Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Posted 2008. January 08. - 11:27
szeretnék laptopot vásárolni... max. 130at szánok rá, mert nekem most többet nem ér meg..
a prioritások: pici legyen ( 12" ), netezni, levelezni lehessen rajta, és ha néha kellene akkor azon is foglalkoznék képekekkel ( tehát pl. egy lightroom eldöcögjön rajta ), nem fontos h új legyen..
amit idág nézegettem: apple ibook g4 utolsó szériás gépek 1gb rammal..
valakinek valamilyen ötlete?
( nem fontos az apple gép és ne is vitázzunk róla, pc-s laptopok is érdekelnek )
elõre is köszi
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Posted 2008. January 07. - 22:20
Egyik ismerõsöm fogott meg egy kérdéssel:
Vann több .mkv formátumú HD filmem, de nem tudom, hogy milyen programmal kellene átkonvertálni, hogy ki tudjam írni úgy dvd-re, hogy azt a sima asztali dvd-lejátszó is tudja kezelni. Minden megoldás - legyen az akár idõigényes - érdekel, egyedüli kritérium, hogy a felbontás megmaradjon, máskülönben ugye nem lenne értelme a HD szónak.
Tud rá valaki megfelelõ megoldást?
Elõre is köszönöm a segítséget.
Posted 2008. January 05. - 15:46
Szóval 20-30-at szánnék rá, nem kell multifunkció, tintasugaras legyen és ha viszonylag olcsóbb a patron bele, az sem baj. Most HP-m volt, régi, az akkori viszonyokhoz képest jó volt, most 1 A/4-es oldalt szöveggel 2-3 percig nyomat.
Várom az ötleteket, mert nagy a kínálat.
Edit: és legyen fekete
http://www.edigital....cat=1084&page=1
Valami ilyesmi kellene. Errõl volna vélemény?
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Posted 2008. January 04. - 19:33
és mégegy gondom van, az pedig a fájlmegosztók lassúsága (torrent) ~20-30k a max amivel tud fel/letölteni. hallottam, h régen a chello leszabályzott vmi p2p kapcsolatokat, de elvileg ennek már vége. vagy vmit bekéne állítani a routeren/kliensen belül? portfwding?
1. Sokan panaszkodtak hogy belassítja a p2p-t de én nem vettem még észre.
2. Menj a kliens beállításaiba. Ott a Kapcsolat résznél megtalálod hogy a kliens melyik portot használja. Szedd ki a pipát a véletlenszerû port minden indításkor rész elõl. Azután a routerben a Port Forwarding menüpontban állítsd be a kliensben szereplõ portot. Private IP: ide a saját lanos IP-d kell amit a router kiosztott neked. Type: Both (TCP+UDP). Port Range: mindkét rublikába ugyanazt a portot írd és akkor csak azt az egyet nyitja meg. Comment: pl.:torrent. Szerintem ez volt nálad a gond. Mivel nem volt nyitva a port, a tracker téged passzívnak ismert fel. Passzív nem tud passzívval kapcsolatot létesíteni.
Posted 2008. January 04. - 15:44
Elnézést azért kértem, mert CJ lelkébe gyalogoltam ezzel az egyszerû szóval.
Nem gázoltál bele, csak még én is freemail-ozok, és nem éppen szeretem. Ezért is szeretnék másokat lebeszélni róla.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2008. January 04. - 00:01
Kivéve a gyevi bírót és a laptopos usereket illetve ahogy te mondod a webguiról küldött levelek.Tudom, ámde OE-bõl, a saját szolgáltatód smtp szerverét használod, így ez mit sem számít.
Posted 2008. January 03. - 23:36
Nem kell elnézést kérni, csak tudni kell hogy az IP tartományuk lassan többet lesz Spam Black List-en mint White List-en
Tudom, ámde OE-bõl, a saját szolgáltatód smtp szerverét használod, így ez mit sem számít. Mint ahogy a Gmail (vagy akármi más) esetében sem. Elnézést azért kértem, mert CJ lelkébe gyalogoltam ezzel az egyszerû szóval.
parej, ez kb. azt jelenti, hogy sok szolgáltató nem vesz át levelet freemail-es szervertõl, mert már sok spamet kapott onnét. Ezért, ha a freemail webes felületén levelezel, nem biztos, hogy mindenkinek tudsz levelet küldeni.
Posted 2008. January 03. - 23:28
Nem kell elnézést kérni, csak tudni kell hogy az IP tartományuk lassan többet lesz Spam Black List-en mint White List-en ez nekem nem sokat mond kifejtenéd, ha nem tul nagy kérés.
köszi
pray the lord my soul to keep
Posted 2008. January 03. - 22:52
Posted 2008. January 03. - 22:51
GMail (the best)olyan ingyenes levelezö portált keresek, amelyiket tudom az outlook expressel is müködtetni.
Már régen nem meghívós...Dobj privibe egy mail címet, és küldetek valakivel Gmail meghívót.
Nem kell elnézést kérni, csak tudni kell hogy az IP tartományuk lassan többet lesz Spam Black List-en mint White List-enÉn kérek elnézést, akkor Gmail.
Posted 2008. January 03. - 22:39
freemail
Ezt neee, utálom!!!Nagyon vacak, az volt, az most is, és az lesz! Dobj privibe egy mail címet, és küldetek valakivel Gmail meghívót.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2008. January 03. - 22:36
Posted 2008. January 03. - 22:23
Posted 2008. January 03. - 21:41
olyan ingyenes levelezö portált keresek, amelyiket tudom az outlook expressel is müködtetni.
köszönöm
pray the lord my soul to keep
Posted 2008. January 03. - 20:23
Posted 2008. January 03. - 19:32
Posted 2008. January 03. - 18:43
ph! apro
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2008. January 03. - 18:42
jó nekem ebbe a gépbe egy használt is..nem akarok most gépre költeni amugy se..
csak nemrég kifingott az 512 esem, és most 256 al elég csiga
ha netán vkinek meg akad fölösbe akkor azt átvenném..
Posted 2008. January 03. - 18:27
szevasztok
nincs véletlenül vkinek fölösleges porosodó régi DDR ramja? gondolom sokan már ugyis DDR II-est használnak
akinek lenne akár 256 akár 512.. szoljon pls....
üdv
Bolt?
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Posted 2008. January 03. - 18:21
nincs véletlenül vkinek fölösleges porosodó régi DDR ramja? gondolom sokan már ugyis DDR II-est használnak
akinek lenne akár 256 akár 512.. szoljon pls....
üdv