Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
vendég_Charon_*
Írta 2008. július 18. - 19:34
a torrentezesnek a letoltes mellett feltoltes a lenyege, szoval leginkabb szinkron nettel erdemes muvelni, mert a legtobb jo hely szamolja, hogy mennyi megy fel
a szomszeddal osztashoz pedig szerintem kell egy kulon kabellel bekotott wireless bridge, kulso antennaval: minimum egy yagi kell a tetore mindket oldalon es ossze kell loni oket, de ezen a teren talalsz nalam tapasztaltabb embert is
de teny, hogy nalunk olyan 50 m-t es negy falat alig vitt at ket maxra tolt erositos router, csak ha az ablakban volt mindketto
es igen, valoszinuleg felkototod magad mire mindezt osszeszereled es osszelovod
Írta 2008. július 18. - 16:52
A probléma a következõ: A nagygépemet megszüntetem, mert egy hónapban egyszer van bekapcsolva, mert mindig a laptopon dolgozom, meg sokat is fogyaszt. Vennék egy Netgear ReadyNas Duo-t, mert bekötötték végre itthon is a 4 megabites netet:D, és valószínûleg meg fognak növekedni a tárhely iránti igényeim, de a lapitopban csak 40Gb van:) Az elsõ, hogy milyen wlan routert ajánlotok, ami ehhez a hardware-hez illik? A másik, hogy szeretném a szomszéddal megosztani a netet(meg a költségét), ami 300m légvonalban. Ezt tudja egy szobában telepített router átvinni? Vagy kell valami antenna, meg vevõ, stb? Mi a lényege a torrentezésnek? Mert a NAS bitorrent letöltõként is funcionál. És vajon felkötöm magamat, mire ezeket összelövöm?
Egyenlõre ennyi:D
Köszi!
Írta 2008. július 18. - 16:34
micro, meg nekem nem jött be, pluszba ki akarta másolni a c:meghajtóra is a dvd-t....
visszaraktam rendes nero 8
Írta 2008. július 18. - 14:50
imee: Újrarakás nem a probléma megoldása - sose. Újrarakni, meddig bírja... ez pont olyan mint meddig bírja egy autó szervizelés nélkül - legfeljebb pr évig. Szervizelve sokkal tovább - na az oprendszrek is ilyenek; csak mi/sokan élünk marha nagy tévedésben hogy vindózt újra kell rakni és kész.
Routered van? Ha igen pingeld meg (ping 192.168.1.1 vszínû)
A kártya beálíltásainál nézd meg hogy auto kéri az ip címet vagy fixre van írva
Ipconfig /all-al nézd meg mi a kártya címe, írd le nekünk
Jobbklikk javítást gondolom próbáltad?! Ha már úgyis csak Xpben mûködik utoljára ez a fícsör...
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2008. július 17. - 16:43
Start menü -> Futtatás -> cmd -> Enter
ipconfig/all -> Enter
Ha 192-vel kezdõdik az ip cím akkor az a baj. (ha nem akkor is megér egy próbát a következõ)
ipconfig/release -> Enter ,utána pedig ipconfig/renew -> Enter
Ha ez sem segít akkor rakd újra a hálókártyát lehetõleg valami friss driver-rel.
köszi szépen a segítséget!megpróbáltam, de nem mûködik:(akkor mindegy, majd újrateszem az egész gépet már ráfér több mint egy év után...mondjuk az is szép, hogy eddig kibírta az xp...
Írta 2008. július 17. - 15:07
Nero 8-nak van ilyen "micro" változata, 25 megás kis okosság....
használható ez? úgy értem nem ir lassabban vagy ilyesmi?
Nem ír lassabban és teljesen használható... Mindössze nincsenek benne a csomagban a médiacenter, videóvágó, szerkesztõ, mindentlejátszó, kategorizáló, ide-oda konvertáló csodavackok...
Írta 2008. július 17. - 14:53
használható ez? úgy értem nem ir lassabban vagy ilyesmi?
Írta 2008. július 17. - 13:17
ipconfig/all -> Enter
Ha 192-vel kezdõdik az ip cím akkor az a baj. (ha nem akkor is megér egy próbát a következõ)
Ha ez sem segít akkor rakd újra a hálókártyát lehetõleg valami friss driver-rel.
Bocsi csak most vettem észre a hibám. 169-et akartam írni.
vendég_Charon_*
Írta 2008. július 17. - 11:28
2. eee és tsai - a méret a lényeg MSI fan vagyok egyébként is, a mostani gép is az
Írta 2008. július 17. - 09:26
nagyon sürgõs segítség kellene nekem!
az a problémám, hogy xp-n egyszer csak elment a netem,és semilyen netes kapcsolatot nem tudok létesíteni, pedig van net, vistán meg minden okésan mûködik.
mit lehetne evvel csinálni, hogy xp-n újra legyen netem?
(upc standard.a hálózati beállításokban minden automatikusra van állítva)
ipconfig/all -> Enter
Írta 2008. július 17. - 09:00
Én is - és pont emiatt (értsd: a mûkörömmelpiszkálgatósméretû billentyûzete miatt) szavaztam az MSI Wind mellett.tapiztam eee
érdekes
asszem ilyen kisgép nekem is kéne
Take a try. Compare.
Írta 2008. július 16. - 20:32
az a problémám, hogy xp-n egyszer csak elment a netem,és semilyen netes kapcsolatot nem tudok létesíteni, pedig van net, vistán meg minden okésan mûködik.
mit lehetne evvel csinálni, hogy xp-n újra legyen netem?
(upc standard.a hálózati beállításokban minden automatikusra van állítva)
Írta 2008. július 16. - 12:26
Nem azt írja, hogy Opera van fent, hanem, hogy kapcsold ki az Operát, amíg települ.
köszönöm ez volt a gond....
asszem el kell kezdenem angolt is tanulni a német mellett
Írta 2008. július 16. - 12:24
Milyen netkapcsolat? Mikor egy friera hotspotról próbálkoztam, nekem se települt a fless. Gondolom a routerük tûzfala bekavart. Aztán 1 másik kapcsolatról felmászott gond nélkül.kellene nekem help....
meghalt az Internet Explorer-em
feltettem operát mindig frankó csak a felsh playert nem tudom adni neki....
látja h opera van fent, rámegyek h try again....és semmi
valamiért nem épül be, pedig azt irja h compatibile operával is
valakinek vmi ötlet?
Írta 2008. július 16. - 12:22
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2008. július 16. - 12:17
meghalt az Internet Explorer-em
feltettem operát mindig frankó csak a felsh playert nem tudom adni neki....
látja h opera van fent, rámegyek h try again....és semmi
valamiért nem épül be, pedig azt irja h compatibile operával is
valakinek vmi ötlet?
vendég_Charon_*
Írta 2008. július 16. - 11:51
Írta 2008. július 16. - 09:54
szal a Dellt en is csak ajanlani tudom
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. július 15. - 21:07
ilyenem vanhttp://www.laptop.hu...&mode=laptop_uj
errõl kellene nekem vélemény...lassan aktuális a laptop vásárlás
és imádom egészen egyszerûen dell. elõtte acer volt, ég-és-föld.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2008. július 15. - 13:43
tablazatos bigyula lenne a doksi
oppenoffice nem csinalja meg
csak hulye karaktereket ir
e man majnem jo
http://www.download....4-10464282.html
csak uj munkalapra kuld minden oldalt es komikus a betutipust hasznalata
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...