Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Írta 2011. április 04. - 08:33
Írta 2011. április 04. - 06:39
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2011. április 03. - 21:55
XP képernyõig eljut, egy villanásra bejön egy hibaüzenet, amit nem bírok elolvasni, aztán újraindul. Csökkentett módban, legutolsó helyes beállítással nem indul.
Ráküldtem már a Hiren BootCD-t, az Ultimate Boot Disk-et, Linux LiveCD-ket. A programok ha látják is a C-t, nem tudják olvasni. Még a partíció mentõk sem boldogulnak vele, szektorhibára hivatkozva leállnak.
Sajnos a C-n tároltak minden adatot (fényképek, dokumentumok), úgyhogy mindenképpen be kellene tudni olvasni valahogy azt a nyomorult 60 GB-ot.
Mit lehetne még megpróbálni?
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Írta 2011. április 03. - 14:59
Írta 2011. április 03. - 14:20
Ja, csak a torrentnél. Ugyanezzel a routerrel windows alatt nem volt gond.csak torrentnél csinálja?
ping, tracert mit mond amikor megszakad? (sppedtest.net megmondja ha van net)
Nekem hasonló volt, de bármilyen OS, alkalmazás kiakadt úgy ahogy te leírtad. Router csere megoldotta. Wisták szeretnek még ilyet játszani.
Megnéztem most, és faterom netjérõl gond nélkül megy a torrent, ugyanezen a laptopon, úgyhogy talán valami routerbeállítás probléma lehet.
AGA: Diginet
Írta 2011. április 03. - 09:54
Írta 2011. április 02. - 21:36
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2011. április 02. - 20:05
Tudtok nekem mondani XP-re faszán (ön)mûködõ és free registry takarító szoftvert? Asszem erõsen ráférne már a gépemre egy ilyen...
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2011. április 02. - 16:23
persze, ki lehet kapcsolni, hogy ne sugározzon. (wireless mode néven keresd, nekem pl. disabled/B only/G only/Mixed van...)
Ok, köszi.
Írta 2011. április 02. - 00:24
bár semmi szabályosságot nem vettem észre. berakom, megugrik, utána le nullára. és aztán újra megy egy fél perc után, letöltés közben meg hébehóba eljátsza ugyan ezt.
de amikor pár hete, vagy talán már egy hónapja is körbe futott a hír, hogy a p2p-t korlátozzák akkor is sokan a deluge-ra esküdtek, hogy azt nem tudják szûrni.
Írta 2011. április 02. - 00:19
(Hehe you3,14see. Valami bajom lehet ma )
Ride everywhere.
.
Írta 2011. április 01. - 23:28
Írta 2011. április 01. - 23:20
Lehet zsinórral is csatlakozni rá, viszont a fõ szempont az lenne, hogy ne sugározzon. Szóval lehet hogy hülye kérdés, de ki lehet kapcsolni vhogy a wifit a wifi-modemen?
Írta 2011. április 01. - 19:42
A Deluge is hazavágja a netemet, nem tudom hogy router, vagy beállítás probléma miatt-e.
A router Tp-link WR841N, és windows alatt nem volt baja a torrentekkel.
Elindul egy torrent, szaggat lefelé kb 2.5mb/s-el pár percig, majd leáll, és net sincs. Mindezt a rendszer "nem veszi észre", a wireless kapcsolat nem szakad meg.
Ha szétkapcsolok és újra csatlakozok, akkor megjavul, de csak azért hogy pár perc múlva újra leálljon.
Valakinek ötlet?
csak torrentnél csinálja?
ping, tracert mit mond amikor megszakad? (sppedtest.net megmondja ha van net)
Nekem hasonló volt, de bármilyen OS, alkalmazás kiakadt úgy ahogy te leírtad. Router csere megoldotta. Wisták szeretnek még ilyet játszani.
Írta 2011. április 01. - 17:32
A router Tp-link WR841N, és windows alatt nem volt baja a torrentekkel.
Elindul egy torrent, szaggat lefelé kb 2.5mb/s-el pár percig, majd leáll, és net sincs. Mindezt a rendszer "nem veszi észre", a wireless kapcsolat nem szakad meg.
Ha szétkapcsolok és újra csatlakozok, akkor megjavul, de csak azért hogy pár perc múlva újra leálljon.
Valakinek ötlet?
Írta 2011. március 30. - 15:53
Debiant is használok Adatbázis és webszervereknek. Korábban Fedorat 3 évig, csak annak leállt a frissítése, és gondoltam átállok unalmamban debianra. Tehát nem elhasználódott volt az sem.
Jó mindkettõ, csak érteni kell hozzá valamennyit. Win7 XP között észre sem veszem a különbséget, annyira kézre áll már, mert párhuzamosan megy mindkettõ napi használatban.
Írta 2011. március 30. - 13:38
Hát figyu Matt. Nem térítek, nem zavar ki mit használ. Sõtt, inkább ne terjedjen semennyit, jobban jár vele mindenki. Viszont sokkal több támadás ér, az említett négy pont felõl, ha megemlítem, hogy mit használok.
Szokott még az jönni, hogy mennyi vele a szopás. Nem tudom, én azt veszem észre, hogy az oprendszerekkel foglalkozó oldalak, fórumok, újságok szinte csak azzal vannak tele, hogy egy elkúrt wint hogyan tegyenek rendbe, vagy hogyan védekezzenek vírusok ellen.
Van a közelemben pár gép, amelyiken win van egy éven belül legalább ötödször kellett újraélesztenem fejenként. Én ettõl hülyét kapok, mint ahogy attól is, hogy egy ingyenes progit sem lehet 3 klattyal telepíteni. Utolsó ilyen a meshmixer, gondoltam megéri miatta kicsit wint használni, de nem jött be, nem indul. Marad a sima blender.
De ha belegondolsz tízszerannyi a windowshívõ, de még applehívõbõl is sokkal több van, csak az nem annyira feltûnõ.
(Nem mondtam gimpet Inskcapet, vagy Gthumbot sem.)
Ride everywhere.
.
Írta 2011. március 30. - 13:28
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2011. március 30. - 13:19
Nem írtam titkot, kérdés sem volt, Jorcinak válaszoltam. Na jó egy kérdés igen: Minek egy átlagjuzernek fotosop?
Ez pont olyan mintha mindenkinek lenne otthon egy hammer, rengeteg cucc fér el benne, sokat bír, felmegy a falon is, jól nézki, de marhasokat fogyaszt, nagyondrága, alig fér el az úton és 3% ha ki van használva a tudásának.
Emberek nagy része maximum kép átméretezésre használja.
Egyébként én is tudom mi hol van xp-ben, de kényelmetlen, és valahogy nem mûködik jól. És tudom is miért. Nem volt vita, és remélem nem is lesz
linuxszal kapcsolatos írások általában mindig ilyen térítõs hangvételûek a 4 általad felsorolt pont alapján, arra engedtem következtetni, hogy nem érted miért nem használják, ha
nincs indok
régit próbálták
desktopon még nem próbálták
ott a gimp
Írta 2011. március 30. - 13:08
Ubuntuhoz képest atomstabil egyelõre.