Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
http://www.maximumpc...dont_tell_intel
Nehalem teszt.
Nem tudom igaz-e, de vicces Bill Gates belsõ email:
http://index.hu/tech/anyadat/

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

zOrg, kipróbáltam, és jól mûxik! Nagyon köszönöm!

Nagyon szívesen!
"In idem flumen bis non descendimus"

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
zOrg, kipróbáltam, és jól mûxik! Nagyon köszönöm!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
megvan már :) (google a barátom.)
azért köszi :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Sziasztok! Légyszi segítsetek. Olyan szoftvert keresek, ami DRM-rõl konvertál MP3-ra (iTunes Mp4-et szeretnék átkonvertálni). És ingyenes kéne, mert letöltöttem már egy Tune4Win-t, de a próbaverziója max 3 perces fájlokat csinál.

Könnyûsúlyú versenyzõ: http://www.bonkenc.org
Nehézsúlyú vesenyzõ: http://www.erightsoft.com/SUPER.html

és az egyszeri beruházás, vagy évente újat kell venni?

Évente hosszabbítani kell (mint minden kereskedelmi vírusirtó terméket) a frissítésekért.
https://www.eset.hu/...as/hosszabbitas

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
és az egyszeri beruházás, vagy évente újat kell venni?

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Sziasztok! Légyszi segítsetek. Olyan szoftvert keresek, ami DRM-rõl konvertál MP3-ra (iTunes Mp4-et szeretnék átkonvertálni). És ingyenes kéne, mert letöltöttem már egy Tune4Win-t, de a próbaverziója max 3 perces fájlokat csinál.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Szánj rá egy tizest a NOD32-re. A legutóbbi, alaposan átdolgozott v3.xx verzió az eddigihez képest is iszonyat gyors és elfogadható a rendszererõforrás használata is.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
sziasztok!
vistahoz tudtok valami jóféle vírusírtót?
valami olyasmire gondolok, amit szoftverbazis.hu.nb megtalálok
most avast.com-ról töltött valami van fent, de ez csak pörgeti a gépet ezerrel, ahogy látom :(
elõre is köszönöm:)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Van nékem egy BluePanther 350-es GPS kütyüm, nem egy nagy durranás, de GPS-el úgyis csak eltévedni lehet :D, létezik olyasmi program rá, aminek a segítségével lehetne túrázásra használni, vagyis mérné a megtett utat és az aktuális magasságot? Túratérkép vagy ilyesmi nem kell rá, a napi távolságot/szintet szeretném csak lemérni vele.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

Tölt ez 300 kb/sec-el is (szóval leszabályozva nincs), de legtöbbször mindössze néhány kb/s. Hivatalos weblapról játékdemót, lásd Grid töltött 2 mb/sec-el is. Kipróbálok egy másik torrent programot is, hátha.

Inkább másik trackert próbálj ki, valószínû ahonnét töltesz mindenki csak letölteni szeret, fel nem. :P

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Tölt ez 300 kb/sec-el is (szóval leszabályozva nincs), de legtöbbször mindössze néhány kb/s. Hivatalos weblapról játékdemót, lásd Grid töltött 2 mb/sec-el is. Kipróbálok egy másik torrent programot is, hátha.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás

És mi van ha ebben az országban nem tudod megvenni a sorozat dvd-jét?

MAgyar nyelven is alig van?

Semmi.
Nem számít.
Ha nem akarsz törvényt sérteni, vedd meg külföldrõl vagy élj nélküle. Nyilván ezt senki nem teszi, de arra nincs törvény, hogy számodra könnyen elérhetõnek kell lennie a House dokinak Kulka szar szinkronja nélkül eredeti hanggal...

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
És mi van ha ebben az országban nem tudod megvenni a sorozat dvd-jét?

MAgyar nyelven is alig van?

Ilyen pl a firefly, a regenesis, vagy akár a 7-es évad a csi-bõl.

Pont az ilyen balkáni országoknak töltik fel mint mi (legalábbis majdnem emiatt).

Ha lassú a letöltés az is lehet, hogy eddig még kevés volt a seed, keress másik trekkert.

Ride everywhere.

.

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás

Nagy tévedés :)

A letöltés _legális_ ezt az artisjus is kimondta.
A feltöltés az ami nem az.

Tény.

Akkor most légy szíves próbálj meg bittorrenttel letölteni, feltöltés nélkül. Nekem még nem sikerült.
Mondjuk biztos lehet, de valami hekkelés kell hozzá.
A kolléga meg abból indult ki, hogy sorozatoknál szabad rablás van... márpedig miért lenne, ha a jogtulajdonos nem engedélyezte?

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Nagy tévedés :)

A letöltés _legális_ ezt az artisjus is kimondta.
A feltöltés az ami nem az.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Valszeg a szolgáltatód korlátozza a torrentezést. Ha lassúak azok is, ahol van 30+ seeder és 10 leecher, akkor errõl van szó.

A sorozatokat meg télleg illegális letölteni, kivéve ha a készítõk ezt külön engedélyezték, vagy olyan régi a cucc, hogy lejárt a szerzõi jogi védelem (könyveknél asszem ez 70 év... akkor még nem voltak sorozatok).

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Mielõtt valaki szólna csak sorozatokat töltök, az legális.

Ez azért elég nagy tévedés ;)
Amúgy elég sokan töltenek úgy, hogy nem osztják vissza dolgot, és akkor fos lesz a te letöltésed is.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Mi lehet az oka annak, hogy bitlord letöltõ programmal a letöltési sebesség átlagban igencsak alacsony, 3-10 kb/s? Jópáran töltik, tehát nem csak én egyedül. Mielõtt valaki szólna csak sorozatokat töltök, az legális. A netem 8 mb-s t-com.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

6600-as helyett esetleg 9300-as 4magos intelt is nézegethetsz.
amugy nézz szét a ph! tesztek közt video kódolásra meg ilyesmire mi a jobb a phenom vagy a core.

Hát végignyálaztam a ph! tesztjeit, de nem lettem okosabb. Amit látok, hogy intelhez már DDR3 dukál, ami 2x annyiba kerül, mint a DDR2. De a memória tesztnél meg igazából kihozták, hogy a DDR3 nem sokkal gyorsabb, mint a 2.
Meg aztán AMD-s alaplapokból ami AM+-os, azon nincs 3 PCI, csak sima AM2-ben találtam olyat. Viszont az meg valamivel lassabban hajtja meg a Phenom-ot.
Viszont ez a Q9300-as ez tényleg jó proci, csak kár, hogy a +10% teljesítményhez +36%-os ár tartozik :(
Asszem a jól bevált magyar módszer szerint fogok vásárolni. Azt veszem ami van :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök