Tudod hányan jönnek emiatt keseregni hwswre hogy hoppá, most milyen hûtõt rakjanak oda?
Azért kell olyan választani amin jó helyen van, vagy olyat amin nem kell cserélni.
Mintha ez olyan bonyolult lenne...
Tudod hányan jönnek emiatt keseregni hwswre hogy hoppá, most milyen hûtõt rakjanak oda?
Azért kell olyan választani amin jó helyen van, vagy olyat amin nem kell cserélni.
Ez a szelekció az ufós árlista szûrésébõl adódott. Azt, hogy mi mennyit fût, még nem tudom... Az pedig, hogy hol van a chipset, ha nem rontja a teljesítményt, nekem mindegy!
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Alex: régiek az infóid. Az Abit jó volt, aztán jött a hullámvölgy, meg a csõd, aztán megvették õket, és hipp-hopp, meik az egyik legjobb 975-ös lap (a WS-ek mögött)? Az Abit AW9D-MAX. Meik a legjobb 965-ös lap? Abit AB9 QuadGT. Ily módon tehát nem igaz, hogy rosszat hallani róluk. Még a közép- és alsó kategóriában is remek lapokat tolnak (AW9D, AB9, Pro, stb.) Az elõzõ lapom is Abit volt (KN8 SLi), azóta is hibátlanul mûxik az új tulajnál, pedig sok gyártó szívott az NF4-es chipsettel.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Ez a szelekció az ufós árlista szûrésébõl adódott. Azt, hogy mi mennyit fût, még nem tudom... Az pedig, hogy hol van a chipset, ha nem rontja a teljesítményt, nekem mindegy!burce, nézz körbe, MSI-t kevés helyen fogják ajánlani...
http://forum.hwsw.hu...pic=123619&st=0
Asus A8V-SE, A8R-MVP, Abit AT8, Abit K8N SLi (passzív hûtés és nem az sli/crossfire miatt, ahogy A8R is)
Miért nem olyna lapokat nézel aminek a chipsete nem fût annyit mit pár éve egy proci? Vagy jók a driverei? Vagy nincs elcseszett helyen a chipset???
Köszi, ilyen lanpartys árat nem találtam, de dolgozom rajta....939-es lapbol en most vagy az a8n-sli-t vennem, vagy egy DFI lanparty ultraD-t. most sima a8n van, ami teljesen oke, de ez a masik ketto jobban birja a 300 koruli fsb-t.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Alaplapot keresek, párat kinéztem:
Asus A8N-SLI SE (S939-nForce4 SLI-Dual DDR 400-Dual PCI-E 16x-4 SATA II) /3 év garancia/ 17 000 Ft 20 400 Ft
GigaByte GA-K8N Pro-SLI (S939-nForce4 SLI-Dual DDR 400-Dual PCI-E x16-4 SATA II) /3 év garancia/ 20 950 Ft 25 140 Ft
GigaByte GA-K8N SLI (S939-nForce4 SLI-Dual DDR 400-Dual PCI-E x16-4 SATA II) /3 év garancia/ 17 550 Ft 21 060 Ft
MSI K8N Neo4-FI (S939-nForce4 Ultra-Dual DDR 400-PCI Express-4 SATA II) /3 év garancia/ 15 950 Ft 19 140 Ft
MSI K8N SLI-FI (S939-nForce4 SLI-Dual DDR 400-Dual PCI-E 16x-4 SATA II) /3 év garancia/ 15 750 Ft 18 900 Ft
Az SLI nem fontos nekem, de ahogy látom ezek már csak ilyenek...
Találtam egy egész jó írást róluk:
http://www.hardwareo...nt.php?cikk=160
Ami alapján az MSI Neo4 jó lenne nekem úgy nézem (bár látom, hogy Pite szerint MSI alapból felejtõs... de az eredményei pedig jónak néz ki). A hûtést emlegetik, hogy érdemes cserélni, ez hogyan oldható meg? Szabványos alaplaphûtést kell keresni?
Illetve milyen lapot érdemes még számításba vennem?
RAUH-Welt
B E G R I F F
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
ha lemtek egy dvd filmet a gépre,azt utána milyen programmal tudom visszanézni?
met valami *.vob formátumba ment meg pár info fájlt...
valami ötlet?
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Asus-ból már nagyon sok bugos, hibás szart láttam.asus, abit. pont.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!