Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hm

olvasgatok megint

azt irjak, hogy van uj Intel csipszet P35 vagymi, es tok jo es DDR3 es ilyenek. Varjak en egy ilyen lapra?

Lacley: attol fugg, hogy milyen az a proci. SpeedFan amugy irja, nem? meg az everest is
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

lacley++

lacley++

törzsvendég

• fórumtag
  • 468 hozzászólás
Szerintetek mennyi alapjáraton és normál esetben egy 1,7 GHz-es proci hõmérséklete? Esetleg tudtok vmi windózos progit ajánlani, ami ezt figyeli?
Elõre is köszi!
" Hogy nem kellenek ide nemzetek, Világ gépei, egyesüljetek, A gépnek nincsen múltja, se hiedelmei, Csak alkatrészei vannak neki"
ákos

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
power led az én 3 éves intel alaplapomban is van. az más kérdés, hogy jóval egyszerûbb megnézni, hogy be van e dugva, vagy nem, mint hogy leszedni a gépház oldalát, hogy lássam a ledet...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hm

eddig is az E plus-szal szemezgettem, de tenyleg draga kicsit. Viszont a vcore drop az a deluxenal is ugyanugy megvan mint a sima egyszeru legolcsobb P5B nel. szal ez nem gaz. mijaza RAM bug?

okosodtam

A sima P5B-hez kepest van a TeleSky, amiben van ez a skype-os baromsag, plusz a PEG link. amugy detto ugyanaz. Aztan van az E, amiben vannak ilyenek, hogy IEEE 1394a interface, meg dual RAID. hurra egyikre sincs szuksegem. Aztan van az E Plus, ami tudja mindazt amit az E, de mar az DLX fekete nyakjaval jon. meg meg van valami power LED tema, hogy vedd eszre mikor nincs aramtalanitva a gep [ismet egy szuperszukseges ficsor] meg hogy ez fanless. de ahogy elnezem a bordak meg ezen is alubol vannak.

a DLXon mar rezbordak vannak, meg meg vagy 1300 kulonbozo fantazianevu ertelmetlenseg.

szoval ha nem sima P5B-t veszel, akkor legalabb az E Plus-t kell, mert a tobbi hulyeseg. viszont az E Plus meg mar DLX arszint, akkormar inkabb azt. Nagyon okosan sikerult pozicionalni ezeket a termekeket, gratulalok.

hmm

edit

olvasgatok, es talalok dolgokat.

ram-bol vaszeg ilyeneim lesznek, hogy Crucial Ballistix(2x1GB) DDR2 6400 (BL2KIT12864AA804). Nomost ezeknek a max fesz 2.2V, a sima P5B-nel viszont max 2.1V-t tudsz adni a ramoknak. Nemjau. Az E plus es a DLX viszont 2.45V-ig adja neki a kakaot.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Én azt nem értem, hogy itthon a P5B Deluxe és a P5B-E Plus pontosan ugyanannyiba kerül, miközben mégiscsak más. PH!-n mindrõl van teszt, simát én nem vennék, de a Deluxe nekem is fölösleges, vagyis -E Plus kéne nekem, csak nem annyiért amennyi.

A lapok különböznek a RAM-bug megléte/nem létében és a vcore drop-okban. De rob és J biztosan jobban képben van.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
P5B, P5B-E, P5B-E plus, P5B plus Vista, P5B TeleSky

mi a francnak van ennyi? Nem akarok deluxe-ot, mert elvileg a sima P5B is ugyanolyan jol huzhato [ph!-n valami 540-es FSB-t irtak]

es wifi se kell meg SLi se meg semmi ilyen limlom. Azt tudom, hogy a dual slotos videokartyam miatt csak 2 pci slot marad a sima P5B-vel, de ez se baj.

szoval a fent soroltak kozul melyik a jo? vagy legalabbis melyik a kerulendo?

RAUH-Welt
B E G R I F F

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

• vendég
Köszi! :D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

Tenném fel a Tony Hawk American Wasteland-et, de még az instal legelsõ lépéseként kiírja, hogy "Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert d3dx9_27.dll..

a .dll fileokat meghívni szokták bizonyos programok, ennek már a nevébõl is látszik, hogy DirectX9...ezt a filet:

http://www.dll-files....shtml?d3dx9_27

jól beteszed a windows/system32 könyvtárba, és örülsz. (hozzászólások elolvasása ajánlott és hasznos a linkelt lapon, ha értesz angolul)

daveridernek a fenti információkat a google biztosította, köszönjük.

• vendég
Tenném fel a Tony Hawk American Wasteland-et, de még az instal legelsõ lépéseként kiírja, hogy "Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert d3dx9_27.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát."
Ez a .dll milyen alkalmazásban található? Mit kéne felraknom hogy egyáltalán elinduljon az install?

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Pfuj. :D

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
akkoriban meg nem nagyon volt netem

RAUH-Welt
B E G R I F F

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Telepítõ lemezt postázni? Nem egyszerûbb FTP-n keresztül, vagy vmi? :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
az original az nincs nalam. Lemasoltad neke, es elhoztam otthonrol. De nem csekkoltuk le, es itt derult ki, hogy nem mukodik. Aztan kiirtad megegyszer es elpostaztad. azota is megvan, de az eredeti cd sose volt nalam.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

jaja, otthonrol hoztam :) anyuci tanar, es kapta ajcsiba miniszteriumtol vagymi

nálad van a telepitõlemez? mert itt keresem már mióta...

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
tényleg...nekem le sem esett :)

enyi volt a vargabetû az xp felé,használom tovább a vistát

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
jaja, otthonrol hoztam :) anyuci tanar, es kapta ajcsiba miniszteriumtol vagymi

csak mivel a billentyuzet meg angol kiosztasu, igy kenytelen vagyok angol nyelven gepelni

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

Style XP

enyim

de hisz ez MAGYAR :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
egyelore ilyen
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
stylexp nem hajlando elindulni :(

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Style XP

enyim

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
stylexp re keress rá mondjuk torrenten vagy bárhol ahol gondolod, aztán keresel hozzá neked tetszõ skint, van egy nagy csomó, OSes is meg vistás is meg mindenféle.