Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
de tényleg.

számtech gurus haverommal már legalább 30 perce beszéltünk telefonon. (vezétekes ingyenesen :P ) hogy ugyan mégis mi a turó lehet a bibi.
mire. áh mielött frissitenéd a bioszt állísd vissza a gyárit ...
és már indult is....
pedig én nem állitgattam :wallbange akkor miért szaródott el? na mind1 nem érdekel... megy oszt kész.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

azta a kurva mindenit de megküzdöttem ezzel a géppel.

miután a 3ik vindóz is állandoan lefagyott a betöltése közben már azt hittem hardveres hiba van.
uj biost akartam felrakni, de mondom elötte visszaállítom a gyári beállitásokat.
hipp hopp most megy rendesen...
rejtély h mi ba*ta el....

tudod egy régi kollégámnak volt 1 örökérvényû aranyba foglalt mondata :

"Mióta a számtech iparban dolgozom, azóta hiszek a csodákban" :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
azta a kurva mindenit de megküzdöttem ezzel a géppel.

miután a 3ik vindóz is állandoan lefagyott a betöltése közben már azt hittem hardveres hiba van.
uj biost akartam felrakni, de mondom elötte visszaállítom a gyári beállitásokat.
hipp hopp most megy rendesen...
rejtély h mi ba*ta el....

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
igen, nem akarok abba a hibaba esni, hogy 15percet bir az akksi

garancias felujitott gepet veszek. HA veszek. most csak nezgelodok, ha semmi jo nem lesz, akkor megtartom a penzt magamnak :)

amugy meg PDA-t akarok, wi-fivel, GPS-szel, windows Mobile oprendszerrel, es az lenne az igazi ultraportable :D csak a telcsimet meg fel evig nem cserelhetem le...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
akksit nézdd meg mekkora. ;)
kellemetlen amikor utólag derül ki, hogy nem tudsz végignézni egy filmet amiatt, mer' lemerül .)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
800 mhz-s gépem van, gond nélkül megy rajta minden film.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Nekem a régi gépem (asszem 850es volt?) nem csipázta a filmeket annyira.
Kisablakban megtudtad nézni õket, teljes méretüként meg mindig késett a hang.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nem vagyok minosegre. arra ittvan a 20" wide asztali monitorom. a hordozhatosag a lenyeges. ezert kell 12" kijelzo. hogy kicsi es konnyu legyen. 3kilos laptop kell a raknak.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
filmet megnézni szerintem gyér.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
neztem ilyet, hogy Compaq Evo N400C notebook.

12", P3 850Mhz, 128Mb ram.

XP epp elfut rajta, igazabol arra kell, hogy lehessen nalam egy gep barmikor. Olcson. Netezni, cuccokat hurcolni, neha egy filmet megnezni, kb ennyi.

Ilyenre jo ez?

RAUH-Welt
B E G R I F F

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
többféle csatlakozó is létezik wifi eszközöknél de valószínû nálad sma rp csatlakozó van.

link: http://www.wificentr...39&type=&lng=hu

2-3ezerér vannak 5dB nyereségû antennák és nem kicsit esztétikusabbak a barkácsoltnál :)

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

azt hittem ma hogy kibaszom a gépen az ablakon. (már bocsi)

a winfos xp-m már kaotikusan lassú volt. nem ment semmi de a proci használat akkor se ment 60 % alá. nem tudom mi okozta ezt....

leformázom a vinyot amire raknám fel a rendszert ujra. (többi vincsi le is volt huzva, de nem mintha lekéne...)
sp2-es EREDETI xp cd be. szépen fel is rakja nem pofázott vissza semmit.
és láss csodát: nem indul :wallbange lefagy a fekete képnél mikor tölt be. csak csökkentett modban indult el. simán normálba még véletlenül. mindig csak lefagyott a fekete képernyös xp-s betöltéskor.

most felraktam a vistát... ez felment simán meg megy is de ez meg nem olyan gyors mert ehhez izmosabb gép kéne :(

nem olyat sose csinálok....

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
és nem csak frissitetted az xpt rajta, amikor újratelepítetted?

edit: értem.

közben megtaláltam a do it yourself wifi antenna erõsítõt, 9 dBivel erõsít.

http://www.techtasti...de-antenna.html

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

koca, frissits be virusirtot, meg trójai keresõt, aztá húzd le a netrõl a géped, és nézesd át vele.

de szüz leformázott vinyon van friss rendszer....

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
koca, frissits be virusirtot, meg trójai keresõt, aztá húzd le a netrõl a géped, és nézesd át vele.

házilag is lehet biztosan, de apu tud okosba hozni ilyet...csak nem vagyunk biztosak benne ,hogy szabvány e.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
szerintem szabvány.

haverom azt mondta h házilag is lehet nagyobb antennát csinálni. állítólag nem nagy ördöngösség.

proci használatom most is ha semmi se megy akkor is 80 % :wallbange
ez miért van :wtf:
ugy érzem vmi baj van a gépemmel. ennek nem igy kéne lennie

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
van nekem egy ilyen PCIos wifi kártyám, talán linksys. úgymond beépített antennás. na de így nem elég erõs a jel, szóval a kérdés az lenne ,hogy ha rendelek egy erõsebb külsõ antennát (nem feltétlen linksys), akkor az kompatibilis lesz e a mostani aljzattal? szóval ezeknél van valami szabvány, vagy ahány kártya...

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
azt hittem ma hogy kibaszom a gépen az ablakon. (már bocsi)

a winfos xp-m már kaotikusan lassú volt. nem ment semmi de a proci használat akkor se ment 60 % alá. nem tudom mi okozta ezt....

leformázom a vinyot amire raknám fel a rendszert ujra. (többi vincsi le is volt huzva, de nem mintha lekéne...)
sp2-es EREDETI xp cd be. szépen fel is rakja nem pofázott vissza semmit.
és láss csodát: nem indul :wallbange lefagy a fekete képnél mikor tölt be. csak csökkentett modban indult el. simán normálba még véletlenül. mindig csak lefagyott a fekete képernyös xp-s betöltéskor.

most felraktam a vistát... ez felment simán meg megy is de ez meg nem olyan gyors mert ehhez izmosabb gép kéne :(

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
charon, te tudtál #karaktert írni restorenál vagy neked is az alt+035 módszer volt a nyerõ?

zOrg, én tisztában vagyok azzal, hogy a jelen jogi helyzet szerint csak letölteni nem illegális. ahogy azzal is, hogy torrentnél letöltés közben töltesz vissza, ergo jogvédett tartalom esetén kalózkodsz. meg azt is tudom, hogy CJ nem igazán ért a gépekhez - és ezért írtam, hogy "ha jogvédett tartalmat töltesz le torrenten", akkor..mert a kérdése a torrentezés legalitására vonatkozott.

állítani meg lekorlátozni persze lehet, ez friss torrenteknél nem gáz, ahol van sok seed - de mondjuk egy ritkaságnál/régebbi dolognál, ahol van 5 seed, meg 20-30 leech, és egy leechnek 3-4 nap, mire le tudjta tölteni, ott azért szokás seedelni is utána...meg persze közben is tölteni vissza, mert csak a seedertõl nehéz az ilyet áttölteni, kommunikálni kell a többi leecherel is. (és pont ebben rejlik a technológia nagyszerûsége!)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
/lehet ám úgy is állítani, hogy ne töltsön vissza semmit, viszont ezzel az egész önzetlensége és "bajtársiassága" elvész
viszont legális lesz/

A torrent lényege pedig az, hogy ahány apró kis részlete megvan az adott tartalmat töltõ (le, vagy fel) embernél, mind elérhetõ mindenkinek így a sebesség sokszorozódik, mindenki feltöltõ is lesz egyben. A DC rendszernél viszont egy az egyben jön létre kapcsolat. A torrent igazából az ftp kiváltására lett kitalálva.

Abban egyetért szerintem mindenki, hogy zseniális ötlet volt.

zOrg: nem is hiszed, hogy milyen hamar mentett életet a driveimage xl
még egyszer köszi :)