Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Írta 2007. november 18. - 16:06
...két dolgot elfelejtettem:
...bõvíthetõség: a szériagépekben iMac, Mini, Book-okban az alaplapon kívül, minden pont olyan mint a sima PC-ékben, hja sata winyó...a Pro kategória alaplapját is simán tuningolod...de nemtom kell-é a 8 magos gépet amiben 12GB RAM van tuningolni...
...ha valaki szeretne megismerkedni ezzel a platformmal, kb 2 hét mulva nyitok egy bemuterem jellegû iskolát, ahol NEM a spotlámpás, nyakkendõs, minimállékkörben fontoskodó vagy nemtörõdöm alkalmazottal kell kommunikálnod... hanem amolyan fiatalos "garage" hangulatban nyomogathatod a gépeket...s ha kérdezel, válaszolunk...
Írta 2007. november 18. - 15:32
Egy nap 24 óra, egy tálcán 24 sör...EZ NEM LEHET VÉLETLEN!
Írta 2007. november 18. - 13:18
...nos plö-Dave drága, kevesebb progi van Mac-re??...de hát írtad, csak win-t használtál...akkor honan tudod???...mert én aki viszont 2 éve váltottam win-rõl OSX-re, mintahogyan szamámat tekintve -hegedûkészítõ- , soha életemben nem voltam programozó...mert semmiközümsemmihez ...DE ma már elmodhatom, tudok egyet-s-mást...mert az OSX-en még nem sikerült olyat találnom ami nem futott róla, de ha végképp gáz van, akkor paralell desktop-bootcamp-és ott az áhított win...osx alatt...a játék dologban kicsit nem vagyok otthon...soem játszom, de azt tudom, hogy a Magyar Apple az itthoni ElectronicArts képviselet...és ha ez így van, akkor biztosan van egy két game...driver: ha bedugsz valamit monnyuk usb, azt tapasztalod, hogy nem történik semmi...nem ír ki semmit...mert TERMÉSZETES hogy ösmeri a kiccsávó...persze vannak kivételek, egy-két pl hangkátyához, kell külön driver, ilyen az EMU, a TASCAM, és talán ennyi...de ezek a gyártók a dobozban mellékelik a Mac drivert, de ha a pecsában veszed a piacon, akkor irány a www és download...
iPod...160-as a legnagyobb...és miért jobb???...többen írtátok design, meg nagy, meg iTunes, jóóó-jóóó ez is köll, de egy dolgot senki nem írt le...tudniillik, más frekin ad le a pod...amikor megvettem az elsõt...csak tapasztaltam, egyszerûen csak szebben szól...mivel szakmámat illetõleg egyet bátoran kijelentek...fülem az van...s nem iMac-el, vagy Bookkal kezdtem a Mac pélyafutásomat...hanem egy iPod-dal...nem vagyok millomos...s akkor sem voltam az amikor kb 3X-os áron vettem mp3-as playert...de azt be kell vallanom, sokat vaciláltam...de annyival volt jobb h döntöttem...aztán innen egyenes út vezetett oda, hogy (most lerombolom az eladhatattlan hitet is) feb17-én hivatalos Apple viszonteladóként 4 helyen Budapesten van árusító helyem, a jövõhéten Szegeden nyitok, majd SzFehérvár...307 viszonteladóból mára a 9. helyen vagyok...és mint említettem ez inkább csak hobbinak indult...mert inkább hangszerboltos-hengszerkészítõ vagyok 2 mûhellyel...õõõõ sorry nem nagyképûsködni akarok, de így talán már olvastok egy másfajta Computer-es hozzászagolást ...hja az iPhone pedig elmondhatattlan, meg kell nézni s akkor majd összeszeded az állad a földrõl...bár egy két megszokott EU-s GSM extra hiányzik, de készül az EU modell is...de mint platform állat...
Írta 2007. november 18. - 10:08
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2007. november 18. - 09:39
100 ezerért már lehet stílusos
Nekem meg van egy Samsung YP-U1 gigás, meg még elvileg ezévben lesz egy PSP 8 gigával. Ez a 2 nekem mindenre elég.
Film? a 2.5"-es kijelzõn 2X kifolyik a szemed mire megnézel valamit.
Írta 2007. november 18. - 08:54
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2007. november 18. - 01:27
jó van, nem nagyon figyelem a grafik kártyákat csak mondom megnézem mi van a juve-nél. aztán amiben benne volt a 8800GT karaktersor azokat néztem...tig,
jó lenne, de több külföldi oldal, illetve fórum is isteníti a 8800GT-t ("várják, mint a Messiást" - hogy talán robot idézzem), és a prohardveres teszt elolvasása után (ahol gyakorlatilag mindenben egálban volt a GTXel, +-2-3 fps a 60-70 fpsnél nem számít, és a GTS-t tényleg 3x körberöhögte) döntöttem úgy, hogy ha olcsóbb, akkor 2600XT, ha meg drágább, akkor 8800GT. karácsonyra csak lesz már valahol...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. november 18. - 01:06
apple: stílus, az a lényeg, stííílus :icon_roll (by Junior)........ és fanatizmus - az apple és az ipod is ennek köszönheti, hogy létezik, meg hogy nagy a usa.
Írta 2007. november 17. - 23:52
Írta 2007. november 17. - 23:39
jó lenne, de több külföldi oldal, illetve fórum is isteníti a 8800GT-t ("várják, mint a Messiást" - hogy talán robot idézzem), és a prohardveres teszt elolvasása után (ahol gyakorlatilag mindenben egálban volt a GTXel, +-2-3 fps a 60-70 fpsnél nem számít, és a GTS-t tényleg 3x körberöhögte) döntöttem úgy, hogy ha olcsóbb, akkor 2600XT, ha meg drágább, akkor 8800GT. karácsonyra csak lesz már valahol...
Írta 2007. november 17. - 23:23
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2007. november 17. - 22:30
nem olyan sok azEgyszer vegyél kézbe egyet.
Nagyon korrekt darab mind. A kidolgozása, a design, minden. Ki van találva.
(A 80 Giga tényleg sok, de akkor odafér néhány film is...)
most néztem meg a "muzik" folderemet, 6GB pedig csak cca 30 cd van bedigizve.....ez kb tizede a gyüjteményemnek....szal azzal a 80Gvel van a legkisebb gond.
Írta 2007. november 17. - 22:30
ahamm köszi.
most olvastam, hogy a box hangos, mint egy hajszárító, melegszik és a 64 nanós technológia még nem 100%, hogy lesz.
a ps hardveresen nagyon jó stabil, csandes, árcsökkenés várható, mert most szereztek valami 27 dollárral olcsóbb blueray diódát, viszont 200 wattot zabál :chin:
A 65 nano 100% hogy lesz, pletyka arról van, hogy most van-e. Az Elite-ben állítólag igen, a többirõl nagyon megoszlanak a vélemények.
Én biztosan 65 nanos Box-ot vennék, mert olcsóbb és relatíve sok játék van rá ami érdekel, viszont a PS3 technológiailag abszolút fölötte áll, de nincs rá semmi a fehérje kliensen kívül ami _számomra_ izgalmas.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2007. november 17. - 22:25
Nem leszóltam. Csak azt mondtam, van nála jobb. Nem kell oda-meg vissza rohanni tõle. És igen, nyomkodtam már nem 1X, nem 2X.
Írta 2007. november 17. - 22:23
iPod miért is annyira jó?
...
Egyszer vegyél kézbe egyet.
Nagyon korrekt darab mind. A kidolgozása, a design, minden. Ki van találva.
(A 80 Giga tényleg sok, de akkor odafér néhány film is...)
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2007. november 17. - 22:19
Stabilitásban nyilván az apple jobb. ...
ez igaz volt 10 évvel ezelõttig kb
persze nem az itthoni szutyok noname-hez kell víszonyítani
amúgy igazából semmi bajom a mac-kel, a csõlátásos sznob fanatizmust utálom.
Írta 2007. november 17. - 22:12
A 80 gb valóban fölös, max. 20, bár kifizetni azt sem tudnám
Írta 2007. november 17. - 22:04
Ja, nem kötekedésbõl, nem csak apple miatt. De minek 80 giga egy mp3 lejátszóra? Az összes zeném 25 giga és ennek egy kis részét szoktam csak hallgatni.
Írta 2007. november 17. - 22:01
Egyszer találkoztam (6-7 éve) apple géppel, benyelte a floppy-t és nem volt rajta floppy kiadó gomb, küzdöttem vele egy darabig
Az iPhone-t nem ismerem. Viszont az iPod keresztbe veri a többi mp3 lejátszót, és volt már jó párral dolgom (creative, meizu, iriver stb.), szóval ha számítógépeik is ilyenek...
Írta 2007. november 17. - 21:24
nagy arcom meg nekem van...
kell meg ... valahova? :wtf: ...
... .. ..... .... .... . . ... . . . . .
igy jo? vagy ezt en nem erthetem, mert nem apple-t hasznalok? vagy?
gondolom az iphone is jobb mint barmi mas telefon igaz?
RAUH-Welt
B E G R I F F