Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Posted 2007. November 03. - 01:41
számtech gurus haverommal már legalább 30 perce beszéltünk telefonon. (vezétekes ingyenesen ) hogy ugyan mégis mi a turó lehet a bibi.
mire. áh mielött frissitenéd a bioszt állísd vissza a gyárit ...
és már indult is....
pedig én nem állitgattam :wallbange akkor miért szaródott el? na mind1 nem érdekel... megy oszt kész.
Posted 2007. November 03. - 00:57
tudod egy régi kollégámnak volt 1 örökérvényû aranyba foglalt mondata :azta a kurva mindenit de megküzdöttem ezzel a géppel.
miután a 3ik vindóz is állandoan lefagyott a betöltése közben már azt hittem hardveres hiba van.
uj biost akartam felrakni, de mondom elötte visszaállítom a gyári beállitásokat.
hipp hopp most megy rendesen...
rejtély h mi ba*ta el....
"Mióta a számtech iparban dolgozom, azóta hiszek a csodákban"
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2007. November 03. - 00:54
miután a 3ik vindóz is állandoan lefagyott a betöltése közben már azt hittem hardveres hiba van.
uj biost akartam felrakni, de mondom elötte visszaállítom a gyári beállitásokat.
hipp hopp most megy rendesen...
rejtély h mi ba*ta el....
Posted 2007. November 02. - 01:04
garancias felujitott gepet veszek. HA veszek. most csak nezgelodok, ha semmi jo nem lesz, akkor megtartom a penzt magamnak
amugy meg PDA-t akarok, wi-fivel, GPS-szel, windows Mobile oprendszerrel, es az lenne az igazi ultraportable csak a telcsimet meg fel evig nem cserelhetem le...
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2007. November 01. - 23:05
kellemetlen amikor utólag derül ki, hogy nem tudsz végignézni egy filmet amiatt, mer' lemerül .)
Posted 2007. November 01. - 22:21
Posted 2007. November 01. - 22:14
Kisablakban megtudtad nézni õket, teljes méretüként meg mindig késett a hang.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2007. November 01. - 22:00
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2007. November 01. - 21:39
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2007. November 01. - 21:34
12", P3 850Mhz, 128Mb ram.
XP epp elfut rajta, igazabol arra kell, hogy lehessen nalam egy gep barmikor. Olcson. Netezni, cuccokat hurcolni, neha egy filmet megnezni, kb ennyi.
Ilyenre jo ez?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2007. November 01. - 11:24
link: http://www.wificentr...39&type=&lng=hu
2-3ezerér vannak 5dB nyereségû antennák és nem kicsit esztétikusabbak a barkácsoltnál
Posted 2007. November 01. - 02:23
azt hittem ma hogy kibaszom a gépen az ablakon. (már bocsi)
a winfos xp-m már kaotikusan lassú volt. nem ment semmi de a proci használat akkor se ment 60 % alá. nem tudom mi okozta ezt....
leformázom a vinyot amire raknám fel a rendszert ujra. (többi vincsi le is volt huzva, de nem mintha lekéne...)
sp2-es EREDETI xp cd be. szépen fel is rakja nem pofázott vissza semmit.
és láss csodát: nem indul :wallbange lefagy a fekete képnél mikor tölt be. csak csökkentett modban indult el. simán normálba még véletlenül. mindig csak lefagyott a fekete képernyös xp-s betöltéskor.
most felraktam a vistát... ez felment simán meg megy is de ez meg nem olyan gyors mert ehhez izmosabb gép kéne
nem olyat sose csinálok....
Posted 2007. November 01. - 02:16
edit: értem.
közben megtaláltam a do it yourself wifi antenna erõsítõt, 9 dBivel erõsít.
http://www.techtasti...de-antenna.html
Posted 2007. November 01. - 02:08
koca, frissits be virusirtot, meg trójai keresõt, aztá húzd le a netrõl a géped, és nézesd át vele.
de szüz leformázott vinyon van friss rendszer....
Posted 2007. November 01. - 02:03
házilag is lehet biztosan, de apu tud okosba hozni ilyet...csak nem vagyunk biztosak benne ,hogy szabvány e.
Posted 2007. November 01. - 01:59
haverom azt mondta h házilag is lehet nagyobb antennát csinálni. állítólag nem nagy ördöngösség.
proci használatom most is ha semmi se megy akkor is 80 % :wallbange
ez miért van :wtf:
ugy érzem vmi baj van a gépemmel. ennek nem igy kéne lennie
Posted 2007. November 01. - 01:46
Posted 2007. November 01. - 01:28
a winfos xp-m már kaotikusan lassú volt. nem ment semmi de a proci használat akkor se ment 60 % alá. nem tudom mi okozta ezt....
leformázom a vinyot amire raknám fel a rendszert ujra. (többi vincsi le is volt huzva, de nem mintha lekéne...)
sp2-es EREDETI xp cd be. szépen fel is rakja nem pofázott vissza semmit.
és láss csodát: nem indul :wallbange lefagy a fekete képnél mikor tölt be. csak csökkentett modban indult el. simán normálba még véletlenül. mindig csak lefagyott a fekete képernyös xp-s betöltéskor.
most felraktam a vistát... ez felment simán meg megy is de ez meg nem olyan gyors mert ehhez izmosabb gép kéne
Posted 2007. October 31. - 22:07
zOrg, én tisztában vagyok azzal, hogy a jelen jogi helyzet szerint csak letölteni nem illegális. ahogy azzal is, hogy torrentnél letöltés közben töltesz vissza, ergo jogvédett tartalom esetén kalózkodsz. meg azt is tudom, hogy CJ nem igazán ért a gépekhez - és ezért írtam, hogy "ha jogvédett tartalmat töltesz le torrenten", akkor..mert a kérdése a torrentezés legalitására vonatkozott.
állítani meg lekorlátozni persze lehet, ez friss torrenteknél nem gáz, ahol van sok seed - de mondjuk egy ritkaságnál/régebbi dolognál, ahol van 5 seed, meg 20-30 leech, és egy leechnek 3-4 nap, mire le tudjta tölteni, ott azért szokás seedelni is utána...meg persze közben is tölteni vissza, mert csak a seedertõl nehéz az ilyet áttölteni, kommunikálni kell a többi leecherel is. (és pont ebben rejlik a technológia nagyszerûsége!)
vendég_Charon_*
Posted 2007. October 31. - 21:25
viszont legális lesz/
A torrent lényege pedig az, hogy ahány apró kis részlete megvan az adott tartalmat töltõ (le, vagy fel) embernél, mind elérhetõ mindenkinek így a sebesség sokszorozódik, mindenki feltöltõ is lesz egyben. A DC rendszernél viszont egy az egyben jön létre kapcsolat. A torrent igazából az ftp kiváltására lett kitalálva.
Abban egyetért szerintem mindenki, hogy zseniális ötlet volt.
zOrg: nem is hiszed, hogy milyen hamar mentett életet a driveimage xl
még egyszer köszi