Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Írta 2007. január 02. - 13:58
Írta 2007. január 02. - 11:01
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2007. január 02. - 00:34
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2007. január 01. - 23:59
Szidnám, ha nem próbáltam vón?Babooo: a cache-elés paramétereit könnyen megváltoztathatod a beállításoknál, nem?
(egy ismerõsöm azért szerette még régen az operát, mert jól cache-elt -- modemes régi szép idõk :})
Majd kipróba az ujabbikt. Bár most mozilla elég bõ.
Írta 2007. január 01. - 23:34
(egy ismerõsöm azért szerette még régen az operát, mert jól cache-elt -- modemes régi szép idõk :})
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2007. január 01. - 23:23
ezt hol tiltottam le? :-)
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2007. január 01. - 23:22
A legújabb Operát használom és semmi ilyesmit nem tapasztaltam. Szerintem tök mindegy, ki mit használ, csak ne IE-t könyörgök!Operát nyúztam egy ideig, aztán rájöttem hogy nem frissíti a látogatott oldalakat. o.O
Torr3nt siteokra a frissen felkerült cuccokat csak egy-két nap után jelenítette meg, fórumoknál meg a többnapos elolvasott üzeneteket is újnak tekintette.
Lehet jobb már azóta, de most mozillát gyúrom és zsír.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Írta 2007. január 01. - 23:19
Torr3nt siteokra a frissen felkerült cuccokat csak egy-két nap után jelenítette meg, fórumoknál meg a többnapos elolvasott üzeneteket is újnak tekintette.
Lehet jobb már azóta, de most mozillát gyúrom és zsír.
Írta 2007. január 01. - 22:46
a ff vhogy furcsa
lehet at birnek szokni ra /ha nagyon kellene/
elvileg ez a bigyo mukszik mozillaval is
de nekem megsem telepul pl netrol
ff-re felment miutan lelottem a vedelmet.
geprol meg vmit kiabalva nemtom felrakni
vmi szintaktikai hiba meg jscript dolgokat beszel
NoScript-t kiporosza biztos kell az is nekem
/csak nemtom elmondani mit akarok/
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2007. január 01. - 22:39
nem is beszélve a maxthon-ról. vagy akkor már egybõl safari....
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2007. január 01. - 22:33
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2007. január 01. - 22:09
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2007. január 01. - 21:58
Java script ellen meg simán NoScript, azt ha egy oldalt, oldalrészt, domaint engedélyeztetni akarsz, akkor 2 klikk.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2007. január 01. - 18:49
ez nem adja magat hirtelen
http://adblock.mozdev.org/dev.html
/legalabbis nekem/
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2007. január 01. - 10:21
Ha PC4000 ram-om van, 2T-ben, és most a gép 11×220MHz-en megy, akkor nem állíthatnám át 1T-re? vagy ez nem ilyen egyszerû? Inkább mást cseszegessek a jobb eredményekért (3-4-4-8 per pill)?
(most látom, az everest azt mondja, hogy dram/fsb: cpu/11 --ez hátha másnak jelent valamit, nekem nem sokat...)
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2007. január 01. - 02:50
Na még van egy kis idõ éjfélig:)
Szóval: létezik laptopra külön windows? Mert a múltkor meghalódott az enyém, és csak sima xp-volt otthon, azzal hoztam helyre, és azóta nem kapcsolja ki a monitort,ha becsukom a kijelzõt, meg készenlétibe sem tudom kapcsolni a gépet.
Mitõl lehet?
Elõre is BUÉK mindenkinek!
És köszi!
Üdv:Thy
Üdv, laptopra nincs külön win xp, de ajánlhatom a win xp home edition-t, ami kicsit kevesebbet tud a pro-nál, de átlag felhasználónak az bõven elég szokott lenni.
Nos a problémád megoldását az energia gazdálkodási lehetõségeknél keresd. Ott kell megadni hogy mi történjen, ha lecsukod a kijelzõd. Bár az én laptopomnál ezt még egy kis pöcök kinézetû kapcsoló teszi ha lecsukom, egyszerûen megszakítja az áramellátást.
Ha ez a funkció nem lenne elérhetõ, akkor a winfos elfelejtette hogy ACPI - s a laptopod, vagy pedig nem ismeri fel. Ebben az esetben ajánlom a laptophoz kapott driverek újratelepítését. Általában ha már egy részeszköz nem támogatja (winfos szerint) akkor, nem fog menni.
De neten találsz néhány tweak progit, ami talán segíthet, bocsi de most lassú a net, nem tok linket adni.
Sok jó tekerést és sikerekben gazdag 2007-et mindenkinek!
Írta 2006. december 31. - 23:34
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. december 31. - 22:07
kérdésem pedig az lenne, h belefogtam felhúzni a gépem..
semmi gond nincs azt leszámítva, hogy a legnagyobb értéket meghagyta a proci:S ami ugye nem jó, mert ott már nem stabil...
hiába 0zom le a biost a jumperrel az se használ neki...
igaz ha alapbeállításra teszem akkro win-en belül megint 2.08mhz nak látja, de ettõl függetlenül bootoláskor 2257mhz-t ír ki
ha állítok a szorzón,fsb, ram... egy kicsit, akkor is aut. berakja a win en belül (pl: everest) h a szorzó 12.5*182, holott közel sem anynira állítom be
van vmi ötletetek, hogy mive tudnám "orvosolni?"
a fontosabb paraméterek: gigabyte ga 7n-400; 2800+ barton; 512ddr333
segítségeteket pedig elõre is hálásan köszönöm....
Írta 2006. december 31. - 21:04
Szóval: létezik laptopra külön windows? Mert a múltkor meghalódott az enyém, és csak sima xp-volt otthon, azzal hoztam helyre, és azóta nem kapcsolja ki a monitort,ha becsukom a kijelzõt, meg készenlétibe sem tudom kapcsolni a gépet.
Mitõl lehet?
Elõre is BUÉK mindenkinek!
És köszi!
Üdv:Thy
Írta 2006. december 31. - 19:11