Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Please log in to reply
13653 replies to this topic

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Tipp arra, hogy hogyan lehetne lehúzni egy Acer laptop merevlemezérõl az infót, úgy, h nincs rajta rendes oprendszer? Vmi cdrõl/usbrõl indítható boot program kéne, amivel pl. dost lehetne használni...

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,288 posts

- azóta vagy sötétben mosunk, vagy hidegben szgépezek :D

Mega :)

[highlight] The bike way of life [/highlight]

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

Sala bátyó, csak mondom ELMÛ trületen ahol az utóbbi 3-4 évben cserlétek villanyórát -és kb mostanra mindenhol megtették- ott plombálják az óra elõtti kismegszakítókat,,,és a sérült plombát meg kb az áramlopással veszik egyenértékûnek......szal nam annyi az a 3000 ft

hálózatbõvítés vagy 4K/A plusz még ha a meglévõ vezetékrendszert is cserélni kell...

arról nem is beszélve, hogy naívan ki akartam hívni õket, hogy cseréljék nagyobbra, mire kiderült, hogy lakáshitelt is egyszerûbb felvenni minimálbérrel, gyámüggyel turbózva... akkor mondtam, ne jöjjenek, majd készítek folyamatábrát, hogy mikor mit lehet bekapcsolni - azóta vagy sötétben mosunk, vagy hidegben szgépezek :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts
mellesleg /persze mennyit akarsz rákölteni / egy ilyen bõségesen elég a gép és hozzávalók néhány perces üzeméhez
http://shop.juventus...k/53439999.html
ez olyan 25K
de ha csak amíg kimész visszakapcsolni arra valószínû ez is megteszi

http://shop.juventus...k/57006559.html

ez meg cca 15K

biztos van olcsóbban is , de nekem most ez a lista volt kéznél
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,288 posts

Nem tudsz átdugni valamit másik körre? Én egy hosszabbítóval oldottam meg, nem kezdtem falat vésni.

Az a baj, hogy a következõ konnektor már más helységben van, és biztos, hogy egy nap legalább 5-ször belefutna a család valamelyik tagja a hosszabbító kábelébe.
Majd valamit kitalálok...
Köszönöm a segítséget!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

vagy a 10 amperest végre kicserélni 25 amperesre?

jahh van vagy 3 ezer forint :D

Sala bátyó, csak mondom ELMÛ trületen ahol az utóbbi 3-4 évben cserlétek villanyórát -és kb mostanra mindenhol megtették- ott plombálják az óra elõtti kismegszakítókat,,,és a sérült plombát meg kb az áramlopással veszik egyenértékûnek......szal nam annyi az a 3000 ft

hálózatbõvítés vagy 4K/A plusz még ha a meglévõ vezetékrendszert is cserélni kell...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Nem tudsz átdugni valamit másik körre? Én egy hosszabbítóval oldottam meg, nem kezdtem falat vésni.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,288 posts

Szét kéne nézni, hogy miért old a biztosíték. Vagy zárlatos valami, vagy az adott körre túl nagy terhelés jut. Ez volt nálam is, amikor ment a gép, a 4 végfok, keverõ, erõsítõ, CD, iesmik, és anyám beröffentette a mosógépet. :) Aztán a hifit átraktam másik körre, és megoldódott a helyzet.

Ugyanez a probléma nálam is, csak a mosógép helyett a mikro bekapcsolása veri le!
A 3 ezer ft nem lenne baj, csak a villanyszerelõ nekem egy nullával többet mondott, plusz még a falban a vezetéket is ki akarja vésni! Ezt akartam kiküszöbölni a szünetmentesítõvel!

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Jah, csak általában nem viccbõl méretezik a biztosítékokat, és aztán, ha a vezetékelés nem bírja a 25A-t, akkor elfüstöl a tapéta. :D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
vagy a 10 amperest végre kicserélni 25 amperesre?

jahh van vagy 3 ezer forint :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Szét kéne nézni, hogy miért old a biztosíték. Vagy zárlatos valami, vagy az adott körre túl nagy terhelés jut. Ez volt nálam is, amikor ment a gép, a 4 végfok, keverõ, erõsítõ, CD, iesmik, és anyám beröffentette a mosógépet. :) Aztán a hifit átraktam másik körre, és megoldódott a helyzet.

lacley++

lacley++

törzsvendég

• fórumtag
  • 468 posts
Nem lenne jobb, ha inkább azt tisztáznád, mi veri le a biztosítékot?
" Hogy nem kellenek ide nemzetek, Világ gépei, egyesüljetek, A gépnek nincsen múltja, se hiedelmei, Csak alkatrészei vannak neki"
ákos

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,288 posts
Gyakran leverõdik a villanyóra biztosítéka, és félek, hogy nem teszi egészségesebbé a elektromos cuccaimat! Tudtok ajánlani olyan szünetmentesítõket, amik megbízhatóak? Valami olyasmi kellene, ami nem félórán-órán keresztül adja az áramot, hanem olyan, ami több cuccot is ki tud szolgálni legalább 2-3 percen keresztül.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

És van esély rá, hogy lesz ps2-es vagy ps3-as játékokhoz emulátor? Mert a Gran Turismo 4el nagyon szeretnék játszani, csak sajnos pc-re nincs megcsinálva:(

Ha utánaolvasol a PS3 hardverfelépítésének, akkor láthatod, hogy bizony egy ilyet emulálni még lesz vagy 10 év PC-n, de 5 biztosan.

PS2/X-Box 1 -et folyamatosan próbálnak emulálni, lassan felnõnek hozzá a PC-k is. Ha annyira kell a GT4 akkor vedd meg egy PS2-vel együtt, aztán ha meguntad, eladod.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

:-) jó oké, de h tudom leelenõrizni ezt a pingelést? minden gép amúgy kap külön ip címet, azzal nincsgond. viszont a sajátgép / jobbkilkk / hálózati megható csatlakoztatásában nemtudok a meghajtóhoz megosztott mappát rendelni.

Parancssorba:
ping másik gép IP címe
4 válasznak kell érkeznie és mennie kell minden irányba.

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 posts

passziv hutes ha nincs ventilator. aktiv ha van.

értem
köszi

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Most hirtelen nem ugrik be melyik a passzív hûtés,de a videókártyámon van silent hûtés(8600gt).

És van esély rá, hogy lesz ps2-es vagy ps3-as játékokhoz emulátor? Mert a Gran Turismo 4el nagyon szeretnék játszani, csak sajnos pc-re nincs megcsinálva:(

passziv hutes ha nincs ventilator. aktiv ha van.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Az mitõl van, hogy a mozilla mostanában pár oldalt(index,iwiw,bikemag) ilyen formában jelenít meg? http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg

próbáld üríteni a cache-t meg a cookie-kat.
vagy csak sima ctrl+f5 nem segit?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
takarékoskodik az erõforrásokkal

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,354 posts
Az mitõl van, hogy a mozilla mostanában pár oldalt(index,iwiw,bikemag) ilyen formában jelenít meg? http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg