Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Posted 2007. January 20. - 16:48
http://www.htmlgoodi...cle.php/3479881
de van erre egy jó kis szoftver, régen adták a pc worldhöz, ki is próbáltam, jónak tûnt. csak a neve nem ugrik most be nekem...
Posted 2007. January 20. - 16:21
Posted 2007. January 19. - 23:04
A magic atpakolja az adatokat a cel particio szabad teruletere amennyiben szukseges. Tobbszor hasznaltam mar es semmi gond nem volt vele, oda kell figyelni mint minden ilyen dolognal.
Arra figyelj hogy a muveleteket utemezi a program es a vegen egy menetben hajtja vegre (sokan ezt felejthetik el sztem, allitgatjak es a vegen mindent megcsinal -azt is amit esetleg nem akarnal- plusz joval tovabb tarthat ugy. Amit elszurtal azt undozd ne csinald meg ujra.) Bocs ha nagyon szajbaragos volt.
hát hozzám jöhetnek....a telephelyen egy számológép nincs, nemhogy szoftver...
Mindent fejbe nyomtok?
Posted 2007. January 19. - 22:15
Egy gyors kérdés:
2 db particiot kéne egyesiteni ADATVESZTÉS nélkül ->
partition magic ezt ugye csukloobol vágja!!!??
Vagy más alternativa?
Egy nap 24 óra, egy tálcán 24 sör...EZ NEM LEHET VÉLETLEN!
Posted 2007. January 19. - 20:03
sokmindent mi sem használunk,de most már én is ráállok a szabadszoftverre
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2007. January 19. - 19:59
hát hozzám jöhetnek....a telephelyen egy számológép nincs, nemhogy szoftver...Charon,szóról szóra ugyanezt a levelet kaptuk a bsa tól!!
éppen biztonsági mentést csinálok,haza hoztam a céges gépet
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2007. January 19. - 19:00
éppen biztonsági mentést csinálok,haza hoztam a céges gépet
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
vendég_Charon_*
Posted 2007. January 19. - 16:55
http://index.hu/homa...1&c=1&tb=1&pb=1
burce: Ismerõsa dolog, nálunk olyasmi is volt, jött haver, kapott egy vinyót, jól másolgattunk rá, meg róla aztán mikor leszedtük nem indult egy órán át.
Aztán meg de. szétszed-összerak-könyörög-fenyeget-becéz
Posted 2007. January 18. - 16:27
Ejj ettõl féltem hogy még "meghalni" sem tud jól :S
Az alaplapom tartom hibásnak.. kicsit kilóg a sorból.. inkább azt cserélném, de kössz az ajánlatot ;-)
(mert vannak ám furcsaságok... pl memóriát kiszedem, berakom, semmi mást nem változtattam, és nem indul a gép... nyomok pár resetet aztán egyszer csak jó lesz...
vagy pl tegnap is gép restart aztán megint ilyen insert boot disk, system fail stb jött..
különös dolgok vannak itt, az igazság is odaát van!)
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2007. January 18. - 16:22
180-as opteron felesleges, 170-es kell ide.
gyakorlatilag az órajelmax. ugyanott lesz.
szerk: esetleg nekem is szerezhetnénk egy 170-eset
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2007. January 18. - 16:15
ramokat akkor megpiszkalom este.
a 10800 meg hat igen, ennyi. a gtx memo orajele 800, en meg 730ra tudtam felhuzni az enyemet. irnak valami mad moxx vagy mod maxx vagy akarmi nemet cegrol, akik huznak GTO-kat GTX orajel fole Bios moddinggal. ki kene talalni, hogy ezt mikeppen lehet...
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2007. January 18. - 16:11
ram idõzités és proci tuning közt nincs összefüggés, ha adott órajelen a ram stabil, akkor addig nyomod lefelé az idõzitést, amig lehet.
azért szoktak tuningban magasat megadni elsõre, hogy biztosan ne a ramból eredõ hiba miatt hibázzon a gép, azaz ha baj van, akkor a proci nem birja.
egyszerre elég egy hibára rámenni.
tehát ha x fsb és y ram órajel mellett stabil a gépezet, azaz semmi nem hibázik, akkor lehet kezdeni feszegetni lefelé a ram idõzitéseket.
amig 400 alatt vagy, addig a gyári specifikáció mindenképpen kell hogy menjen. neked az 2.5-3-3-7 asszem, igaz? szóval kb 220-as ram fsb-ig azt tudnia kell.
htt-ben az a lényeg, hogy ne legyen 1000 felett, az okozhat instabilitást.
lefelé mindegy, ha egyszeres lenne, azt sem vennéd észre teljesítményben.
2655mhz amugy szép teljesitmény egy duplamagostól, fõleg levegõvel. cs:s-ben nem a vga dobta meg a stresstestet, hanem a proci.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2007. January 18. - 15:58
vagy el se indul a gep, a monitor szurke, esetleg a monitor standby-ban marad, csak egy-ket ventilator zug, vagy elindul de valahol a fekete win XP-s kepernyo elott/kozben meg a kek "udvozoljuk" szoveg elott beugrik egy kek halal, de csak felvillan, aztan szepen ujra is indul a gepezet. akkor nyomom a del-t es veszem vissza az orajelet.
ha mar itt tartunk: magas fsb kornyeken mennyire szamit, hogy a ramok 2.5-3-3-5ben vannak, vagy mondjuk 3-4-4-8ban? ddr 400as ramok, de csak olyan 380 korul jarnak. szal elvileg jonak kellene lennie, csak az erdekel, hogy konnyebben elviseli a gep a huzast, ha a ram idozitesek magasabbak?
azt nemtom miaza downclock, 1800 ala meg sose huztam minek?
de bruce, nem kellene neked egy uj proci? van egy 3000es athlon, meg egy 165os opteron S939 mindketto. asszem beruhazok inkabb egy 170esbe, vagy 175osbe. ezzel sajna nem leptem elore tul nagyot. [eddig volt 25xx mhz, most meg 26xx]
a ket mag biztos segit, de nagyon nem veszem eszre, ugyis inkabb a brutal videokartya dobta meg a teljesitmenyt. 10800 3dmark05 potty, meg 190fps VST cs:s-ben szurokkel az eddigi szurok nelkuli 150hez kepest.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2007. January 18. - 13:41
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2007. January 18. - 11:56
Hát én az elõbb próbáltam ki Gaim-ba (ez MSN/ICQ/stb. kliens) és abban van ilyen cirill beviteli mód, és tök simán megkapja a másik oldal a cirill betûket. Biztos van valami ilyesmi a Messengerben is...Elmondom mit szeretnék, hátha tudtok segíteni...
MSN-be szeretnék ciril betûket (azt most hadjuk, hogy miért). Még esetleg találok egy orosz betûkészletet és azt használom, akkor mûködne is, de azt gyanítom csak én látnám orosznak, a többiek kis négyzeteket látnának, igaz?
Olyat viszont már láttam, hogy a betûket elmentik képként, azt beillesztik és akkor azt mindenki olyannak látja....szal honnan tudnék orosz betûkészletet letölteni és hogy tudom azokat képként elmenteni?
Posted 2007. January 18. - 10:53
Bár én utoljára ezt a gépet huzattam :
abit st6
cel 1.2
512 Mb sd samsung válogatott
az alap orajel 100Mhz* 12
tuning amikor még stabilan ment
128*12
1550 volt a határ a felett már nem akart bootolni meg játékok kifagytak
ekkor már valszeg a memo volt gyenge láncszem
viszont a gef mx 400 nagyon jol huzhato volt
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2007. January 18. - 10:51
Való igaz, amikor 220re emeltem az FSB-t, az azutáni emelés elõtt csökkentettem a (cpu) szorzót, azért, hogy tényleg FSB határ körül járjak. Vagyis a próba: 220×11 ok, aztán 220×10 és nem. (HT szorzó 4×)
Arra gondolsz, hogy inkább 240×10 -t próbáljam 220×11 után?
/nektek ha túllõttök valamit, kék halállal hal meg mindig a gép? -nekem ilyen még nem történt, csak fura dolgokat ír ki... 'insert boot disk' és társai.../
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2007. January 18. - 09:14
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2007. January 17. - 23:50
Elmondom mit szeretnék, hátha tudtok segíteni...
MSN-be szeretnék ciril betûket (azt most hadjuk, hogy miért). Még esetleg találok egy orosz betûkészletet és azt használom, akkor mûködne is, de azt gyanítom csak én látnám orosznak, a többiek kis négyzeteket látnának, igaz?
Olyat viszont már láttam, hogy a betûket elmentik képként, azt beillesztik és akkor azt mindenki olyannak látja....szal honnan tudnék orosz betûkészletet letölteni és hogy tudom azokat képként elmenteni?
Elsõ ötlet: Fontkészletbõl font-editorral kimentesz egy komplett karakterkészletet GIFbe, és szmájlikként beteszed MSNbe.
Minden szmájlit hozzárendelsz az adott ciril betûhöz, így te ciril billentyûzeten írsz ciril betûket, amik képként jelennek meg mindenhol.
Egy baj van vele, hogy csak a Messenger Live támogatja azt hogy 3nál több smiley-t írj.
Második ötlet: Anyám ímélben pl néha úgy kommunikál oroszul, hogy fonetikusan átírja az angol kiejtés szerint (rendszerint mindenki tud angolul akinek ír). Így lesz mondjuk a красный krasnii vagy krasniy, a кошка az koshka, stb.
Posted 2007. January 17. - 23:32
Mindenki orulhet mert legrosszabb esetben 2x, jo esetben 4x gyorsabb lehet a netje oda-vissza. Egyenlore DSL de gondolom a piaci helyzet miatt a tobbiek is lepnek (tvnet pl mar el is kezdte)