Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Van vkinek gyári s939-es hûtõkerete? (Az a mûanyag lapos baszocska, amit elsõ körön vág ki minden user...)

nekem van. de nem adom oda, mert akkor kicsit instabilan fog allni a freezer64 pro-m :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

nero 6.6 óta szerintem sz*r

ott a pont
gyorsan leszedtem a hetest és ment vissza a 6 -os sorozat egyike
a dvddecrypter is megjeleníti az írási infokat,csak dvd-t néztem

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Van vkinek gyári s939-es hûtõkerete? (Az a mûanyag lapos baszocska, amit elsõ körön vág ki minden user...)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás
rob: nem a legtökéletesebb, de van más? (ha van szólj, cserélem ;) ). Az egyik legnagyobb baj hogy már nem csak CDíró programot csinálnak, hanem beletesznek minden fost: lejátszó, music editor, LANos zeneadatbázis, meg mittoménmi. Én csak egy parancsikont használok a 23ból ami gyárilag települ a startmenübe.
Meguntam az aláírásom....

parej

parej

vendég

• fórumtag
  • 215 hozzászólás
köszi minden eddigi tippet ;)
now I lay me down to sleep
pray the lord my soul to keep

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

Sajnos a szolgaltatovaltas mindenhol sok ido.
Nem csinalnak olyat hogy egyik naprol a masikra atveszi a masik ceg.
Le kell eloszor mondani, aztan kikotik, aztan valahol kotni uj szerzodest, aztan bekotik, de nem egybol.

Ez már nem igaz. Létezik a kiesésmentes szolgáltatóváltás, nem olyan rég óta. Megkötöd az újjal, lemondod a régit, de amig az új betelepszik, kötelesek fenttartani.
Persze Magyarország és mindez elvileg, meg ha szerencséd van gyakorlatilag is értendõ.

Aktuális civil

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nero 6.6 óta szerintem sz*r

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás
net: GTS Datanettel nagggyon meg vagyok elégedve, sosem szakad, sosem lassab, nincs korlát, ingyen modem, stb. Nézzed meg az ajánlatokat a weboldalukon: http://home.datanet.hu

CD: Igaz, hogy a mai lemezek nem mind olyan jók mint a régiek (pl a "gazdaságos" meg hasonlókra rá is írják hogy pl 8x-48x....az 1x, 2x, 4x már nem ajánlott szerintük sem), de az ajánlott max sebesség felével simán írhatod, jó lesz (még jobb is mint maxon). Pl CDt én nem írok 24nél gyorsabban, DVDt meg 2x vagy 4x.

sebesség: Nero (7.5.1.1) nekem kilistázza az összes sebességet....nemtom nálad mi van. Próbálkozz más írók OEM szoftvereivel.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Help!

Megszünik a szomszédból kapott netem :(
Kénytelen vagyok sajátot elõfizetni sürgõsben, nézegettem és a tvnetet találtam a legolcsóbbnak (1024kb/sec=4999Ft). Van ennél jobb ajánlat most? Van valakinek ilyene, ha igen mik a tapasztalatok? Fontos lenne a bolt miatt (online feltöltés) hogy állandóan legyen net ne szakadozzon...

Kössz!

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás
A kérdés csak az, hogy van-e, ill. tud-e valaki ilyet.

Babooo

Babooo

vendég

• fórumtag
  • 83 hozzászólás
Mai lemezeket nem érdemes a megadottnál lassabban írni.
Gyors írásra van kalibrálva, ha lassan írsz, erõsebb fényt használ, a mai lemezeken a réteg meg jóval vékonyabb, mint ami annó az ilyen 1x-2x írható lemezeknél volt. Szóval nem érdemes.

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás
Egy kérdés: létezik-e még olyan szoftver, amivel a Nero alapból felismert írási sebességei alatti sebességeket el lehetne érni a Nero-ban, esetleg másik író progi, ami minden sebességet kisiltáz?

THX

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Szia,

6-7e korul van a UPC ami ha jol emlekszem 1,5Mbites, ami teljesen jo otthoni netezesre. Van 1,5mbites adsl -is, ha esetleg nem lenne elerheto nalad a upc.

Sajnos a szolgaltatovaltas mindenhol sok ido.
Nem csinalnak olyat hogy egyik naprol a masikra atveszi a masik ceg.
Le kell eloszor mondani, aztan kikotik, aztan valahol kotni uj szerzodest, aztan bekotik, de nem egybol.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

parej

parej

vendég

• fórumtag
  • 215 hozzászólás
Hali!

ADSL szolgáltatót vagy legalábbis díjcsomagot kellene váltanom, ebben kérnék tanácsokat. Jelenleg a ciklámen szolgáltató 11900(!!!) ft-os havi csomagját használom. Ezt négy éve kötöttem, két éves hûségnyilatkozattal. Két év után gondoltam, majd olcsóbb lesz, ami sajna nem következett be, ellenben sávszélességet növeltek. (legalábbis ezt mondják, én hívõ ember lévén, elhiszek mindent) Ez mind szép és jó, csak a havi 11900-et eccerûen már nem engedhetm meg magamnak, sajnos. :( Összes haverom, akik utánam kötöttek szerzõdést kb. fél árért élvezhetik a szolgáltatást. (lehet lassab, de egyáltalán nem észrevehetõ).
Megkerestem már a céget, de "természetesen" olcsóbb csomagba csak úgy nem tesznek, min. 2 hónapig itt hagynának net nélkül. Korrekt. 4 év és közel 600000 ft. után. Nem tudnátok vmi megoldást, hogy azonnali átállással legyen adsl-em, max 7500-ig. Lehet más szolgáltató is természetesen. Bármire nyitott vagyok, csak 12 rugót nem bírok már fizetni havonta :( .

köszi, parej
now I lay me down to sleep
pray the lord my soul to keep

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás
naná hogy szeressed, fõleg ha jó gyártótól van (Sapphire, BBATi, stb.)

A mai játékok nagy részét elviszi 800x600 mediumon, és nem melexik nagyon. Jah és irdatlanul túl lehet húzni. Nálam 2 évig ment egy, az alap 400/500 MHz helyett 550/700on passzív hûtéssel, és nem elromlott 2 év után, hanem betettem nagyapám gépébe, és most is megy (nem húzva).

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
köszönöm mindenkinek a javaslatokat :)
ezt a kártyát szeressem? (már csak azért is, mert helyben lenne...)
Radeon 9600pro

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás
óhh...a format c: ...... amikor lenyomom azt hogy Y, tényleg akarom formattálni, akkor elönt a megnyugvás, a megelégedés, hogy végre visszadtam neki mindent amit kaptam, megmutattam h én vagyok az úr még mindig...........már hiányzik....nem formattáltam 1,5 éve...lehet hogy reinstallálok, hiányom van

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

most archiválj!!!
csinálj egy c meghajtót, 5-10 gigát, erre csak telepített dolgok.

Szerencsére ez most is így van már, készültem az ilyenekre:) a c meghajtó kb 7Gb, szinte semmi fontos nincs itt.. a másik meghajtóról meg leginkább csak az 5000fényképet sajnálnám de azt kiirom nemsokára ugyis.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
most archiválj!!!
simán eljátszhatja újra, és akkor nagyon megszívod. dvd-re, vinyóra, bármire.
illetve csinálj egy c meghajtót, 5-10 gigát, erre csak telepített dolgok, a többi meg saját belátás szerint a fontos adatok.
így rendszerbehaláskor laza format c: a win telepítõcd-rõl, és semmi fontos sem vész el.

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Ez kész...
Tegnap írtam ugye hogy meghalni látszott a windows nagygépen..inditásnál hibát írt ki aztán ujraindult..
Naszóval a mai napot azzal kellett volna töltenem hogy irodalom meg nyelvtan tételeket írok, szerdán tétel doga:)..
ehelyett egész nap egy 333as cerkával szenvedtem, xp cdkért rohangáltam, xp cd-ket írtam, utánanéztem mitõl lehet, próbáltam megjavítani, xp telepítõbõl stb....szóval elvoltam ugy de. 9tõl mostanáig. aztán ez az egész napos szenvedés szart se ért..mivel az egész problémát kb 3 kézmozdulattal megoldottam..egyik memória ki, indítás-müxik, memória vissza, megint müxik csodáás!:D (még bringázni se volt idõm pedig marha jo idõ volt..:()