Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Please log in to reply
13653 replies to this topic

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
nem tudja valaki mért van az h minnden egyes kis programnál a gép azt írja ki hogy hibát észlelt és leáll..bezárás. hopp, kilép mindenbõl :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
ha rájössz hol van a gyors válasz, szólj mert én nekem sem megy :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
megoldottam pupakok le volt tiltva vhol mellyen a telepites beengedtem igy most van adblock meg noscript ugyanakkor eltunt a gyors valasz lehetoseg :-) majd megkeresem.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Babooo

Babooo

vendég

• fórumtag
  • 83 posts

Babooo: a cache-elés paramétereit könnyen megváltoztathatod a beállításoknál, nem?

(egy ismerõsöm azért szerette még régen az operát, mert jól cache-elt -- modemes régi szép idõk :})

Szidnám, ha nem próbáltam vón? :)
Majd kipróba az ujabbikt. Bár most mozilla elég bõ.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Babooo: a cache-elés paramétereit könnyen megváltoztathatod a beállításoknál, nem?

(egy ismerõsöm azért szerette még régen az operát, mert jól cache-elt -- modemes régi szép idõk :})

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
noh a NoScript oldalarol sem tudom online telepitenia progit

ezt hol tiltottam le? :-)

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts

Operát nyúztam egy ideig, aztán rájöttem hogy nem frissíti a látogatott oldalakat. o.O
Torr3nt siteokra a frissen felkerült cuccokat csak egy-két nap után jelenítette meg, fórumoknál meg a többnapos elolvasott üzeneteket is újnak tekintette.
Lehet jobb már azóta, de most mozillát gyúrom és zsír.

A legújabb Operát használom és semmi ilyesmit nem tapasztaltam. Szerintem tök mindegy, ki mit használ, csak ne IE-t könyörgök! :D
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Babooo

Babooo

vendég

• fórumtag
  • 83 posts
Operát nyúztam egy ideig, aztán rájöttem hogy nem frissíti a látogatott oldalakat. o.O
Torr3nt siteokra a frissen felkerült cuccokat csak egy-két nap után jelenítette meg, fórumoknál meg a többnapos elolvasott üzeneteket is újnak tekintette.
Lehet jobb már azóta, de most mozillát gyúrom és zsír.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
vilageletemben mozillaztam
a ff vhogy furcsa
lehet at birnek szokni ra /ha nagyon kellene/

elvileg ez a bigyo mukszik mozillaval is
de nekem megsem telepul pl netrol
ff-re felment miutan lelottem a vedelmet.

geprol meg vmit kiabalva nemtom felrakni
vmi szintaktikai hiba meg jscript dolgokat beszel

NoScript-t kiporosza biztos kell az is nekem
/csak nemtom elmondani mit akarok/

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
az operát még kevesebben használják ergo még jobb.
nem is beszélve a maxthon-ról. vagy akkor már egybõl safari....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Sosem értettem ezt a perverziód, egyébként ugyanúgy mûködik, plusz használhatod ugyanazokat a szûrõket is. :) Mi bajod a rókicával?

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
mozillahoz

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
FF-hez lekapod az Adblock Plust, és szépen bekonfigolod a szûrõjét, hogy ne legyen reklám az oldalakon, meg a sok szar. Ez persze a hirdetõknek rossz. Ha nincs kedved konfigolni, itt van egy, én ezt használom.

Feltöltött kép

Java script ellen meg simán NoScript, azt ha egy oldalt, oldalrészt, domaint engedélyeztetni akarsz, akkor 2 klikk.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
reklam ill swf lofasz szuro mozillahoz

ez nem adja magat hirtelen
http://adblock.mozdev.org/dev.html
/legalabbis nekem/

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Helo,

Ha PC4000 ram-om van, 2T-ben, és most a gép 11×220MHz-en megy, akkor nem állíthatnám át 1T-re? vagy ez nem ilyen egyszerû? Inkább mást cseszegessek a jobb eredményekért (3-4-4-8 per pill)?
(most látom, az everest azt mondja, hogy dram/fsb: cpu/11 --ez hátha másnak jelent valamit, nekem nem sokat...)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 posts

Na még van egy kis idõ éjfélig:)
Szóval: létezik laptopra külön windows? Mert a múltkor meghalódott az enyém, és csak sima xp-volt otthon, azzal hoztam helyre, és azóta nem kapcsolja ki a monitort,ha becsukom a kijelzõt, meg készenlétibe sem tudom kapcsolni a gépet.
Mitõl lehet?
Elõre is BUÉK mindenkinek!
És köszi!
Üdv:Thy

Üdv, laptopra nincs külön win xp, de ajánlhatom a win xp home edition-t, ami kicsit kevesebbet tud a pro-nál, de átlag felhasználónak az bõven elég szokott lenni.
Nos a problémád megoldását az energia gazdálkodási lehetõségeknél keresd. Ott kell megadni hogy mi történjen, ha lecsukod a kijelzõd. Bár az én laptopomnál ezt még egy kis pöcök kinézetû kapcsoló teszi ha lecsukom, egyszerûen megszakítja az áramellátást.
Ha ez a funkció nem lenne elérhetõ, akkor a winfos elfelejtette hogy ACPI - s a laptopod, vagy pedig nem ismeri fel. Ebben az esetben ajánlom a laptophoz kapott driverek újratelepítését. Általában ha már egy részeszköz nem támogatja (winfos szerint) akkor, nem fog menni.
De neten találsz néhány tweak progit, ami talán segíthet, bocsi de most lassú a net, nem tok linket adni.

Sok jó tekerést és sikerekben gazdag 2007-et mindenkinek!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
biztos, hogy jol reseteled a biost? kiirja az elso bootolaskor hogy press F1 meg ilyenek? az orajeleknek vissza kellene allnia alapra cmos clear utan. en is eljatszottam egy parszor. mindeig visszaallt. [fujj gagyi 9*200-ra :D most 1800 helyett 2560-on megy Venice power]
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

gyurri87

gyurri87

vendég

• fórumtag
  • 239 posts
elõször is elõre Boldog Újévet kívánok mindenkinek!

kérdésem pedig az lenne, h belefogtam felhúzni a gépem..
semmi gond nincs azt leszámítva, hogy a legnagyobb értéket meghagyta a proci:S ami ugye nem jó, mert ott már nem stabil...
hiába 0zom le a biost a jumperrel az se használ neki...
igaz ha alapbeállításra teszem akkro win-en belül megint 2.08mhz nak látja, de ettõl függetlenül bootoláskor 2257mhz-t ír ki
ha állítok a szorzón,fsb, ram... egy kicsit, akkor is aut. berakja a win en belül (pl: everest) h a szorzó 12.5*182, holott közel sem anynira állítom be
van vmi ötletetek, hogy mive tudnám "orvosolni?"
a fontosabb paraméterek: gigabyte ga 7n-400; 2800+ barton; 512ddr333
segítségeteket pedig elõre is hálásan köszönöm....

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Na még van egy kis idõ éjfélig:)
Szóval: létezik laptopra külön windows? Mert a múltkor meghalódott az enyém, és csak sima xp-volt otthon, azzal hoztam helyre, és azóta nem kapcsolja ki a monitort,ha becsukom a kijelzõt, meg készenlétibe sem tudom kapcsolni a gépet.
Mitõl lehet?
Elõre is BUÉK mindenkinek!
És köszi!
Üdv:Thy

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
vlc zsir, ugyanugy mint az mplayer.