Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Posted 2006. December 21. - 17:41
Elõre is danke!
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Posted 2006. December 21. - 15:05
"A valóság ezzel szemben az, hogy amíg nem kérünk, vagy kínálunk érte pénzt, a magyar joggyakorlat szerint nem lépjük át a szerzõi jogi törvény által szabályozott szabad felhasználás kereteit, tehát nem járunk el törvénytelenül."
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2006. December 21. - 10:31
http://index.hu/tech/jog/diablo249/ >ebbõl lehet vmi?
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Posted 2006. December 20. - 21:06
Posted 2006. December 20. - 14:48
Posted 2006. December 19. - 10:07
Posted 2006. December 19. - 01:30
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2006. December 19. - 00:03
Szerintem a tapot es a proci kornyeket erdemesebb surubben tisztitani, fuggoen attol mennyire porban "gazdag" a kornyezet.
Pl olvastam hogy a padloszonyeg megkoti a por eleg nagy reszet (nem vegleg ) ahol viszont nincs ott az emberekre is nagyobb a karos hatasa nem csak a gepekre.
Ja es a ventiket sem art neha ha nem akarsz csorgozorgo gep mellett uldogelni.
Mondjuk egy parhonapos intervallum szerintem mindenkinek belefer.
Posted 2006. December 19. - 00:00
rajottem hogy van adatkabelom. erre itt szivok az IR-rel, meg a blutyukkal
lol en.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2006. December 18. - 19:59
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2006. December 18. - 19:58
Most 67 helyett 46 fokos MP3 konvertnél, szóval ég és föld
PWM meg csak 37°C 54 helyett.
Konklúzió: ha kikapcsol a géped tök magától, itt az ideje megpucolni
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Posted 2006. December 18. - 18:50
BTW http://index.hu/tech/jog/diablo5483/
Posted 2006. December 18. - 17:48
Ezt most miért?"asszem legutóbb mút szeedán vót itt a Mari néni, de aztat nemtom h a kompjútörröl micsinát."
Mellesleg a procit egy állítólag 3 GHz-et is elbíró hûtõ hûti. Lehet, ez kevés.
Elõbb azt hiszem kitakarítom a gépet, utánna meglátjuk!
Mindenesetre köszi!
Mod: Igen, a proci lesz a meleg. SpeedFan már 49°C-nál reklamál... Új hûtõt kell vennem......
Posted 2006. December 18. - 17:09
meg egy-egy olyan hálókártyára, amin van ilyennek bemenet.
http://www.alphasoni...ec80e61fd3dcded
^^ õk forgalmaznak ilyesmit
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2006. December 18. - 16:44
mondjuk az iranyitott antennara meg akkor nem is gondoltunk.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2006. December 18. - 16:34
Posted 2006. December 18. - 16:31
mibol lehetne megvalositani?
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2006. December 18. - 16:27
megnéztem tulajdonságait 0 bájt 0 könyvtár
viszont olvastam egy progiról a getdataback-rõl és azzal próbálom de nem tom h ha meg is találja a fájlokat akkor mér nem csinálja vissza szal most azzal küzdök rescue disk természetesen mér is lenne:(
Kösz az infót ha esteleg még vmi eszedbe jut vagy bárkinek akkor írjátok!
Mivel a partíciót ami tartalmazta az adatokat már törölte, ezért annak már kancs. Esetleg próbálkozhatsz még a revival-val is...
Posted 2006. December 18. - 16:15
A partíción látod esetleg hogy van - e a könyvtárnak mérete / van-e benne valami? Meg kéne nézni valahogy annak a tartalmát. Valszeg csak a winfos védi hogy ne tudj belemenni. Szal ez nem nagy kunszt.
Ha nincs semmi benne, és esetleg csináltál rescue disk-et, akkor van remény hogy megoldd a problémádat.
Ellenkezõ esetben nincs megoldás.
megnéztem tulajdonságait 0 bájt 0 könyvtár
viszont olvastam egy progiról a getdataback-rõl és azzal próbálom de nem tom h ha meg is találja a fájlokat akkor mér nem csinálja vissza szal most azzal küzdök rescue disk természetesen mér is lenne:(
Kösz az infót ha esteleg még vmi eszedbe jut vagy bárkinek akkor írjátok!
Posted 2006. December 18. - 16:11
olyan problémám lenne h kb fél órája össze akartam rakni powerquest partition magic-kel két partíciómat. A mûvelet végre hajtása elõtt meg kérdezi a porgi h mibe mentse a második partíció adatait megadatam neki, összerakta és most a keletkezett meghatón ott van az a könyvtár amibe a másik partíció adatainak kellene lenniük de nem lehet megnyitni a könyvtárat. Mi a teendõ ilyenkor?
A partíción látod esetleg hogy van - e a könyvtárnak mérete / van-e benne valami? Meg kéne nézni valahogy annak a tartalmát. Valszeg csak a winfos védi hogy ne tudj belemenni. Szal ez nem nagy kunszt.
Ha nincs semmi benne, és esetleg csináltál rescue disk-et, akkor van remény hogy megoldd a problémádat.
Ellenkezõ esetben nincs megoldás.