Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Posted 2007. April 12. - 20:23
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2007. April 12. - 20:18
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Posted 2007. April 12. - 19:33
Posted 2007. April 12. - 18:12
Vajon miért van az, hogy a creative csak a legdrágább kártyáira(<30k) tesz optikai kimenetet, mikor már minden alaplapra integrálthoz van??
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2007. April 12. - 07:54
Nincs olyan, hogy dumprep.exe?
Ez valami Windows marhaság legjobb tudomásom szerint, nálam majd' 100%-on terhelte a procit. Ilyenkor Ctrl+Alt+Del aztán le kell lõni.
Win frissítés, mert ez egy elcseszett frissítés miatt került bele a winfosba. Tessék áskálni a microsoft honlapon.
Posted 2007. April 11. - 21:37
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2007. April 11. - 21:18
mostanában olyat csinál a gépem hogy random processzorterhelés van.
ujratettem a windows-t is egy tök szûz winchesterre, és megint csinálja. vírusom nem nagyon lehet, hamarabb volt a windows-on virusirtó/antispy/tûzfal, mint mielõtt az internet csatlakozást egyáltalán megcsináltam volna.
furcsa memóriahasználat fladatkezelõben nem látszik..
az egész abban nyilvánul meg, hogy az egeret húzom, de nem mozog, csak késéssel ("laggol" hogy szakszóval éljek)
ötlet?
(minden driver friss, egéré is)
Ennek tuti olvastam a megoldasat, de nem jut eszembe.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2007. April 11. - 21:05
Posted 2007. April 11. - 21:01
OFF
PTamas:
Köszi a privátot, nem tudom miért jelez nálad (nekem is NOD van plusz tûzfal plusz realtime spyware) nem vírusos - vásárolt statisztikai szoftver.
Gondoltam elküldöm, mert mégis.
Azóta nem volt ilyen jelzés egyébként.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Posted 2007. April 11. - 20:58
PTamas:
Köszi a privátot, nem tudom miért jelez nálad (nekem is NOD van plusz tûzfal plusz realtime spyware) nem vírusos - vásárolt statisztikai szoftver.
Posted 2007. April 11. - 20:39
Ez valami Windows marhaság legjobb tudomásom szerint, nálam majd' 100%-on terhelte a procit. Ilyenkor Ctrl+Alt+Del aztán le kell lõni.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Posted 2007. April 11. - 20:25
ujratettem a windows-t is egy tök szûz winchesterre, és megint csinálja. vírusom nem nagyon lehet, hamarabb volt a windows-on virusirtó/antispy/tûzfal, mint mielõtt az internet csatlakozást egyáltalán megcsináltam volna.
furcsa memóriahasználat fladatkezelõben nem látszik..
az egész abban nyilvánul meg, hogy az egeret húzom, de nem mozog, csak késéssel ("laggol" hogy szakszóval éljek)
ötlet?
(minden driver friss, egéré is)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2007. April 11. - 17:25
Hmm, elképzelhetõ. Azokon is kell frissíteni? Nem is tudtam! Amúgy tavaly októberi D-Link példány, ha ez számít vmit is...:chin:
Nem kell, csak lehet. D-Link oldalán, típus alapján visszakereshetõ és letölthetõ az aktuális ware.
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Posted 2007. April 11. - 15:31
Akkor még megérhet a router egy firmware frissítést.
Hmm, elképzelhetõ. Azokon is kell frissíteni? Nem is tudtam! Amúgy tavaly októberi D-Link példány, ha ez számít vmit is...:chin:
Posted 2007. April 11. - 08:39
Namost nekem egy 512-es PC3200-as modul van bennt, ugye ilyenbõl max még egyet rakhatok be?
Mi ez a 32 DDR chip? Csak mert 1 gigás PC3200-as modult tervezek venni, nem akarok rápacsálni...
Posted 2007. April 11. - 08:18
Posted 2007. April 11. - 07:54
Megint elõjött az a probléma, hogy feltöltöttem a gépre a fényképezõrõl a képeket, meg is csinálta a mappákat hozzá, viszont üresek. A meghajtón lévõ memória fogyott és a Pc inspector file recovery progival rákeresve, meg is találtam a gépen a képeket. Csak törölni nem tudom, illetve nem mutatja meg a helyüket. A helyet viszont foglalja, mit lehet tenni? Már másodszor járok így, lassan megtelik a merevlemez....
Én ehhez a témához aztán tényleg nemértek, de mint a viccben szereplõ rabbinak, nekem is van egy ötletem nemlehet h a fénykgéphez kell vmi uj szoftver, vagy frissítés? bocs ha nagyon nagy hülyeség...
Posted 2007. April 10. - 22:07
Hát ez az, hogy a gond nem állandó, hanem hol csinálja, hol nem...most speciel jó, de idõvel megint szarakodni fog, de azért majd próbálkozom, köszi!
Akkor még megérhet a router egy firmware frissítést.
Posted 2007. April 10. - 21:27
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]