googleozd ki a gémkópiwörd oldalának a címét (baromi nehéz amúgy kitalálni), és onnan szedd le a megfelelõ javítást.
tam: zaklass nyugodtan estefele, de majd azzal kezd, hogy milyen kiterjesztésú fileaid vannak a dvdn.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-129601680*1050-hez legalább 32 mega memória kell 32 bit asztal szinmélység mellett. mennyi van ezen az 5200-ason?nah
mivel eladtam a 7900GTO-t [kb felaron mint vettem, most talaltam meg a szamlat, szoval jo uzlet a szamitastechnika - csak nem nekem] be kellett uzemelnem a "potkartyat". Ez egy csudalatos GeForce FX 5200. PCI-os.
semmifele 3D teljesitmenyt nem vartam tole, de hogy az asztalt se birja megjeleniteni 1680*1050-ben az azert durva...
most valami 1280*960 felbontasban eppen nezheto. Ha felhuztam ajanlott felbontasra, akkor scrollozni kellett
lehet ezzel valamit csinalni, vagy torodjek bele, hogy o meg a widescreen elotti idobol szarmazik?
igazabol nem nagy gaz, csak addig kell kibirni amig kijon a 8800GT, meg kulonben is szetszedem az egeszet hamarosan [megvannak az alkatreszek a vizhuteshez bele kellene vagni] de megis idegesit kicsit.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Tehátaki be akar törni, annak semmi sem zárt
wpa helyett én 128 bites wepet használnék, de a wpa is jobb, mint a semmi.
tegnap rákaptam a Worms Armageddonra... ha valaki még nyomja a fórumról, játszhatnánk egymás ellen
RAUH-Welt
B E G R I F F
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
HTC Love (van ilyen - is - a családban, azóta én is "in love"):Nézzél már meg elõtte egy telefonos pda-t légyszi
tudom hogy nokia az isten,de pl egy
S200 és társai úgy 50 ezer Ft-ért kenterbe veri
Vagy Egy Airis t620 ami gps-es
nekem is 15.4" -es van. kicsinek nem elég kicsi, nagynak nem elég nagy...
filmet nézni jó, mert szélesebb képe van, mint a 17"os Samsung monitornak, de most már inkább a mobilitás lenne a szempont. ezért szeretnék majd idõvel beruházni egy Nokia E70-be...
tegnap rákaptam a Worms Armageddonra... ha valaki még nyomja a fórumról, játszhatnánk egymás ellen
Nézzél már meg elõtte egy telefonos pda-t légyszide most már inkább a mobilitás lenne a szempont. ezért szeretnék majd idõvel beruházni egy Nokia E70-be...
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy