Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

emre

emre

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás

ell lejárt az idõm. videóvágós gép készül, amibe:

- kellene nekem DVD író. SATA, fekete, lightscribe (nem labelflash!), gyors elérés. nem baj, ha ír RAM-ot is, de nem feltétel. doboz nem kell, csak az író (OEM verzió). emberi (nem plextor) ár.

azt gondolom nem kell leírni, hogy +/-os, rw, miegyéb, mert ez a legtöbb mai meghajtóban van.

plextorral szemeztem, de $-ban duplaannyi, mint egy kommersz LG vagy samsung. amit kinéztem:

http://www.ebolt.hu/product132801.html

- kellene SATA-s winchester, videóvágási célokra. rendszerwinyó az egy 80as satas wd (ezt kaptam). kapacitásban kb. 250 gigabytera gondoltam, ár/GB-ban talán ezek a legjobb vételek most. pufferbõl nem ártana a 8, de inkább a 16 mega. sebesség, megbízhatóság, ne melegedjen (n)agyon. zaj az nem annyira gond, egy jól szigetelt fejhallgatóban szoktam videót vágni. de azért ne üvöltsön. átlagosnál több év garancia nem gond.

seagateben gondolkozom, ebben ni:

http://www.ebolt.hu/product111341.html
vagy ebben: http://www.ebolt.hu/product141875.html (5 év gari..)
ár az olyan 20ezer maximum (ez kb a 250-300 gigás winyók felsõ árhatára).

lebeszélni le lehet, azért kérdezek. konkrét tapasztalatok érdekelnek.

Itt nézz körül: http://prohardver.hu...?mod=35&id=1125

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

nekem itt található:

C:\Documents and Settings\*usernev*\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\zlnf6yuw.default\bookmarks.html

itt van egy bookmark backup mappa is, abban is van egy pár file.

koszi, meglett

kicsit osszekuszalta az opera a dolgokat, de legalabb nem kell egyenkent bemasolgatni oket :P

ilyen mint a MozBackup operahoz is van amugy?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
ell lejárt az idõm. videóvágós gép készül, amibe:

- kellene nekem DVD író. SATA, fekete, lightscribe (nem labelflash!), gyors elérés. nem baj, ha ír RAM-ot is, de nem feltétel. doboz nem kell, csak az író (OEM verzió). emberi (nem plextor) ár.

azt gondolom nem kell leírni, hogy +/-os, rw, miegyéb, mert ez a legtöbb mai meghajtóban van.

plextorral szemeztem, de $-ban duplaannyi, mint egy kommersz LG vagy samsung. amit kinéztem:

http://www.ebolt.hu/product132801.html

- kellene SATA-s winchester, videóvágási célokra. rendszerwinyó az egy 80as satas wd (ezt kaptam). kapacitásban kb. 250 gigabytera gondoltam, ár/GB-ban talán ezek a legjobb vételek most. pufferbõl nem ártana a 8, de inkább a 16 mega. sebesség, megbízhatóság, ne melegedjen (n)agyon. zaj az nem annyira gond, egy jól szigetelt fejhallgatóban szoktam videót vágni. de azért ne üvöltsön. átlagosnál több év garancia nem gond.

seagateben gondolkozom, ebben ni:

http://www.ebolt.hu/product111341.html
vagy ebben: http://www.ebolt.hu/product141875.html (5 év gari..)
ár az olyan 20ezer maximum (ez kb a 250-300 gigás winyók felsõ árhatára).

lebeszélni le lehet, azért kérdezek. konkrét tapasztalatok érdekelnek.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
nekem itt található:

C:\Documents and Settings\*usernev*\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\zlnf6yuw.default\bookmarks.html

itt van egy bookmark backup mappa is, abban is van egy pár file.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Ha jól rémlik a documents and settings/sajátnév/a program mappájából kell kimásolni és felülírni a bookmark file-t

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
felraktam az operat. hogy importalom bele at a FF-os konyvjelzoimet?

van ilyen funkcio, hogy importalas firefox/netscape-bol, de akkor csak ilyen default sz.r konyvjelzoket tesz at. nekem a sajatjaim kellenek.

Letezik, hogy az zavar be, hogy backupoltam a firefoxot?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

F@ce

F@ce

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Mi van zé nem tudsz aludni??? megy a meló? Rudi vok egyébként..

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
és sikerült.
jó ez a Nero Vision!

blog off

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
nem para, csak van bent ilyen zörgõ fényképeket gyorsan egymás után lejátszó doboz, és abba szeretnék egykoron avi-t lejátszani.. egy 50-60 hz-n müködö tv-nek nevezett hangyafarmon minden jól néz ki...:)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Ja, csak annyi kell, hogy lejácca az az asztali masína? Aszittem 3 hangot, meg 4 feliratot, stb. akarsz rátolni. :) Mondjuk készülj fel rá, hogy nem lesz az igazi a képminõség.

Nero Vision Express.
kiváncsi vagyok sikerül e :)

Köszi Jé_ügynök!

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

MSI 673 versus Acer

Az újabb MSI-k közül amelyeknek full billentyûzete van (tehát ez is) sok romlik el rejtélyesen. Meghalnak bizonyos billentyûk, újraindul a gép párszor, ilyesmi.
Legalábbis erre jutottak több fórumon is.

Acer lehet jó választás ebben az esetben.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Nero Vision Express.
kiváncsi vagyok sikerül e :)

Köszi Jé_ügynök!

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Jó szar lesz, és pepecselõs pöcsölés, de tessék: KLATTY

Elvileg van célszoftver is, de még nem láttam senkit, aki hallotta volna, hogy vkinek sikerült vele értelmes eredményt elérni... KLATTY

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
avi és egyéb filmekbõl hogy lehet video dvd-t fabrikálni?
amit normál, nem divx-es olvasó is felismer
köszi!

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás

Nem tudja valaki h mit csináljak hogyha rejtett mappát nem tudok visszahozni? Mappabeállításoknál átrakom h "megjelenítése", OK, de aztáán semmi nem változik. Könyvtárban meg a CTRL+A-t nyomot kiírja h ott 1 rejtett :-S. ötlet?

..megoldódott.

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
  • vendég
Arra mit tudtok lépni, hogy semmiféle office progi nem hajlandó elindulni az én profilomban...azt mondja, hogy az adott felhasználó számára nincs telepítve az alkalmazás, indítsam el az installt...office újrarakás, nem mûködés, office 2007 felrakás, szintén nem mûködés megvolt...és minden más felhasználónál fut csak nálam nem, miért?

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Ügyes vagy. :) Nem igazán kell a tápokat cserélni, de úgy globále megtakaríthatod a gépet az egyes slotoknál, ne legyen poros. Én mondjuk nem használnék oan tápot, amiben nincs túlfesz, rövidzár, etc. védelem, hülye érzés, amikor viszi az egész gépet vmi áramingadozás.

pucolás alap

sajna nem találta meg a racket igy csak 80gigás vinyót ad hozzá
de legalább olcsó

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 hozzászólás
Hali, Laptop vásárlás elött állok, és itt van pár model ami szobajöhet, melyiket érdemesebb venni?

MSI M673X-039HU 15,4"/Turion64 X2-1,6GHz/1024DDRII/120/DVD S-Multi/WL
oprendsz. nélk., 15,4", WXGA (1280x800), AMD Turion X2 TL52-1,6GHz, 1024MB, 120GB, DVD S-multi, WLAN, Bluetooth, Webkamera, nV GO7400 256
Bõvítés + 1024MB RAM (NB RAM 1GB 667MHZ DDR2 KINGMAX)

Vagy

ACER TM7520-402G16 17"/Tur.64 X2 TL58 1,9GHz/2048DDRII/160/DVD S-multi/VHP
Vista Home Premium, 17", WXGA+ (1440x900), AMD Turion X2 TL58-1,9GHz, 2048MB, 160GB, DVD S-multi, WLAN, Webkamera, ATI X1250 (384MB

A lényeg az hogy valamenyire játszani is lehessen velük..
Tehát számit az a +0,3GHz? Meg a másodikban mennyire jobb a videokártya?

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
Nem tudja valaki h mit csináljak hogyha rejtett mappát nem tudok visszahozni? Mappabeállításoknál átrakom h "megjelenítése", OK, de aztáán semmi nem változik. Könyvtárban meg a CTRL+A-t nyomot kiírja h ott 1 rejtett :-S. ötlet?

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Ügyes vagy. :) Nem igazán kell a tápokat cserélni, de úgy globále megtakaríthatod a gépet az egyes slotoknál, ne legyen poros. Én mondjuk nem használnék oan tápot, amiben nincs túlfesz, rövidzár, etc. védelem, hülye érzés, amikor viszi az egész gépet vmi áramingadozás.