Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás

Ha az ember php-t, és (My)sql-t tanulgat(na), akkor mindenféleképpen kellene net ahhoz, hogy ki tudja próbálni, vagy létezik ingyenes win/linux alá felrakható cucc?

http://www.appservnetwork.com/

feltelepíted, feltesz php, mysql, apache "szervereket", aztán a böngészõdbõl "localhost"-ot beírva tudok õket elérni/futtatni

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Mien cuccra gondolsz? 127.0.0.1 :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Elivleg atomtuningkirályság DFI nf3 250gb lapom volt a fõ gépemben, mikor 939et használtam anagyban akkor a kcsibe 754es Abit Kv8 Pro került, és tuningban is ***á veri a dfit :). Nf2es lapom is volt tõlük, hiába volt 50ezres lap, erõs közepes :(.

egy ilyen Kv8 pro meg nalam is porosodik a polcon... lehet havernak lesz belole olcso gep. csak melos lesz olcso agp-s kartyat szerezni hozza.

azt a teszkogazdasagos vizhutest neztem, de ha mar vizezem az egesz rendszert, akkor raaldozom a lovet, es ugy. de az mar csak a kovetkezo konfig lesz, ez mar igy marad. remelem az uj haz ket 12es ventije is megsegit annyira amennyire kell.

multkor vettunk inlyen region1 NTSC filmet, es a lejatszo gond nelkul lejatszotta. Ez azt jelenti, hogy az osszes ilyet le fogja, vagy ez csak valami egyszeri veletlen eset volt? mert ha nem, akkor veszek meg egy parat :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
van nekem egy olyanom a suliban, hogy adobe encore dvd 2. tökjól összeraktuk a szalagavatós dvdt, meg minden tuti jól megy, de egy dologra nem bírunk rájönni: ha megírjuk RWs lemezre és betesszük a zasztali dvd lejátszóba, akkor a menüpontok között a függõleges nyilakkal (távirányítón) nem, csak a vízszintesekkel lehet navigálni. tehát oszlopon belül nem tudsz lépkedni, csak soronként...esetleg valaki tudja, hogy hogy kell beállítani, hogy elfogadja függõleges irányú menüben mozgatni-akarást is?

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

nf2? ez valami regi cucc? amugy a mostani konfigom ala en biztos DFI-t vennek, mert overclockban nagy kiralysag. de ezt csak ugy modom, az adott ket laprol amugy semmit nem tudok.

Elivleg atomtuningkirályság DFI nf3 250gb lapom volt a fõ gépemben, mikor 939et használtam anagyban akkor a kcsibe 754es Abit Kv8 Pro került, és tuningban is ***á veri a dfit :). Nf2es lapom is volt tõlük, hiába volt 50ezres lap, erõs közepes :(.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás

Van egy viszonylag egyszerû, pár szintes fórum, php-s kezeléssel.
Hogyan tudom leszedni olvasgatásra magamnak (fõleg a szöveget).

wget?

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

gondolom veNTi nelkuli, ergo passziv hutesu northbridge. mert csendesebb, meg egyel kevesebb forgo alkatresz ami tonkre tudna menni.

olyan vizhutes van, ami csak a northbridge-re megy? es semmi masra? es kicsi es olcso, es nem kell vele 3napot szarakodni?

mert a jo kis zalmi borda tul magas volt amikor a GTO-t beraktam, es vissza kellett rakni egy ilyen 2FT-os ventilatort. ami hangos. es oda kellene valami lapos es halk megoldas.

esetleg nagyon jo minosegu NB hutoventi is johet. draga is.

Nincs. De olcsó belépõ szett nb bordával van.
Vagy ventit hegesztesz oda, vagy ventis hûtõt veszel, pl Titannak van ilyen réz vga hûtõje, 3 pines (megoldható ahalkítás de nem olyan hangos), ahhoz van sokféle felfogatás, az alaplapokra is jó szokott lenni.

De ezt jobban ajánlom: http://www.hardwareo...les&cid=3&y=237

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ja igen
a dfi passizv hutesu a barmicsodan
/vmleyik soklabu izeken/

18 decibel kurv@ halk

vinyot hogy erdemes becsomagolni, meg vmi bordat tolni a tetejere?
ha sima normal hazam van /nem olyan szeles es egybol fogadja a vinyot/

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Pite: enyemre valami? 60mm-s is jo northbridge-re? vagy nem lehet odafaragni

18dBA az mennyire halk?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
venti

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
gondolom veNTi nelkuli, ergo passziv hutesu northbridge. mert csendesebb, meg egyel kevesebb forgo alkatresz ami tonkre tudna menni.

olyan vizhutes van, ami csak a northbridge-re megy? es semmi masra? es kicsi es olcso, es nem kell vele 3napot szarakodni?

mert a jo kis zalmi borda tul magas volt amikor a GTO-t beraktam, es vissza kellett rakni egy ilyen 2FT-os ventilatort. ami hangos. es oda kellene valami lapos es halk megoldas.

esetleg nagyon jo minosegu NB hutoventi is johet. draga is.

RAUH-Welt
B E G R I F F

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
socket A lapok

mijaza vetni?
kicsit dfi fele hajlok
tuning ugyan nem lesz de stabilabb allitolag

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Van egy viszonylag egyszerû, pár szintes fórum, php-s kezeléssel.
Hogyan tudom leszedni olvasgatásra magamnak (fõleg a szöveget).

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Dfi nf2 ultra infinity 9eft no gari
oder
MSI K7N2 Delta-L 8eft 3 ev gari

nos?

Egál... bár én viásat vennék; vagy legalább ne rakd fel az ide drivert.
Ha MSI nemm a vetni nélkülki verzió akkor dfi, tuningot is kicsit jobban bírja.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nf2? ez valami regi cucc? amugy a mostani konfigom ala en biztos DFI-t vennek, mert overclockban nagy kiralysag. de ezt csak ugy modom, az adott ket laprol amugy semmit nem tudok.

RAUH-Welt
B E G R I F F

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
Dfi nf2 ultra infinity 9eft no gari
oder
MSI K7N2 Delta-L 8eft 3 ev gari

nos?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Köszönöm a segítséget mindenkinek, neked Pite fõleg, majd valami hasonlót kialakítok.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Pontosan. Aztán a 3 vinyón mire átjön alevegõ melegszik vagy 3°ot... 60-90 fokso gpunak ez tökmindegy, amúgy 120-150°ig semmi bajuk.
Ha a VGA fölé megy a meleg... akkor megintcsak táp izolálás és házhûtõben kell bízni.

De akit bõvebben érdekel: http://mcpite.uw.hu/h.html

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nem értem, hogy a VGA ebben a konfigban honnan kap hideg levegõt. Elviszed a hõt, azt látom - fõleg, ha hátulra befigyelne az a 8-as, de a VGA-t maximum a vinyõk hõjével bombázod, vagy rosszul érztek valamit? De ugyanez a fura az Arctic Freezerben - namost ha nekem a VGA radiátor odadobja a hõt a VGA fõlé, akkor azt miért akarnám a procira rányomni? Vagy ez már olyan fokozott légáram, ami már alapból hût?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Én is így gondolom, de hogyan tegyem be alá? Jól értem, hogy direktben (merõlegesen) a VPU-t fújnád meg? Mi tartsa azt a ventit, s honnan szívja a levegõt?

Hasonló a légmozgás mint itt, csak itt mivel a Sonatanaka vinyók mögött a ventije nem kellett a vga alá a takarólemezek helyére rakni egy ventit; de _most_ a vga alá, a bõvítõ kártyák helyére, függõlegesen a ház hátuljába kéne egy halk 8-as venti ami kifúj a házból hátrafele.

Feltöltött kép