amiket irkaltal korabban, azok kozul melyik a jo amugy? mert azt olvastam hogy az uj EEE-k arabol mar 14-15-os rendes notit is lehet venni, es elvileg a 10" kategorianak az olcsosag lenne a lenyege.
szoval ha olcso, relativ nezheto meretu kijelzo, es hasznalhato HW kell, akkor meg mindig wind?
A Wind most absolutely best buy - de az öldöklõ háboú ebben a szegmensben most indult.
(Én Windet veszek, ha ez számít.)A céges notim egy HP Compaq nw8440, teljesen jól el vagyok vele, ha már muszáj cipelnem mindenhova, legalább viszonylag gyors, ha már nagy. Ezeket a subnotikat nagyon görcsösnek találom, a zsebkijelzõjükkel. A programok, amiket használunk, eleve szenvedõsen futnának/látszanának a kis egértévéken. Az meg, hogy 2 kiló egy noti vagy 4 kívül esik az érdeklõdési körömön, a buszon úgysem fogom felcsapni, aha meg már nekiülök vhol a retekben is túlórában dolgozni, legalább menjen rendesen, és lássam is, mit csinálok..
Harmadik notebookom nyúzom, mind "desktop replacement" izomgép - és semmi szükség rá. Az 1024px felbontás nekem perfekt, webes felületen adminisztrálni, stb. nem kell jobb. Nekem fontos hogy kicsi, könnyû és a 6 cellás akkuval már tényleg portable. És nagyon nem utolsó sorban... >>>
Mondjuk az apple belenyúlt.
A 13,3" nem túl nagy, nem túl kicsi...
Pofásak ezek a kis gépek, de úgy vagyok vele, hogy dolgozni tényleg jobb a "normál" méret, ha meg egyszer adódik az életben olyan, hogy "épp akkor és épp ott", akkor ma már egy telefonnal is meg lehet oldani a dolgot.
MacBookot akartam - de ez 110kFt a MacBook 260kFt. Alig feleakkora és fele a tömege. Ebbõl nálam gyakorlatilag bármelyik döntõ szempont. Ha ezzel a hátizsákomban perecelek és e'görbül nem kapok idegbajt.
Általában a hardvert nézem, nem az ideológiát.