Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Please log in to reply
13653 replies to this topic

gyurri87

gyurri87

vendég

• fórumtag
  • 239 posts
lenne egy ksi gondom. internetszolgáltatót váltottunk. (tonline4mbit->chello10mbit) össze van kötve minden mindennel. Routerrel (edimax )van megosztva 3 gép között. Az ami közvetlen van rákötve azon rendesen tölt le 1,2mb/s el viszont a többi (wifi-s) képtelen 600k tól többre:S kivéve ha pl két dolgot indítok el letölteni, abban az esetben 600-600k megy, így megvan a kívnt sebesség. egynél viszont nem. sebességi tesztek sem ismerik viszotn fel a max sávszélességet. Vmi ötlet? Nagyon megköszönném!

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,288 posts
Csináltam egy rendszer-visszaállítást, most mûködik! Remélem nem a következõ indításig...

[highlight] The bike way of life [/highlight]

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,288 posts
Rendben, körbenézek!
Köszönöm a segítséget.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Akkor a win alatti beállítással lesz gond, próbáld az elsõ válaszomban leírtakat.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,288 posts

PowerOnSelfTest. A kérdés annyi, hogy megjelenik-e bármi is a képernyõn bekapcsolás után vagy sem. Ha nem, akkor nézd meg, kimozdult-e a VGA, rajta van-e a tápcsati, egyéb hw gondot célszerû kizárni. Aztán jöhet az sw része a dolognak, csökkentett módban kútászkodni, drivert újrahúzni, iesmi.

Ja, persze, a kék képernyõig minden rendesen zajlik, megjelennek a kiírások, aztán lekapcsol a monitor, de látom, hogy a gép dolgozik tovább, nem fagy le.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
PowerOnSelfTest. A kérdés annyi, hogy megjelenik-e bármi is a képernyõn bekapcsolás után vagy sem. Ha nem, akkor nézd meg, kimozdult-e a VGA, rajta van-e a tápcsati, egyéb hw gondot célszerû kizárni. Aztán jöhet az sw része a dolognak, csökkentett módban kútászkodni, drivert újrahúzni, iesmi.

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,288 posts

Nem igazán. Na de POST-ol vagy sem?

Szégyellem, de nem tudom mi az a Post-olás...

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Nem igazán. Na de POST-ol vagy sem?

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,288 posts

POST-ol a gép? Ha igen, akkor valszeg olyan üzemmódba van állítva a moncsi win alatt, amit nem tud kezelni. Csökkentett módban rakd vmi általánosra, amit biztos tud, mondjuk 1024*768, 85Hz, 32 bit, és próbáld úgy.

Az lehetséges, hogy magától elállítódott, mert tegnap este még nem volt semmi gond, csak a mai bekapcsolásnál?

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
POST-ol a gép? Ha igen, akkor valszeg olyan üzemmódba van állítva a moncsi win alatt, amit nem tud kezelni. Csökkentett módban rakd vmi általánosra, amit biztos tud, mondjuk 1024*768, 85Hz, 32 bit, és próbáld úgy.

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,288 posts
Amikor bekapcsolom a gépet, még mielõtt megjelenne a kék képernyõ, hogy "windows indítása", kikapcsol a monitor, de a gép dolgozik tovább. Csökkentett módban már nincs ez a hiba! Szerintetek ez mi lehet, vírus vagy vmi más rendszerhiba? Vmi tipp, hogy mi tudok tenni?

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts
A bongeszodben a kapcsolatokat allitsd kozvetlen kapcsolodasra, vagy ha van akkor proxy-ra.

A routerek nagy reszenel van egy timeout idoertek beallitasi lehetoseg, ami felett ha halozati inaktivitast eszlel az eszkoz automatikusan bontja a vonalat.
Ha elkezdesz ismet forgalmazni akkor automatikusan kapcsolodik.

tavi

tavi

vendég

• fórumtag
  • 21 posts
Router használata esetén egyértelmû hogy az internetbeállitásokon belül nincs automatikus tárcsázás..... ezt a router intézi

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Router is újrakapcsolódik néha sztem. Explorernél annyi lenne, h internetbeállítások/kapcsolatok/nincs ótómatikus tárcsázás de van beállítások automatikus észlelése, legalábbis nekem ilyesmi dereng.

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,354 posts
Amióta routerrel kapcsolódom a nethez, a firefox új oldal megnyitásakor mindig kirak egy kis ablakot(hálózati kapcs.), hogy melyik kapcsolatommal akarok netezni(válasszon hálózati kapcsolatot). De én már kapcsolódva vagyok és egyiket sem akarom használni.:)
Mi a teendõ? Amúgy a routert csak ilyen "örök" üzemmódban tud futni? Nem tudok manuálisan fel- és lekapcsolódni?

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
A Crysist nem csinálták jóra. Szarra csinálták. Mer ugye, ha jóra csinálták volna, akkor nem ien gyatrán futna egy mai épkézláb konfigon. De persze nyilván azért oan minden pc gáma, amien, hogy tovább döcögjön a hw piac.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
hümm, hát a sima az nekem a szaggatásmentes.

ph! tesztet most olvastam, hát meg fogok lepõdni, azthiszem. :( de a crysist miért csinálták ilyen jóra, ha semmin nem fut rendes felbontásban?:chin:

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

öcsémnél 1 giga 667es ram (most kapott karira 2*2 giga 800+-os hyperxet), x1300 radeon 256 rammal meg E6300 és 800*600-on, közepes felbontáson, 2*élsimitás 4*AA és simán megy...de majd meglátjuk:)

Itt jön be az, hogy kinek mi a simán, a 15 fps vagy a 60.

Nálam (2GB, 8800GTS640, A64 X2 2.5Ghz) 1280*1024, 16xAF,noAA minden medium és így játszható jól, 2-3 dolgot még feltudok tenni high-ra, de akkor idõnként már jön a szaggatás meg folyamatos az alacsony framerate.

Ph! tesztekben is sírógörcs, hogy miket mérnek az új 8800GTS-el, a Crysis monnyonle.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

crysis simán futni fog, azthiszem.

Meg fogsz lepõdni... sajnos.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Alfalaca

Alfalaca

vendég

• fórumtag
  • 50 posts
Vista alatt nekem is csinálja ezt néha de csak akkor hallgat el ha nyomok egy stoppot és nem tudom már újraindítani. Feladatkezelõben kilövöm a winampot és mikor újraindítom a winapot akkor már jó. Szerintem ez illesztõprogram hiba de vista alatt nincs mit tenni mert az ember örülhet neki hogy van driver. Ha XP-d van akkor megpróbálnám hogy eszközkezelöben törlés a hangkártyára ús újra felinstallálnám. Jobb ötletem nincs.
ha valamit nem talál a Google, akkor vagy rosszúl keresel, vagy nem létezik.