Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Please log in to reply
13653 replies to this topic

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
ejj ejj CJ, járatlan vagy te még az ilyen dolgokban...eleve gépet általában csak akkor indítunk újra install után, ha a netes biztosnági másolat játékhoz már feltettük a megfelelõ javítást, illetve ha nagyon nincs más választásunk.

googleozd ki a gémkópiwörd oldalának a címét (baromi nehéz amúgy kitalálni), és onnan szedd le a megfelelõ javítást.

tam: zaklass nyugodtan estefele, de majd azzal kezd, hogy milyen kiterjesztésú fileaid vannak a dvdn. :)

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
basszus...
feltettem az NFSU 2-t.minden rendbe volt csak nem indítotam újra a gépet.aztán beteszem a play cd-t és kiírja hogy:
Please insert the correct CD-ROM, and restart applacation.
hát nem ez a jó cédé?kipróbáltam install cédével is, meg cédé nélkül is.
na most ha valami kis dolog a baja nézzétek el mert hülye vagyok a géphez..
nagyon fontos lenne aki tud segíteni írjon!

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts
namarmost.
szerintetek vajon miert nem tudok beszurni egy linket alairasnak, hogy az latszodjon is??????????????????????????????????? illetve, hogy latszodjon az alairasom.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

nah

mivel eladtam a 7900GTO-t [kb felaron mint vettem, most talaltam meg a szamlat, szoval jo uzlet a szamitastechnika - csak nem nekem :D] be kellett uzemelnem a "potkartyat". Ez egy csudalatos GeForce FX 5200. PCI-os.

semmifele 3D teljesitmenyt nem vartam tole, de hogy az asztalt se birja megjeleniteni 1680*1050-ben az azert durva...

most valami 1280*960 felbontasban eppen nezheto. Ha felhuztam ajanlott felbontasra, akkor scrollozni kellett :)

lehet ezzel valamit csinalni, vagy torodjek bele, hogy o meg a widescreen elotti idobol szarmazik?

igazabol nem nagy gaz, csak addig kell kibirni amig kijon a 8800GT, meg kulonben is szetszedem az egeszet hamarosan [megvannak az alkatreszek a vizhuteshez bele kellene vagni] de megis idegesit kicsit.

1680*1050-hez legalább 32 mega memória kell 32 bit asztal szinmélység mellett. mennyi van ezen az 5200-ason?
amugy nvidia driver van fenn? olyan, ami támogatja is ezt a vga-t? vagy csak kivetted a gto-t és betetted ezt?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
afaval ilyesmi nem kell torodni. Azt ha Angliaban ki lesz fizetve, es nem igenylitek vissza, akkor Magyarorszagon nem kell megegyszer kicsengetni.

ha vallal a bolt kozvetlen kuldest Mo-ra is, akkor kerni kell ugy es kesz. De egyszerubb ha eloszor az angol ismi kapja meg, mert akkor ugye egybol lehet ellenorizni a pikszelhibat. Ha kesobb lesz gazos a monitor, az mindenkepp szivas, dehat nem kell lomot venni.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts
Info es tanacs kellene olyasvalaki(k)tol akik jartasak kulfoldi "import"-ban
Mar regota kineztem egy TFT modellt ami bar nem ritka, nem nagyon kaphato, es nem is biztatnak a nagykerek sem persze meg csak 2.5 het telt el a rendeles ota szal meg varok.
Ellenben kulfoldon ugy tunik mintha ilyen problema nem lenne, ezert ha itt nem tortenne valtozas akkor megprobalnek egy amugy is epp kinnt elo (UK) ismeroson keresztul behozni. Namost annyi lenne a kerdes hogy megeri-e ? VAT szallitas itthoni adok , gari ervenyesites (pixelhiba) problema ugye stb.. De ha igen mi lenne a metodus? Megrendeles , oda kiszallitas, onnan postan ide vagy hogy?

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Zsolonak igaza van:
Feltöltött kép

DE:
Megjelent az elsõ WPA jelszófeltörõ
"In idem flumen bis non descendimus"

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

aki be akar törni, annak semmi sem zárt ;)
wpa helyett én 128 bites wepet használnék, de a wpa is jobb, mint a semmi.

Tehát
A WPA JOBB MINT A WEP!!!
(sokkal)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
köszi, de szeritnem ez nem az a verzió, ami konásé..
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
http://www.download-..._armageddon.htm

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

tegnap rákaptam a Worms Armageddonra... ha valaki még nyomja a fórumról, játszhatnánk egymás ellen :)

Ha adsz boltcímet, ahol megvehetem, akkor.. ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
marciusban jar le a szerzodesem, akkor kapok uj telefont a szolgaltatomtol. vagy akkor valthato szolgaltatot. Es akkor en is beujitok egy HTC-t :) vagy lehet megelegszem valami O2 XDA-val. meg nemtom. valami ami nagykijelzos, GPS-es, wi-fis... mmmm :)

lehet hogy akkor nem is kell majd notebook.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Én magát a készüléket használom háttértárolóként,ingyenes szoftverrel,wm5torage
Egyébként otthon az internet sharing opcióval edge sebességgel netezek,mert csa wapom van :) 2ezeré' korlátlan havonta :) ez "csak" windows smartphone wm6-al

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
1. nem (ellenben kb. annyi free alkalmazás van WM5-re mint XP-re: tengernyi)
2. igen, kábellel (általában a jobbakhoz igen "fullos" kiszerelés jár)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
amelyik PDA windows op. rendszerrel van 'szerelve', arra lehet is telepíteni minden olyan progit, ami fut pl. XP alatt?
konkrétan a PolarProTrainer programra gondolok...

illetve
pendrive-ot tudok rájuk csatlakoztatni valahogy?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Nézzél már meg elõtte egy telefonos pda-t légyszi ;) tudom hogy nokia az isten,de pl egy
S200 és társai úgy 50 ezer Ft-ért kenterbe veri
Vagy Egy Airis t620 ami gps-es ;)

HTC Love (van ilyen - is - a családban, azóta én is "in love"):
http://www.pdamania.hu/pda/561

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
neeem. nem filmet nézni!
számítógép tudású cucc lenne a jó, amit zsebre tudok vágni. mondjuk valami dokumentumot írni, netezni, szóval ilyen alapfunkciókra...
de ez majd még sok idõ ($)

Nokiába az nem tetsz, hogy nem windowsos az op.rendszer

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

nekem is 15.4" -es van. kicsinek nem elég kicsi, nagynak nem elég nagy...
filmet nézni jó, mert szélesebb képe van, mint a 17"os Samsung monitornak, de most már inkább a mobilitás lenne a szempont. ezért szeretnék majd idõvel beruházni egy Nokia E70-be...

tegnap rákaptam a Worms Armageddonra... ha valaki még nyomja a fórumról, játszhatnánk egymás ellen :)

Na Nokián nézzél filmet:D Akkor már inkább PDA...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

de most már inkább a mobilitás lenne a szempont. ezért szeretnék majd idõvel beruházni egy Nokia E70-be...

Nézzél már meg elõtte egy telefonos pda-t légyszi ;) tudom hogy nokia az isten,de pl egy
S200 és társai úgy 50 ezer Ft-ért kenterbe veri
Vagy Egy Airis t620 ami gps-es ;)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
ez valami worms armageddon - new edition
ugyanúgy oldalnézetbõl megy, menü is ugyanaz, csak van pár újfajta fegyver
lakótárssal már sikerült nyomni LAN-ban :)

edit
BBB
majd ha már itt lesz a zsebemben a pénz, akkor még úgyis körbejárom rendesen.
most még csak figyelem a piacot.
igen, Nokiával szemben elfogult vagyok, mert eddig ilyen telefonjaim voltak és jól bírták...
nem kizárt egy Qtek sem...