Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Please log in to reply
13653 replies to this topic

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Ha USB lampa kell, akkor itt van ez is:

http://teszvesz.hu/i..._1_ft_nma_.html

Biztosan olcsobb lesz mint amit Jorci linkelt ;)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Például: http://www.ebolt.hu/product104033.html

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
na és olyat hol lehet venni, hogy USB lámpa? nekem is kéne egy:)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
USB lámpa. :)

Azt tom, hogy befér, ha nincs alul vinyó, csak hát nah, érted. :) A két kicsibõl az egyik 200-as, a másik 250-es. :)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
J, tuti befér a 8800, csak a két kisebb winyóból csinálnod kell egy nagyot és akkor alulra nem kell winyó, nyújtózhat a vga.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
A kormány kábelére tippelek. :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
pite, mi lóg ki a gépnek az elejébõl, közvetlen az egér fölé? itt ni:

http://mcpite.uw.hu/...ev2/asztal2.jpg

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Egen? Pedig a mexólalásig olyan, mint a enyim. Igaz, a kismeghajtónál másképp van egy kicsit a dolog elrendezve, de még a mûanyagok is ugyanolyan vicces lilák. :) Nekem csurig van sajna vinyóval. Persze nem sajna, csak na... :) Ezekre gondoltam: http://mcpite.uw.hu/...ev2/asztal2.jpg :D

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Ejj, most nézem hogy nagy a kép, sorry; nem tom mr szerkesztnei :(.
Hangszórószerû izék???
Ez Antec PlusView 1000AMG, és elfér az X1900Xt is, csak oda ne kerüljön mögé vinyó :)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Csiftek Dragon RulZ. :) Bár én most szembesültem vele, hogy egy 8800 nem férne el benne... ehh... Cukik azok a hangszórószerûizék. :D

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

hat tenyleg ugy nez ki ez a giga mint egy bohocjelmez :)

bar az alaplap latszik a legkevesbe a gepben de na. meg akkor is, ha olyan hazad van, aminek a fel oldala plexi :)

...

meg az enyem is randa sarga es kinai, de mukodik. [kop-kopp]

Hja, akinek csak ennyire látni be...
http://mcpite.uw.hu/gepem/vhrev2/ :)

Feltöltött kép
Feltöltött kép

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

5.25 helyére milyen ventit lehetne berakni? Van arra kifejezett modul, vagy valahogyan beletuningolok (mondjuk 2 db 5.25 helyére) egy standard 80/80/25-öt? (ami azért elnne elõnyös, mert van még itthon pár darab)

http://forum.hwsw.hu...howtopic=122400

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
hat tenyleg ugy nez ki ez a giga mint egy bohocjelmez :)

bar az alaplap latszik a legkevesbe a gepben de na. meg akkor is, ha olyan hazad van, aminek a fel oldala plexi :)

Feltöltött kép

meg az enyem is randa sarga es kinai, de mukodik. [kop-kopp]
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
kiderült, hogy lehet nem is a dfi halt meg, hanem a tápom, vagy a ház bekapcsológombja.
de a tápra tippelek... enermax 4 prezident

a giga meg meglepõen biztatóan néz ki élõben. a solid kondik miatt jobban tetszik mint a p5b, meg ráadásul olcsóbb is volt 3 ezerrel. plusz jobb helyre vannak elrendezve a pci slotok. és a p5b randa is. azt a kinai sárga asus nyákot nehezen tudom elviselni... inkább a csicsás giga.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
P5B vagy DS3 egál... (más tészta hogy Gigából jobban kiábrándultam mostanában mint Asusból és azt vettem volna... vagy Abitot E4300hoz; KV8Pro nagyon bevált, hátha nagy gépbe is megint domborítana...)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

én az öcsémnél levõ abitot cseréltem le egy dfi-re (nf3 250gb) és nekem bejött a váltás. ugyan órajelben nem ment többet a gép, de a ramokat jobban hajtotta, már alapon is.

most a dfi-m elhalálozott, igy giga ds3 + intel e6300 + geil ddr2-800 lett a gépem. holnap kiderül, hogy mit megy tuningban :)

hehejj

mondjuk en p5b-t vettem volna de Te tudod. remelem neked bejon a gigabyte.

a poseidon hazuk az pl jo ;) igaz elsore nem birtam osszerakni, de aztan szetszedtem csontig, ujra ossze, es most mar megy
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

én az öcsémnél levõ abitot cseréltem le egy dfi-re (nf3 250gb) és nekem bejött a váltás. ugyan órajelben nem ment többet a gép, de a ramokat jobban hajtotta, már alapon is.

most a dfi-m elhalálozott, igy giga ds3 + intel e6300 + geil ddr2-800 lett a gépem. holnap kiderül, hogy mit megy tuningban :)

Nekem az 566os Adatákat a dfi nem hajtota túl fürgén, a 2 modul 1T-n 260-265ig ment, nem túl jó idõzítésekkel.

Míg az abit az alábbit vitte 1T-n: http://mcpite.uw.hu/..._adata_test.jpg

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 posts
A fórumban, vagy nálam van a hiba, ha az "Emlékezzen rám"-ot hiába ikszelgetem be?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Mire megtaláltam mindent apránként és visszaeditáltam, hogy fapapucs, addigra megjött a csomag.
Köszi az appserv-et!
Kicsit kényelmesebb. :yesss:

(Mysqladmint egyébként el is felejtettem, szal szívtam volna a fogam a hosszú hétvégén net nélkül)