Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Alex:
Mindannyiunk nyugalma érdekében...
avagy
Emlékeztek még "vdani" nevû felhasználónkra...?
;)
"In idem flumen bis non descendimus"

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Ebbe ne menjünk bele megint szerintem. :)

Gondoltam hogy erre te is reagáltál, de arról sajna lemaradtam. :D
Ez, mint technikai kérdés szerintem nem off itt, de majd kiderül.

edit: Ugytünik mégis.:)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Ebbe ne menjünk bele megint szerintem. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás
Ha laptoppal szeretnék (wireless) netezni, routerrõl jönne a net, kell valamit állítanom a routeren is, vagy csak a laptopon? ha igen, mit kell és hogyan, mert már mindent próbáltam a laptopon?!

[highlight] The bike way of life [/highlight]

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás
...sorry...pedig olyan sokat "dolgoztam" rajta, s kis parázsvitánk Vole-val is odalett... :( ...na tessék és szegény Zsolo is lemaradt...nem baj, mert úgyis bepótoljuk a személyes találkozón , ami a mult héten elmaradt :)
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Folyamatában és összefüggésében voltam kénytelen törölni a hétvégi "csevejt".

Mekkora kár!
(Reggel nem volt idõm végigolvasni :()

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Folyamatában és összefüggésében voltam kénytelen törölni a hétvégi "csevejt".

Ádám:
Olvasd el a fórum etikettet. "Ezer" ponton nem tartod be; a leendõ boltod például ne reklámozd itt.
Menj a beszeljukmac.com-ra, ott tárt karokkal várnak(?).

Nem küldök külön figyelmeztetést neked és Volének, de ha még egy hozzászólást nyomtok e témában akkor lesz eredménye.

(Privátot ne írj, nem kapom meg így nem is olvasom.)

"In idem flumen bis non descendimus"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

...ejjj-ejjjj, hát sznob az biztossan nem vagyok...de kinek is van csõlátása itt???...gyerekek, olvassatok már vissza...

...

Ádám nem rólad beszltem, mivel nem is ismerlek, úgy meg nem nem is mondok senkirõl semmit

ellenben van szerencsém(?) ismerni néhány tucat almás felhasználót/eladót/szervíztecnikust. Nos ez alapján mondtam amit...

"Az iMac a jelenleg kapható leggyorsabb memória technológiát alkalmazza - 667 MHz DDR2 SDRAM - mely biztosítja egyrészt, hogy a processzornak soha se kelljen várnia az adatokra és másrészt, hogy az iMac a maximális teljesítményét nyújthassa minden pillanatban." Az Uganda-i piacon? Nálunk ez most DDR3 1800MHz, de nyilván egy iMac-ban a régi 667-es is gyorsabb. Egyébként persze csinos, használja, aki szeretné, de az oldal sokkal inkább ködös marketingmaszlaggal van megtöltve, mint hasznos infirmációkkal (az L2 cache elõnyeit így még nem hallottam bemutatni ).

ez meg olyan mint x évvel ezelõtt ha jól emléxem még a PowerPc proc idején, Steve Jobs kiállt a kismillió újságbaíró, tv kamera etc. elé és nagy hangon bejelentette hgoy "megalkottuk a világ elsõ több processzoros asztali munkaállomását "....namost a Compaq-nak pl már évek óta volt....na az ilyen dolgokat utáltam mindig.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

FreeRaz

FreeRaz

vendég

• fórumtag
  • 218 hozzászólás
Lehet hülyeséget mondok, de nekem akkor csinált hasonlót a betûkkel, amikor a video kari driverem volt rossz.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
ezt valami vírus okozhatja?
netes oldalakon néhol elmosódik a szöveg. frissítés se mindig segít rajta.
anyámat kicsit zavarja könyvelõs dolgok közben...
Feltöltött kép

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
az én gépem is betonstabil, pedig gyakorlatilag 24/7 a netre van csatlakozva... avast vírusirtó, illetve 2 darab hardveres tûzfal (home gateway, illetve router).

magától akkor fagyott utoljára, amikor érzésre akartam bedugni az elõlapi jackbe a fülhallgatót, és véletlen az USB-be csúszott bele, és rövidrezárta az egészet :D

nekem alap 2.8as P4 van 1 giga DDR2-667es rammal, és nyers avi renderelés közben simán netezhetek, msnezhetek, illetve szövegszerkeszthetek. pedig ez mára már egy elavult technológia...a nagyobbik gép az 3 gigás dualcore, 1 giga ddr2 800 (és megy mellé még 2 giga a tervek szerint), ott párhuzamosan futó két videorender (vegas, illetve premiere) mellett is végezhetem a fentebb felsoroltakat, meg se kottyan neki.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

"Az iMac a jelenleg kapható leggyorsabb memória technológiát alkalmazza - 667 MHz DDR2 SDRAM - mely biztosítja egyrészt, hogy a processzornak soha se kelljen várnia az adatokra és másrészt, hogy az iMac a maximális teljesítményét nyújthassa minden pillanatban." Az Uganda-i piacon? :) Nálunk ez most DDR3 1800MHz, de nyilván egy iMac-ban a régi 667-es is gyorsabb. :) Egyébként persze csinos, használja, aki szeretné, de az oldal sokkal inkább ködös marketingmaszlaggal van megtöltve, mint hasznos infirmációkkal (az L2 cache elõnyeit így még nem hallottam bemutatni :D).

ilyet kar irni. erre nem fog reakcio jonni :)

mindig azzal jonnek hogy a MAC milyen stabil. az en gepem is stabil. magatol sose fagy le. Csak akkor ha az alap 2.66rol 3.6-ra huzom a procit

ha alap orajelen hasznalnam sose lenne semmi gondja. Sot, igy hogy most 3.3-en megy DDR 930-on [ami szinten nem 667] is tokeletesen_beton_stabil.

van AVG free virusvedelmem meg XP tuzfalam, es nincs virusom.

Az hogy win reinstallkor fel kell tolni kb 8darab illesztoprogramot hat jajj. Nagy kaland.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Ádám,

tehát azt mondod, hogy egy mac sokkal kényelmesebb, mint egy PC, mert nem kell vele semmit sem csinálni...ez jogos, ugyanis ha nem is tartósan, de 2 hétig volt szerencsém egy machez (a win mellett). tetszett, tetszett, elismerem, van benne sok hasznos és praktikus dolog, ami megkönnyíti a mindennapi dolgokat - de én nem átlagfelhasználó vagyok, akinek a kényelem az überalles. szeretem megoldani a problémákat, és nem okoz nagy problémát, ha a windows esetleg összeomlik, mert itt a ghost lemez a polcon, betesz, és mivel külön partíción, (illetve ha nagyon fontos valami, akkor általában legalább 1 lemezen,1 pendriveon, az MP3on, illetve a gmailes fiókomban:D) vannak az adataim, ezért 30 perc múlva újra használhatom a gépet. nekem nem okoz gondot, ha kiír valamit, amikor bedugom az USB-t...:)

a mac kényelmesebb, szebb, jobb ,ez igaz. de egy jól összerakott windowssal, amin nincs 45000 egymást letiltó kodek/alkalmazás, amin mindent metalálsz, legalább annyira kényelmes. vírust legutoljára 2 éve kaptam, és pusztán azért, mert van eszem és használom is, ellentétben a legtöbb netpolgárral, és nem kattintok minden sz*rra a neten.

de elismerem, hogy a mac tényleg szebb, és nincs vele annyi gond, leglaábbis az alatt a 2 hét alatt, amíg nálam volt, meg sem mukkant, csak tette a dolgát. de nekem nem ér meg annyival több pénzt, mint ami itthon egy PC, és egy mac között van. (USA más szitu, ott lehet mact vennék -ott minimális a különbség, itt meg majd 1.5-2xes)
de ezen tényleg felesleges vitatkozni, én a jelenlegi árak mellett nem vennék macet, de elismerem, hogy van benne valami, ami maitt sokan szerethetik. meg különben is, mindenkinek a saját cucca a király, engem nehezen lehetne meggyõzni, hogy dobjam ki a pcm és vegyek macet, de a maceseket is lehetetlen lenne meggyõzni, hogy legközelebb pct vegyenek...de egyet el kell ismernie minden macesnek: 80-120ezer forintért bizony nem kap, csak PC-t windowssal az, akinek nem kell másra a gép, csak tanulásra-netezésre-emailezésre-csevegni, meg néha filmet nézni és zenét hallgatni...akinek munkaeszköz, és ennél lényegesen többet költ és költhet informatikai cuccokra, az más tészta.

..viszont egy iPodot elfogadnék, az új nanok, amik ilyen téglalap alakúak, pl kifejezetten tetszenek, illetve a régi 20 gigás is (40, 80 meg 160 giga nekem sok lenne) bejövõs, elfogadnám - és tényleg nagyon össze van rakva mindegyik. egyszer biztos lesz egy iPodom, ha lesz hozzá "kedvem"...

az a maces bemutatóbolt viszont engem is érdekelne. :)
na világbéke. :)

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
közbe kideritettem hogy az mx-el vannak kompatibilitasi gondok.

Amiket kineztem:
Geforce FX5950
Geforce Fx5700 ultra

ezek ugye sima pci-sek és van bennük minimum pixelshader 2.0? Neten próbálom nézni de nem nagyon látom..

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
vintage52:
engem érdekelne majd a mac-es bemutatós történet...fontolóra vettem egy használt g4 laptopot..mert sznob kötsög vagyok :)
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
Na most füstölt el a Geforce TI4200-as video karim ezért egy új, ideglenes kártya kéne. A kritériumok: PCI, minimum pixel shader 2.0. Van valami ötletetek?

Melyik az a geforce ami nem kompatibilis (?) egy csomó programmal? fx? mx?

Help!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
mondtam, hogy egy napig volt a kezemben iphone (annyira akartam, hogy elképzelhetetlen) és már nem kellene? 60-ért hozta egy srác a ZUSÁBÓL és bár annyit megérne, a függetlenités még 20-30k, na együtt annyit már nem.
szép, de a felét nem használom ki. maradok a telefonnál.
viszont egy 4 gigás ipod nanot lehet beujitok karácsonyra.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
"Az iMac a jelenleg kapható leggyorsabb memória technológiát alkalmazza - 667 MHz DDR2 SDRAM - mely biztosítja egyrészt, hogy a processzornak soha se kelljen várnia az adatokra és másrészt, hogy az iMac a maximális teljesítményét nyújthassa minden pillanatban." Az Uganda-i piacon? :) Nálunk ez most DDR3 1800MHz, de nyilván egy iMac-ban a régi 667-es is gyorsabb. :) Egyébként persze csinos, használja, aki szeretné, de az oldal sokkal inkább ködös marketingmaszlaggal van megtöltve, mint hasznos infirmációkkal (az L2 cache elõnyeit így még nem hallottam bemutatni :D).

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Engem meggyõzött,elég egyik vesémet eladni...?;)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

RoDaNi

RoDaNi

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás
én sem cserélném le...

Ha megnyilik ez dolog nagyon szívesen megnézném(Bp-en lesz?) sztem több kollégát is érdekelne és ha mást nem is egy joot csorgatnánk a nyálunkat ;)

Egy nap 24 óra, egy tálcán 24 sör...EZ NEM LEHET VÉLETLEN!