fisher99: - Jó napot kívánok, Köcsög József vagyok és fel vagyok háborodva.
- Üdvözlöm, Köcsög úr, miben segíthetek?
- Maguk kijöttek, mert rossz lett a kompúter. És nem javították meg! És én nem fizetek egy petákot sem!
- Drága Köcsög úr, ott tartottunk, hogy egyáltalán beindult a kompútere, mire ön elkezdte lementegeni róla az adatokat és így azt mondtuk, hogy nem várjuk végig a saccra tízórás csíkhúzást.
- Azért kellett menteni, mert nem állították teljesen helyre!
- A gép helyreállt, az adatbázisa, az kócolódott össze.
- De az benne van!
- De nincs benne.
- De benne van! Ebben a kompúterben minden redundáns, ennek nem szabad elromlania!
- Örülök, Köcsög úr, hogy megtanulta ezt a bonyolult szót, de tudja, attól, hogy van a kompúterében két diszk, attól még nem teljesen redundáns az egész.
- A javítás arról szól, hogy olyan lesz, mint elõtte!
- Köcsög úr, ha ön vesz egy kiló krumplit és hazaviszi egy redundáns, mert kétfülû szatyorban, de a lépcsõházban kiszakad a szatyor alja, akkor a szatyorjavítótól ön egy kiló krumplit is követel?
- Nem! De ez más! Nem javították meg! Ezt, hogy továbbra is rossz, a portásunk is el tudta volna érni!
- Drága Köcsög úr, nem tudtuk nem észrevenni, hogy önök barkácsoltak ám azzal a géppel. Szóval nemhogy a portásuk, de a kompúteres csapatuk sem tudott vele mit kezdeni. Azért is hívtak bennünket, nemdebár...?
- Akkor sem fizetek, mert ez akkor is rossz!
- Jól van, Köcsög úr, nézze, ellentétben önnel és hadd legyek nagyvonalú. Nem kell fizetnie, nem venném a lelkemre, ha a hárommilliárd forint árbevétel, amivel a múltkor dicsekedett, csökkenne ezzel a tizenötezer forinttal.
- Vegye tudomásul, nem hívom többet magukat!
- Szomorúak leszünk, Köcsög úr, nagyon.
annyira jellemzõ