Pontosítsuk: ma Magyarországon LETÖLTENI nem illegális (még ha egy filmet vagy zenét is töltesz le...), viszont megosztani már az! A torrent-jellegû szoftverek lényege pedig ugye az, hogy az elsõ pillanattól, hogy megérkezett a gépedre a kért letöltés elsõ darabkája már osztja is vissza a közösbe...mármint mi a legális? a torrent, mint "hálózat" teljesen legális, sok nagyobb méretû free softwaret le lehet torrenten keresztül is tölteni - mámrint hogy a hivatalos weboldalra feltesznek egy .torrent filet, és te azt töltöd le, nem pedig egy ftp vagy http protokollal. pl sok linux distribet is le lehet így tölteni.
a bitcomet maga legális, freeware program.
de ha jogvédett tartalmat töltesz le torrenten (márpedig a legtöbben erre használják, és emiatt a torrent fogalma sokaknál egyet jelent az illegális és kalóz kifejezésekkel, pedig ez is csak egy sima P2P hálózat...), akkor az nem legális.
de azt hiszem, jobb, ha ezt a warez témát lezárjuk, mielõtt jön zorg vagy egy mod. ha van még ehhez hasonló kérdésed, akkor msn.
Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Posted 2007. October 31. - 20:46
Posted 2007. October 31. - 19:13
a bitcomet maga legális, freeware program.
de ha jogvédett tartalmat töltesz le torrenten (márpedig a legtöbben erre használják, és emiatt a torrent fogalma sokaknál egyet jelent az illegális és kalóz kifejezésekkel, pedig ez is csak egy sima P2P hálózat...), akkor az nem legális.
de azt hiszem, jobb, ha ezt a warez témát lezárjuk, mielõtt jön zorg vagy egy mod. ha van még ehhez hasonló kérdésed, akkor msn.
Posted 2007. October 31. - 19:06
de ha már itt tartunk, te mivel töltesz?
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2007. October 31. - 18:21
nem warezkodunk itt. bitcomet az egy torrent kliens, teljesen más, mint a dc. de sokak szerint jobb. de ha már torrentezni akarsz, akkor uTorrent - kicsi,és mindent tud.
Posted 2007. October 31. - 14:53
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2007. October 31. - 12:27
Posted 2007. October 31. - 11:50
Posted 2007. October 31. - 11:46
Posted 2007. October 31. - 11:39
volt egy olyan oldal, ami indexrõl volt linkelve, és olyan webes felület volt, ahonnan nem csak MSNre lehetett belépni (bár nekem csak MSN kéne)
Posted 2007. October 31. - 11:37
http://webmessenger.msn.com/
(mert egy "web msn" google kereséssel ez volt az elsõ találat )
Posted 2007. October 31. - 11:31
Posted 2007. October 30. - 21:24
Ez kell neked:Hi!
Az én problémám talán nem ilyen komoly, de valami olyasmi programra lenne szükségem, mint a youtube downloader. Vagyis megadok egy címet, és az ott található videót le tudom tölteni. Nem tudtok véletlenül valami ilyesmi programról? Vagy egyáltalán létezik ilyen?
http://save2pc.com - ingyé.
Megveheted 24 dodért a full verziót:
http://save2pc.com/full
Posted 2007. October 30. - 18:05
De sajna nem használok mozillát, és nem is állt szándékomban. Nincs esetleg valami alternatív megoldás?
Posted 2007. October 30. - 16:14
download helpermozillának van ilyen kiterjesztése. flv-be vagy flc-be vagy mibe tölti le, és aztán megnézhetõ ilyen flv-playerrel vagymivel.
legalábbis én ezt használom...
Posted 2007. October 30. - 16:02
bár azt nem értem hogy ez minek hangkártya telepáláshoz.
ahhoz nem lenne elég ennyi: http://dlsvr02.asus....985WDM_3630.zip ?
edit: közben értelmeztem a mondatot
Posted 2007. October 30. - 14:53
Utobbit fajlkezelobol probaltad? Mellesleg milyen programot inditasz start menubol, a "control panel"-jet? Atlalaban rezidens ikonkent szerepel a taskbaron az ilyesmi
Az alaplapi eszkozoknel a folyamat:
- Bios engedelyezes
- Alaplapi lapkakeszlet meghajtocsomag (chipset driver)
- Hangkartya driver
(Es nem art az egesz elott egy chkdsk, meg egy viruskergetes sem )
A korabbi meghajtokat erdemes eltavolitani ez elott ,esetleg az inf-fajlokat , registry bejegyzeseket is. De ha nem vagy ilyen "expert" akkor javaslom az ujra(rá)telepitest.
Ezt a telepito felajanlja bootcd-rol (ha nem akkor bebuktad) es igy nem veszik el semmid de a rendszer "magja" javitasra kerul.
A Bios beallitasai kozott is erdemes szetnezni azert, nincs-e valami elhangolva megis.
telepiteném
adott egy mezei xp, azzal be is bootol de nem sp2-s
adott egy xp sp2-s amirõl az istenért nem akar boot-olni, viszont xp alatt bejön egy menüje, hogy ujratelepités, el is kezdi de a C meghajtóra nem engedi (nem tudom formázni) mivel " ideiglenes file-okat tatalmaz".
nesze neked kopp
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2007. October 30. - 14:09
Hi!
Az én problémám talán nem ilyen komoly, de valami olyasmi programra lenne szükségem, mint a youtube downloader. Vagyis megadok egy címet, és az ott található videót le tudom tölteni. Nem tudtok véletlenül valami ilyesmi programról? Vagy egyáltalán létezik ilyen?
ha az ott található video .avi vagy valami "normális" videókiterjesztésû, akkor jobbegér a linkjére, és mentés másként, vagy a címet másolod egy letöltésvezérlõbe.
firefoxon nekem a downloadhelper nevû plugin van, az youtuberól is tölt többek között...de eddig minden .flv fileal elboldogult, flv playerrel meg visszajátszom.
Posted 2007. October 30. - 13:45
Utobbit fajlkezelobol probaltad? Mellesleg milyen programot inditasz start menubol, a "control panel"-jet? Atlalaban rezidens ikonkent szerepel a taskbaron az ilyesmiprocesszor fejû barátaim, segítség kellene
adott egy asus p4p800 lap ahol nem tudok hangot csinálni (alaplapi) kiirja hogy nincs ilyen driver(nincs letiltva biosban)
adott egy radeon 9600 amihez nem tudok catalyst drivert telepiteni..
azaz felrakja, de ha rákattintok startmenüben a programra, kiirja hogy nincs ilyen file.
help me plíz
Az alaplapi eszkozoknel a folyamat:
- Bios engedelyezes
- Alaplapi lapkakeszlet meghajtocsomag (chipset driver)
- Hangkartya driver
(Es nem art az egesz elott egy chkdsk, meg egy viruskergetes sem )
A korabbi meghajtokat erdemes eltavolitani ez elott ,esetleg az inf-fajlokat , registry bejegyzeseket is. De ha nem vagy ilyen "expert" akkor javaslom az ujra(rá)telepitest.
Ezt a telepito felajanlja bootcd-rol (ha nem akkor bebuktad) es igy nem veszik el semmid de a rendszer "magja" javitasra kerul.
A Bios beallitasai kozott is erdemes szetnezni azert, nincs-e valami elhangolva megis.
Posted 2007. October 30. - 13:06
mozillának van ilyen kiterjesztése. flv-be vagy flc-be vagy mibe tölti le, és aztán megnézhetõ ilyen flv-playerrel vagymivel.Hi!
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2007. October 30. - 12:22