http://teszvesz.hu/i..._1_ft_nma_.html
Biztosan olcsobb lesz mint amit Jorci linkelt

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
hat tenyleg ugy nez ki ez a giga mint egy bohocjelmez
bar az alaplap latszik a legkevesbe a gepben de na. meg akkor is, ha olyan hazad van, aminek a fel oldala plexi
...
meg az enyem is randa sarga es kinai, de mukodik. [kop-kopp]
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
5.25 helyére milyen ventit lehetne berakni? Van arra kifejezett modul, vagy valahogyan beletuningolok (mondjuk 2 db 5.25 helyére) egy standard 80/80/25-öt? (ami azért elnne elõnyös, mert van még itthon pár darab)
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
RAUH-Welt
B E G R I F F
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
én az öcsémnél levõ abitot cseréltem le egy dfi-re (nf3 250gb) és nekem bejött a váltás. ugyan órajelben nem ment többet a gép, de a ramokat jobban hajtotta, már alapon is.
most a dfi-m elhalálozott, igy giga ds3 + intel e6300 + geil ddr2-800 lett a gépem. holnap kiderül, hogy mit megy tuningban
RAUH-Welt
B E G R I F F
én az öcsémnél levõ abitot cseréltem le egy dfi-re (nf3 250gb) és nekem bejött a váltás. ugyan órajelben nem ment többet a gép, de a ramokat jobban hajtotta, már alapon is.
most a dfi-m elhalálozott, igy giga ds3 + intel e6300 + geil ddr2-800 lett a gépem. holnap kiderül, hogy mit megy tuningban
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.