Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Please log in to reply
13653 replies to this topic

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,416 posts
az UPC módosítja majd az ÁSZFet, felajánlják hogy lemondhatod (gondolom azért a felmondási díjat bekasszírozzák), akinek van pénze pereli fog, akinek nincs sz*pni, a versenybíróság megb*ssza az UPCt potom pénzekre.
Meguntam az aláírásom....

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Nem Csellózni kell...
Az a + 1-2 ezer Ft szerintem megéri azt hogy állandó, normális hozzáférése legyen az embernek.
Nékem speciel 6M/756 és s sebesség az olyan 800 k/ 52 k persze vagy-vagy viszonyban
750 mega, az átlag 40 perc :) persze ha rossz helyrõl jön
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Mert az ha jól tudom, nem is igazán p2p.
Bár én csak használom a torrentét. Majd valaki leírja aki jobban vágja ezt a témát. :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Vki mesélt vmi torrentérõl vagymirõl, és aszonta, hogy azon nem érzõdik.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

RoDaNi

RoDaNi

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 posts
ezt ugye érzitek!?

http://it.news.hu/hi...re_chellon.html

köfiii

Egy nap 24 óra, egy tálcán 24 sör...EZ NEM LEHET VÉLETLEN!

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts

Ha az uj vinyo sata, akkor necces lesz. :)
XP nem szeret sata vinyora telepulni, en is igy sz0p0k a laptoppal.
Bar ott ugy ki tudom kapcsolni a satat hogy attol meg latja a vinyot.
Jah kell csinalj egy floppy lemezt, es telepitesnel, a kek kepernyo elejen, irja hogy nyomj (asszem :S) F6 ot. Akkor felteszi floppyrol a drivert, es kesz.
Es es mind azert van, mert a mikrofos nem kepes az uj sata drivert beleintegralni a telepitobe :( szegyen es gyalazat.

pont ezzel szívtam én is pár hete... Biosban lehet valamit állítani, hogy lássa a telepítõ a SATA vinyót? Laptopban persze nincs kislemez, CD-n meg természetesen nem fogadja el a telepítés elején a drivert.

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts
Egy kis huvos a forro hetkoznapokra :D

http://www.hwsw.hu/h...atekonysag.html

De hogy ne oruljon mindenki , itt van egy kicsit mas de ehez a temahoz kapcsolodo.
http://www.hwsw.hu/hirek/33598/
Milyen jo itt elni :D

Grim

Grim

törzsvendég

• fórumtag
  • 402 posts

Szereztem új winyót. Beraktam másodiknak, lemezkezelõbõl formáztam, 4 új kötetet hoztam létre. A típushoz azt írja hogy dinamikus. Rá szeretném tenni a windowst, de valamiért nem tetszik neki. Telepítéskor azt mondja, hogy nem tudja olvasni a partíciót. Mi kéne vele csinálni?

Ha az uj vinyo sata, akkor necces lesz. :)
XP nem szeret sata vinyora telepulni, en is igy sz0p0k a laptoppal.
Bar ott ugy ki tudom kapcsolni a satat hogy attol meg latja a vinyot.
Jah kell csinalj egy floppy lemezt, es telepitesnel, a kek kepernyo elejen, irja hogy nyomj (asszem :S) F6 ot. Akkor felteszi floppyrol a drivert, es kesz.
Es es mind azert van, mert a mikrofos nem kepes az uj sata drivert beleintegralni a telepitobe :( szegyen es gyalazat.

"You want touch the sky? Fuck a duck and try to fly!"

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts

Szereztem új winyót. Beraktam másodiknak, lemezkezelõbõl formáztam, 4 új kötetet hoztam létre. A típushoz azt írja hogy dinamikus. Rá szeretném tenni a windowst, de valamiért nem tetszik neki. Telepítéskor azt mondja, hogy nem tudja olvasni a partíciót. Mi kéne vele csinálni?

Aktivva tetted?
A telepitocd-rol tedd fel ugy hogy kozben a masik vinyot kikapcsolod ill. biosban a bootolasi sorrendet valtoztasd meg, hogy az a vinyo legyen az elsodleges amire telepitesz. A kesobbiekben mehet a ket vinyo egyutt ket kulon os-el.

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,350 posts

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts

Win 98-nál a Win/Temp mappából akármit lehet következmények nélkül törölni?

Ha nem telepitettel oda semmit akkor igen (A Windows\Temp -re gondolunk ugye)

Ha nem tudsz mp3 tomoriteskor elfogadhato bitratat kicsikarni az encoderbol akkor valoszinu "rossz" kodeked van fenn.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

pedig output-nál lehet választani MPEG Layer-3 formátumot, és el is menti mp3-ként. Lehet ez valami ál-mp3? (no offense, csak engem is meglepett, amikor megláttam)

Ééés tényleg.
De 56 Kbit/sec 24 khz nem sok.

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,350 posts
Win 98-nál a Win/Temp mappából akármit lehet következmények nélkül törölni?

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts

az nem mp3-ba tolja rögtön

pedig output-nál lehet választani MPEG Layer-3 formátumot, és el is menti mp3-ként. Lehet ez valami ál-mp3? (no offense, csak engem is meglepett, amikor megláttam)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
az nem mp3-ba tolja rögtön

egyébként meg seamonkey rulz
block the world

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts

Kérnék segítséget; olyan programot keresek, ami felvesz hangot mikrofonból, és menti MP3-ba... Ja, és freeware lenne az igazi :)

Windows Hangrögzítõ? ;)

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Csak halkan mondom: google majd "flash banner cpu load" vagy hasonló keresõszavak - a többit rakd össze magad...
(Vagy: "nem kellõen optimalizált" flash elem az oldalon...)

firefox 2.0
a bikemag fórum fuközben a prociterhelés 30%, minden más lapnál ez az érték 4-5%
ötlet?

"In idem flumen bis non descendimus"

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,416 posts
utál téged a fórum. és zOrg a te gépeddel végeztet számításokat. :)
Meguntam az aláírásom....

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
firefox 2.0
a bikemag fórum fuközben a prociterhelés 30%, minden más lapnál ez az érték 4-5%
ötlet?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
köszöntem!
letoltes.com nem írta, hogy ez ennyire profi és mindentudó :)