Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Posted 2006. December 07. - 11:13
Posted 2006. December 07. - 11:11
Posted 2006. December 07. - 11:08
Posted 2006. December 07. - 10:23
Posted 2006. December 06. - 22:13
amugy meg:
http://www.matousec....ewall-analysis/
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2006. December 06. - 21:44
Posted 2006. December 06. - 21:37
Nem hívják sehogy. A szoftver ugyanis annyira jól megírt, hogy a rendõrség nyomozói sem jöttek rá, hogy rajta van a HDD-n. Van ismerõs cég, akiknek nem egy gépét foglalták le névtelen bejelentés alapján (bûncselekmény gynújával, nem lopott szoftverrõl volt szó) és semmit nem találtak a gépeken. Mellesleg: nem is történt bûncselekmény (a BSA többször b*sztatta már õket, jól menõ IT cégrõl lévén szó), a szoftver tesztelés végett volt csak a gépeken - de legalább kiderült a hatékonysága is.
Egyre figyelj: NINCS semmiféle jelszó visszafejtési/törlési lehetõség! Még a fejlesztõ sem csinált ilyen algoritmust (korrekt cég).
az sem jobb, ha hardver alapján azonosít...
Posted 2006. December 06. - 21:13
Nem hívják sehogy. A szoftver ugyanis annyira jól megírt, hogy a rendõrség nyomozói sem jöttek rá, hogy rajta van a HDD-n. Van ismerõs cég, akiknek nem egy gépét foglalták le névtelen bejelentés alapján (bûncselekmény gynújával, nem lopott szoftverrõl volt szó) és semmit nem találtak a gépeken. Mellesleg: nem is történt bûncselekmény (a BSA többször b*sztatta már õket, jól menõ IT cégrõl lévén szó), a szoftver tesztelés végett volt csak a gépeken - de legalább kiderült a hatékonysága is.Ezt hívják a nyomozás akadályozásának, nem ? :think:
Egyre figyelj: NINCS semmiféle jelszó visszafejtési/törlési lehetõség! Még a fejlesztõ sem csinált ilyen algoritmust (korrekt cég).
Posted 2006. December 06. - 19:07
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2006. December 06. - 19:04
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2006. December 06. - 15:03
Ezt vedd meg: http://i-software.hu...ails.php?idx=15 aztán a nem titkosított partícióra mehet fel minden, amirõl papírjaid vannak.írt a BSA egy szép levelet,jönnek a céghez vizitre...mennyire kell megijedni?
Posted 2006. December 06. - 14:51
Szerintem:még egy kérdés, ha én letöltöm 2.0.4. openoffice programot (vagy mit) letöltöm, akkor elviekben menni fog a pdf fájl nézegetés??
http://www.foxitsoft...df/rd_intro.php
Ingyenes és van telepítést nem igénylõ (pendrive-on cipelhetõ) verziója. 4 MB - kicsomagolva...
Posted 2006. December 06. - 01:29
Hogyan lehet valahogy lekorlátozni a procihasználatát?
Ne fûtse itt nekem a p.csába a gépet.
A problemad nem egyedi , en is belefutottam amikor a SETI -nek dolgoztattam fel adatokat a gepemmel a boinc-kliensel. Ez is ugyanazt csinalta (HT -s procin is!!) azazhogy 50%-os terheltseg (ami valojaban teljes cpu hasznalat ugyes eroforrasmegosztassal)
A megoldashoz en egy szoftvert kerestem, es talaltam aminek a neve threadmaster.
http://threadmaster.tripod.com/
Ez gyakorlatilag 1 windows service-kent fut a gepeden, es emlekszem anno nem volt tul 1xu ugy beallitani, ahogy szerettem volna.
Mar csak ezert sem:
ThreadMaster has no GUI interface, all configuration is done by using a well known tool "Regedit". Changing registry keys not described in this section, may cause serious problems. Use Registry Editor at your own risk. Azert nem veszes a dolog annyira, szoval en belottem kb. 20%-ra, azt osztotta le a futo programok kozott, de elvileg processzenkent is beallithato. (Nekem annyira nem volt fontos)
vendég_Charon_*
Posted 2006. December 05. - 17:25
DE
a prociterhelést stabilan felnyomja a maximumra és a gép csak fölösen fûti környezetét. Ugyanolyan szépen elfut egy 800 Mhz-re korlátozott laptopon, egy 600 Mhz-s P3-on sõt, egy 266-os pII-n is, viszont azokon nem lehet mást is csinálni eme program futtatása közben. (Izmos gépen persze lehet prioritás alacsonyra vételével játszani és akkor minden megy mellette, de...)
Hogyan lehet valahogy lekorlátozni a procihasználatát?
Ne fûtse itt nekem a p.csába a gépet.
Posted 2006. December 04. - 20:46
én amugy is letöltenémmég egy kérdés, ha én letöltöm 2.0.4. openoffice programot (vagy mit) letöltöm, akkor elviekben menni fog a pdf fájl nézegetés??
nekem van eredeti microsoft office itthon, mégis az openoffice van a gépen. nem véletlenül
pdf-hez azért én adobe acrobat readert használok.
Posted 2006. December 04. - 20:43
a második megoldás valahogy egyszerûbb volt...
Posted 2006. December 04. - 20:37
Posted 2006. December 04. - 20:27
vendég_Charon_*
Posted 2006. December 04. - 20:09
de, hogy teljesebb legyen:
Alkalmazások
Több nyílt forrású nézegetõ is létezik.
Xpdf a POSIX-szerû rendszerekre X Window System alá;
GPdf, az Xpdf változata GNOME alá;
evince: ez tud dvi és PostScript fájlokat is nézni;
GSPdf és ViewPDF (GNUstep);
és Ghostscript front-endek sok platformra.
A legtöbb Windows alapú szövegszerkesztõ és dokumentumkezelõ alkalmazás csak olvasni tudja a PDF formátumot, azonban egy karakterfelismerõ programmal (OCR) lehetõség van más típusú fájlok PDF formátumban történõ elmentésére, konvertálására.
A magyar OpenOffice.org irodai szoftvercsomag közvetlenül generál pdf-et ékezethelyesen, de a Mac OS X operációs rendszernek is integráns része a PDF-kezelés, így bármely OS X-en futó alkalmazásból lehet PDF-et nyomtatni.
Posted 2006. December 04. - 20:01
Egy hülye kérdés! melyik az a program, ami megnyitja nekem a pdf fájlokat??
elõre is köszi a válaszokat!