy döntött hogy a windóz egyik fájlja most adathibás lesz(isapnp.sys) és nem fog elindulni(ez egy ki/bekapcsolás után történt, nem csináltam semmit a géppel) na mind1 nem ez a lényeg hanem hogy most átkötöttem a 160-as winyót egy jórégi 333-as cerkára, hátha meg tudom javitani, de a windows nem ismeri fel(BIOS látja) Ez attól van h nem tudja kezelni az ekkora winyót? Ha a jumpert átraknám hogy csak 32GB-ot lásson belõle jo lenne? Ja, ilyenkor a winyó melyik részét látom? C meghajto gondolom alap..És egy hülye kérdés: ugye nem törlõdik le semmi ha a jumpert átrakom?:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
rájöttem hogy jó a wlan:D
bementem cimbihez, gép elõ, mondom azér lessünk rá.
5 hálózatból csak kettõ volt kódolt:) a többi meg szabadon böngészhetõ volt:)
ingyennet szinte bárhol.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

A lenyeg hogy teljesen egyedi oldal kellene, viszont nem bonyolult es nem webshop.
Tele lett a tokom a mostanival, mert tobb mint egy honapja keszeitik az oldalt, es meg sehol nem tartanak.
Ugyhogy most keresek egy ujat, van par jo ceg akik jo referenciakkal rendelkeznek, de gondoltam hatha van valami otleteket, en nem ismerem ezeket a cegeket.

Az is jo ha egy maganszemely csinalja, nem kell szamla, de legyen jo az ember, es 2-3 het alatt legyen kesz az oldal kb.

haveromék cége:

http://www.seanox.hu/

és a referencia hozzá:

http://www.bikearena.hu

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts

Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts
Egy epphogy (viztol)nedves, vagy szaraz puha! rongy kell, es nemi korkoros mozdulatokkal eltavolthato minden kosz. Ha megsem akkor azt a monitort kar tisztitani ha erted mire gondolok ;) .
(Az autokat is igy polirozzak, ha megfigyeled a koncentrikus koroket a napfenyben megcsillano fenyezesen ;) )

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
:-))

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Én Clinnel szoktam megtisztítani, aztán meg porstoppal lefújom.

Végül healing brushhal eltávolítod a maradék koszt és egy layer opacity filtert raksz rá. ;)

parej

parej

vendég

• fórumtag
  • 215 posts
Köszi. És milyen jellegû ronggyal? Vagy vmi spec. törlõkendvel, méjbi?
now I lay me down to sleep
pray the lord my soul to keep