http://www.htmlgoodi...cle.php/3479881
de van erre egy jó kis szoftver, régen adták a pc worldhöz, ki is próbáltam, jónak tûnt. csak a neve nem ugrik most be nekem...
hát hozzám jöhetnek....a telephelyen egy számológép nincs, nemhogy szoftver...
Egy nap 24 óra, egy tálcán 24 sör...EZ NEM LEHET VÉLETLEN!
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
hát hozzám jöhetnek....a telephelyen egy számológép nincs, nemhogy szoftver...Charon,szóról szóra ugyanezt a levelet kaptuk a bsa tól!!
éppen biztonsági mentést csinálok,haza hoztam a céges gépet
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
RAUH-Welt
B E G R I F F
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
RAUH-Welt
B E G R I F F
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Hát én az elõbb próbáltam ki Gaim-ba (ez MSN/ICQ/stb. kliens) és abban van ilyen cirill beviteli mód, és tök simán megkapja a másik oldal a cirill betûket. Biztos van valami ilyesmi a Messengerben is...Elmondom mit szeretnék, hátha tudtok segíteni...
MSN-be szeretnék ciril betûket (azt most hadjuk, hogy miért). Még esetleg találok egy orosz betûkészletet és azt használom, akkor mûködne is, de azt gyanítom csak én látnám orosznak, a többiek kis négyzeteket látnának, igaz?
Olyat viszont már láttam, hogy a betûket elmentik képként, azt beillesztik és akkor azt mindenki olyannak látja....szal honnan tudnék orosz betûkészletet letölteni és hogy tudom azokat képként elmenteni?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Elmondom mit szeretnék, hátha tudtok segíteni...
MSN-be szeretnék ciril betûket (azt most hadjuk, hogy miért). Még esetleg találok egy orosz betûkészletet és azt használom, akkor mûködne is, de azt gyanítom csak én látnám orosznak, a többiek kis négyzeteket látnának, igaz?
Olyat viszont már láttam, hogy a betûket elmentik képként, azt beillesztik és akkor azt mindenki olyannak látja....szal honnan tudnék orosz betûkészletet letölteni és hogy tudom azokat képként elmenteni?