Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Posted 2007. November 20. - 11:03
utp -vagy milyen- kabellel
mindent!
egyik gep siman lehet 98 masik xp
koszike!
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2007. November 20. - 10:47
Apple-t felejtettük a kis kijelzõ, és magas ár miatt.
AMi most versenyben van:
http://www.notebook....e_7520_6a2g16mi
http://www.notebook....o/6820s-gr714es
Nagyjából azonos tudású a két gép, de van köztük 70 rugó. Miért? Megéri a HP a több lóvét?
Esetleg más ajánlat nettó 200 körül?
Követelmény: CoreDuo+2GB RAM, legalább 100-as vinyó 17" TFT, nem alaplapi video.
Elõre is köszi!
Üdv:Thy
Posted 2007. November 20. - 09:54
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2007. November 20. - 08:37
Ez az agp csatlakozós:
Ez a pci:
És ez a PCIE:
Ugye?
Ha minden ok amit mondok, akkor a 6600 gt agp után fogok nézni. Sorry hogy ilyen láma vagyok a témában..
Posted 2007. November 20. - 01:17
PCI-e nincs viszont azt irja itt az alaplap füzete hogy van olyan benne hogy: Accelerated Graphics Port (AGP) pro slot. Akkor AGP-s kártyát bele tudok rakni? Amúgy ebayen van egy jó fx5900 -as pár fontért és nincs rá bid, és 2 nap mulva lejár.
Szóval AGP-et is vehetek.. Abból milyet ajánlotok?
Semmi olyat amiben szerepel az FX jelzés, márcsak azért sem mert nem tud SM 3.0-t így minden UE 3.0 engine-s játék kapásból kiesik. 6600GT vagy X19xx, nemtom melyik létezik még AGP-sben.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2007. November 20. - 00:55
wpa helyett én 128 bites wepet használnék, de a wpa is jobb, mint a semmi. illetve ha laptopról van szó, akkor szûrnék fizikai (MAC) címre is - tehát ha a csatlakoztatni kívánt eszköz fizikai címe nem egyezik meg a listában találhatókkal, akkor nem engedi csatlakozni. ezt általában a MAC filter vagy valami hasonló menü alatt tudod beállítani...
Posted 2007. November 20. - 00:32
Valami azt súgja, hogy exxpert közelében van egy nyitott wifi
Nem tudtam, hogy miért áll a fél utca a házam elõtt laptoppal a kezében...
Ha WPA-PSK kulcsot kér a laptop-tól, akkor zártnak számít a wifi?
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Posted 2007. November 20. - 00:23
Valami azt súgja, hogy exxpert közelében van egy nyitott wifiKöszönöm, közben megoldottam! Csak a routeren kellett állítanom!
Posted 2007. November 19. - 23:34
Nem próbálhattál mindent, mert akkor menne. Mindkettõn be kell állítandod, a "hogyan" a routered és az oprendszered tipusától függ.
Köszönöm, közben megoldottam! Csak a routeren kellett állítanom!
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Posted 2007. November 19. - 23:14
Ha laptoppal szeretnék (wireless) netezni, routerrõl jönne a net, kell valamit állítanom a routeren is, vagy csak a laptopon? ha igen, mit kell és hogyan, mert már mindent próbáltam a laptopon?!
Nem próbálhattál mindent, mert akkor menne. Mindkettõn be kell állítandod, a "hogyan" a routered és az oprendszered tipusától függ.
Posted 2007. November 19. - 22:53
Ez jónak tûnik. Egyébként a Ti4200 is AGP-s volt nem?PCI-e nincs viszont azt irja itt az alaplap füzete hogy van olyan benne hogy: Accelerated Graphics Port (AGP) pro slot. Akkor AGP-s kártyát bele tudok rakni? Amúgy ebayen van egy jó fx5900 -as pár fontért és nincs rá bid, és 2 nap mulva lejár.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2007. November 19. - 22:14
Aki járatos C nyelvû programozásban és szeretne megválaszolni egy kérdést, ami -mivel most kezdtem tanulni a nyelvet- meglehet, hogy rutintalanságomat sugározza , de ha a lábamat levágják sem tudom megoldani, az jelezze, és zargatnám priviben valószínûleg csak pár percet
Elõre is thx.
Zargass.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2007. November 19. - 22:12
miért kell pci-s vga? más nem megy bele az alaplapba?
se agp se pci-e slot nincsen?
zOrg: aki leirja a nevét, az jön egy jaegerrel. tudhatnád
PCI-e nincs viszont azt irja itt az alaplap füzete hogy van olyan benne hogy: Accelerated Graphics Port (AGP) pro slot. Akkor AGP-s kártyát bele tudok rakni? Amúgy ebayen van egy jó fx5900 -as pár fontért és nincs rá bid, és 2 nap mulva lejár.
Posted 2007. November 19. - 20:58
Elõre is thx.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Posted 2007. November 19. - 20:41
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2007. November 19. - 20:09
miért kell pci-s vga? más nem megy bele az alaplapba?Senki??
se agp se pci-e slot nincsen?
zOrg: aki leirja a nevét, az jön egy jaegerrel. tudhatnád
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2007. November 19. - 19:53
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2007. November 19. - 19:27
Na most füstölt el a Geforce TI4200-as video karim ezért egy új, ideglenes kártya kéne. A kritériumok: PCI, minimum pixel shader 2.0. Van valami ötletetek?
Melyik az a geforce ami nem kompatibilis (?) egy csomó programmal? fx? mx?
Help!
Senki??
Posted 2007. November 19. - 19:19
Posted 2007. November 19. - 19:18
Ok, vettem!Alex:
Mindannyiunk nyugalma érdekében...
avagy
Emlékeztek még "vdani" nevû felhasználónkra...?
Jajj, ne rémisztgess a mumussal!
Picasa _Alex_