Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Please log in to reply
13653 replies to this topic

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
ez a lap? Bírja a tuningot?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
http://tutorial.hu/

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

• vendég
Nem tudtok valami normális honlapot, ahol meg lehet tanulni a weblap-szerkesztés legalapvetõbb formuláit?

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Mondjatok már valami jó, nem túl drága hangkártyát amin van optikai kimenet!
Vajon miért van az, hogy a creative csak a legdrágább kártyáira(<30k) tesz optikai kimenetet, mikor már minden alaplapra integrálthoz van??

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 posts

Nincs olyan, hogy dumprep.exe?
Ez valami Windows marhaság legjobb tudomásom szerint, nálam majd' 100%-on terhelte a procit. Ilyenkor Ctrl+Alt+Del aztán le kell lõni.

Win frissítés, mert ez egy elcseszett frissítés miatt került bele a winfosba. Tessék áskálni a microsoft honlapon.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
most meggondolta magát és jó, azért ha eszedbe jut, ird már be ide pls.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

mostanában olyat csinál a gépem hogy random processzorterhelés van.
ujratettem a windows-t is egy tök szûz winchesterre, és megint csinálja. vírusom nem nagyon lehet, hamarabb volt a windows-on virusirtó/antispy/tûzfal, mint mielõtt az internet csatlakozást egyáltalán megcsináltam volna.
furcsa memóriahasználat fladatkezelõben nem látszik..

az egész abban nyilvánul meg, hogy az egeret húzom, de nem mozog, csak késéssel ("laggol" hogy szakszóval éljek)

ötlet?

(minden driver friss, egéré is)

Ennek tuti olvastam a megoldasat, de nem jut eszembe. :(

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Szoktam ilyeneket néha-néha kapni, mindet leellenõrzöm. Köszi mégegyszer!;)
"In idem flumen bis non descendimus"

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts

OFF

PTamas:
Köszi a privátot, nem tudom miért jelez nálad (nekem is NOD van plusz tûzfal plusz realtime spyware) nem vírusos - vásárolt statisztikai szoftver.

Gondoltam elküldöm, mert mégis. :)
Azóta nem volt ilyen jelzés egyébként.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
OFF

PTamas:
Köszi a privátot, nem tudom miért jelez nálad (nekem is NOD van plusz tûzfal plusz realtime spyware) nem vírusos - vásárolt statisztikai szoftver.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Nincs olyan, hogy dumprep.exe?
Ez valami Windows marhaság legjobb tudomásom szerint, nálam majd' 100%-on terhelte a procit. Ilyenkor Ctrl+Alt+Del aztán le kell lõni.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
mostanában olyat csinál a gépem hogy random processzorterhelés van.
ujratettem a windows-t is egy tök szûz winchesterre, és megint csinálja. vírusom nem nagyon lehet, hamarabb volt a windows-on virusirtó/antispy/tûzfal, mint mielõtt az internet csatlakozást egyáltalán megcsináltam volna.
furcsa memóriahasználat fladatkezelõben nem látszik..

az egész abban nyilvánul meg, hogy az egeret húzom, de nem mozog, csak késéssel ("laggol" hogy szakszóval éljek)

ötlet?

(minden driver friss, egéré is)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts

Hmm, elképzelhetõ. Azokon is kell frissíteni? Nem is tudtam! Amúgy tavaly októberi D-Link példány, ha ez számít vmit is...:chin:

Nem kell, csak lehet. D-Link oldalán, típus alapján visszakereshetõ és letölthetõ az aktuális ware.

• vendég

Akkor még megérhet a router egy firmware frissítést.

Hmm, elképzelhetõ. Azokon is kell frissíteni? Nem is tudtam! Amúgy tavaly októberi D-Link példány, ha ez számít vmit is...:chin:

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts
Bõvíteném a memóriát a gépben, az alaplapom (ASUS P4S800) leírása aszongya hogy... "PC2100/1600 support up to 3 DIMMs; PC3200/2700 support up to 2 DIMMs; 1 GB PC3200/2700 with 32 DDR chips support 1 DIMM only"

Namost nekem egy 512-es PC3200-as modul van bennt, ugye ilyenbõl max még egyet rakhatok be?
Mi ez a 32 DDR chip? Csak mert 1 gigás PC3200-as modult tervezek venni, nem akarok rápacsálni...
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

repuloszonyeg

repuloszonyeg

vendég

• fórumtag
  • 92 posts
idõközbe rájöttem hogy hülyeség, csakmár nem tudtam törölni, bocsi. :)

repuloszonyeg

repuloszonyeg

vendég

• fórumtag
  • 92 posts

Megint elõjött az a probléma, hogy feltöltöttem a gépre a fényképezõrõl a képeket, meg is csinálta a mappákat hozzá, viszont üresek. A meghajtón lévõ memória fogyott és a Pc inspector file recovery progival rákeresve, meg is találtam a gépen a képeket. Csak törölni nem tudom, illetve nem mutatja meg a helyüket. A helyet viszont foglalja, mit lehet tenni? Már másodszor járok így, lassan megtelik a merevlemez....

Én ehhez a témához aztán tényleg nemértek, de mint a viccben szereplõ rabbinak, nekem is van egy ötletem :D nemlehet h a fénykgéphez kell vmi uj szoftver, vagy frissítés? bocs ha nagyon nagy hülyeség... :)

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Köszi a linket! Közben megoldottam gif-fel. ;)

"Nagyon maszek" - ahogy felétek mondják.
Ejha! Korrekt, nagyon korrekt a honlapotok. Gratulálok!

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts

Hát ez az, hogy a gond nem állandó, hanem hol csinálja, hol nem...most speciel jó, de idõvel megint szarakodni fog, de azért majd próbálkozom, köszi!

Akkor még megérhet a router egy firmware frissítést.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

http://favicon.hu

Köszi a linket! Közben megoldottam gif-fel. ;)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]