Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
laptop procit lehet huzni?

ugye nem?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
futtass már le egy memtestet.
Egyébként olyan is van, hogy némely lap csak olyat szeret, hogy 256, vagy 512, vagy 1024. 768-at meg nem. Onnan tudom, hogy nekem volt egy ilyenem. :)

Aktuális civil

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

Koca, nálam ilyen tüneteket a winchester hiábja okozott, csere óta a tünetek nem jelentkeznek.

erre nem gondoltam volna h a vinyo a szar....
de mondom most már 99,9 % h az egyik memoriám volt szar.
volt egy 256 os és egy 512 es DDR ram a gépemben. ha csak az 512 essel ment akkor 2 ora alatt lefagyott 6x (slotot is cseréltem idöközbe)

most a 256 ossal már kb 13h ota megy a gép és semmi...

az 512 es az infineon márkájú volt. 2 v 3 éve vehettem és ugy emlékszem h ez a márka több év garit ad. de nem találtam meg még a számláját :wallbange
csak a kingston ad örökéletgarit a memoriák közül vagy más is???

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás
Ezekkel sem tudom átkonvertálni, nem tudom mi lehet a baj. Nem sérült, mert a Media Player játsza.

[highlight] The bike way of life [/highlight]

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Koca, nálam ilyen tüneteket a winchester hiábja okozott, csere óta a tünetek nem jelentkeznek.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
a besweet maga a kódolást végzõ kis parancssoros program, a belight csak egy grafikus kezelõfelület erre. telepítésnél ki lehet választani, hogy mindkettõ kell e vagy egyik sem - mindkettõt ki kell pipálni!

de ha már a belight fent van, akkor futtasd le újra a telepítõt, és most csak a besweetet telepítsd, és ugyanoda, ahova a belightot.

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás
Köszönöm a segítséget!

szerintem hangkódolásra csak belightot használj:

http://www.free-code...oad/BeLight.htm

Ezt most próbálom, de kiírja, hogy "a BeSweet nincs a Belight mappában", de nem vágom, hogy ez mit takar....

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
scmpx? régen jól ment :-)
és kb 10kb az egész.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
szerintem hangkódolásra csak belightot használj:

http://www.free-code...oad/BeLight.htm

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás
Van két .WAV file-om, amit szeretnék átkonvertálni mp3-ra! Na most, kipróbáltam 5 programot, egyik se tudta átkonvertálni valami miatt, végül megpróbáltam az Easy CD-DA Extractor-ral, az egyiket át tudta konvertálni, de mikor meghallgattam, akkor csak ilyen össze-vissza hangokat hallottam, a másiknál pedig egybõl kiírta, hogy "error decoding file"! Tudja, vki, hogy mi lehet a gond, mit kéne megpróbálnom?

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
help me

akármit próbálok lementeni akár firefox akár explorer egy idõ után olyan minth a aletöltés megfagyna
teljesen változó mikor, valamikor az elején valamikor a közepén.

mi a teendõ?

torrent megy folyamatosan

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
memtest86 ra guglizz rá, ird ki egy floppyra, aztán hagyd bent estére...

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
semmi uj nem lett betéve. táp jo kell h legyen. 2 optikai meghajto mege 2 vincsi van most csak rajta össz vissz.
sztem tényleg memoria a fos. most kiderülni látszik mert másik van most bent és még jo eddig.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
vagy táp, vagy alaplap, vagy memória, vagy vinyó, vagy proci, vagy videokártya, vagy hangkártya

Új hardver lett betéve? Vinyók cserélgetve? Venti? Mekkora tápra milyen cuccok jutnak? Mi közben fagy ki?
Ha memóriára gyanakszol, akkor google: memtest.

Aktuális civil

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
lefagyogat a gépem. csak ugy mikro gondol egyet. a vinfos xp nemrég lett ujratéve. több mint valoszinü h hardver hiba van. szerintetek mi lehet a ludas? én a memoriára gondolok. akármilyen hihetlene mert azon semmi mozgo alkatrész nincs de anno a régi gépembe is tönkrement egy memoria...:o az is fagyogatott meg be volt galydulva...

hé én

hé én

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
erre jutottam:
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

véletlen hogy a ramok teljesítménye esett 14%ot és vmi 2szeres szorzo miatt meg épp 28-al nagyobb a procié? nem ugyanott vagyok?

http://www.gepbolt.h...f=VGA&a=AGP&r=1
csak errõl a linkrõl választva
- ár/teljesítményben melyik a legjobb?
- a 20k-sok közül melyik a jobb?
- megéri e a 24k-s a20hoz képest illetve a 22höz képest?
(azt se bánnám ha rámenne a vf700cu)

zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Rob,ha privát megírom milyen hardvereim vannak tudnál rá mondani egy ésszerû tuningbeállítást?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

Lassan minden cserélendõ alkatrészben magasabb szinten járok, mint terveztem. Az itteni javaslatokra már a processzorra, alaplapra és videokártyara is magasabb szintû opciót néztem ki :) Jövõ héten rendelek, már csak a ház okoz némi dilemmát, hogy asus vagy foxconn legyen.

ebben Tigrincsel értek egyet....nekem is volt Asus ház és én 7,5e-ért vettem, elég gány volt, most egy Delux-om van ezt viszont szeretem, olyan szép Ferrari piros :)
sztem ha ez a két variáns van akkor Foxconn

Laptop ügyre visszatérve, úgy nézegetem ha az olcsóbbikat veszem akkor lehet még tennék bele +1GB RAM-ot.....azzal úgy elvolnék szerintem, mert engem az a tv-tuner nem nagyon hoz lázba, az egér meg a tatyó megvan egy 10-esbõl és akkor tunner nélkül ott vagyok árban plusz 1GB RAM-al

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

bocsánat
ebben nincs gigabyte alaplap /másban van/

soltek van benne. csere volt mert ez a lap a tervezõs gépben volt, csak a gigárol lemartam vmi ide foglalatot és a másik az satás (pironkodós smiley)

k8t800 hmm... :) szerettem azt a chipsetet.
ennek ellenére a soltek nem sok opciót hagy a játékra a bios-ban, ahogy nézem...
azért nem megy amugy 2000-nél többet, mert valószinüleg ott hal meg a ram, vagy a htt-t nem birja. bármelyik könnyen elõfordulhat. emiatt kell(ene) visszaosztani õket, hogy ne legyenek limitáló tényezõk az fsb hajszolásban.
nálam 9*301mhz volt a vége a venice-nek, cl2,5-el 500-on kingmax hardcore-okkal meg samsung tccc-vel is.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

hé én

hé én

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
bocsánat
ebben nincs gigabyte alaplap /másban van/

soltek van benne. csere volt mert ez a lap a tervezõs gépben volt, csak a gigárol lemartam vmi ide foglalatot és a másik az satás (pironkodós smiley)

zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]