Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Írta 2011. május 16. - 19:50
Ez is WD és nem is olyan öreg, eléggé a végét járja.
Írta 2011. május 16. - 19:22
ergo mûködött úgy is, de nem ugrott a teljesítmény
tamS, lehet, hogy rejtetté tetted a mappát, akkor fölül eszközök/mappa beállításai/nézet és ott a rejtett mappák mutatása, a csúszkát középtõl kicsit lejjebb kell tolni, ott lesz valahol.
vinyóból, ha azt kérdezed, én a samsungra szavazok, kb 3 éve van meg és még mindig 0-1% töredezettségre mentesíti, csak a rendszert kéne már újratenni rajta:D volt western digitalom, amit magasztalnak sok helyen, az nagyon hamar megadta magát :/
Írta 2011. május 16. - 17:40
Most már tényleg ideje venni egy új vinyót, mert ennek annyi szerintem. Viszont amit lehet azt lementenék róla. Egyik partíción volt egy mappám amibe benne voltak a dolgaim, ám az eltûnt onnan és nem látszik. a helyet ugyanúgy foglalja, csak nincs ott..rejtve nincs meg ilyenek. Ez mi a fene lehet? Hogy csalhatom elõ újra?
edit: amúgy milyen fajtát ajánlotok? (SATA)
Írta 2011. május 16. - 15:20
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2011. május 16. - 14:21
Akkor egyszerû a dolgod, mivel ez az erõsítõ - mint általában az autós erõsítõk - hídba köthetõk. Simán rákötöd a subwoofer '+' csatlakozóját a Right csatorna '+' kimenetére, a subwoofer '-' csatlakozóját pedig a Left csatorna '-' kimenetére, majd átkapcsolod az erõsítõt Bridge állásba és kész, a másik két kimenet összekötését és a fázisfordítást megoldja az erõsítõ. Vannak erõsítõk, amik ezt úgy oldják meg, hogy adnak hozzájuk kis kampókat, és a nem használt kimeneteket ezekkel kell összekötni. Ha van ilyen az erõsítõhöz, akkor ezekkel kösd össze õket.
Híd állás nincs rajta, 99%, feltûnt volna. De kampó sincs... csak 1 tartalék biztosíték.
3 kapcsoló van. 1: magas, szélessáv, mély 2: mélyhang kiemelés. 3 tévedtem, csak 2, és egy hangerõ meg egy vágási freki potméter
Az jó ha a láda kábelébõl vágok 1 rövidet és azzal összekötöm?
Írta 2011. május 16. - 13:40
Írta 2011. május 16. - 12:25
Milyen erõsítõ, milyen rendszer? Hídba kötéshez kell egy fázisfordítás és figyelembe kell venni a dupla terhelõimpedanciát. Autóba való, vagy komolyabb végfokoknál a bridge bekötésnél az egyik csatorna eleve fázisfordított, de egy mezei erõsítõre ez nem igaz.
Így kell bekötni egyébként:
Köszi a választ! Bár a képbõl csak a kis hangszóró ikont ismertem fel, de próbálkozok még
szóval az erõsítõ egy mezei autós.
Ennyire telik, így tudom lerajzolni ami a hátulján van(remélem érthetõre sikerült):
rajz
viszont neten láttam olyan kapcsolási rajzot, mely szerint úgy kell hidba kötni egy erõsítõt(nem kifejezetten erre a típusra utalt), hogy a fent maradó Left - t és Right + t összeköti egy kábellal
Írta 2011. május 15. - 20:10
Eerõsítõ hidalásnál ugye van egy bal +,- meg egy jobb +,- és a bal pozitívot kell a jobb negatívval a hangszóróra kötni. Kérdés hogy a maradék két +,- össze kell-e kötni?
Milyen erõsítõ, milyen rendszer? Hídba kötéshez kell egy fázisfordítás és figyelembe kell venni a dupla terhelõimpedanciát. Autóba való, vagy komolyabb végfokoknál a bridge bekötésnél az egyik csatorna eleve fázisfordított, de egy mezei erõsítõre ez nem igaz.
Így kell bekötni egyébként:
Írta 2011. május 15. - 16:37
Ilyenkor mi lehet a megoldás?
Írta 2011. május 15. - 15:16
Írta 2011. május 15. - 14:37
Nincs egyik, egész fat32, most átmásolok róla mindent a terásra és megformázom utána ntfs-re, nem osztom ketté inkább.és miért hagyod meg az egyiket fat-nek?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2011. május 15. - 14:13
Írta 2011. május 15. - 14:11
Megpróbálom átmásolni minden adatát és utána formázni ntfs-re, az lenne a jobb megoldás.
-=B.B.B.=-
Írta 2011. május 15. - 14:08
de FAT-re 4gigánál nagyobb fájlokat nem fogsz tudni másolni.
Írta 2011. május 15. - 13:35
-=B.B.B.=-
Írta 2011. május 15. - 13:28
TP-Link TL-WR542G - router: árak, összehasonlítás - Olcsóbbat.hu
A mostani auchan újságban 6900-ért van.
még mindíg a lassú netes problémámmal küszködök.ma apa mérgében kihívta az inviteles szerelõt,ha a router nélkül közvetlenül kötjük be a netet,akkor jön rendesen a net,ha a router is benne van,akkor lassul be.magyarul a router szarakodik.a szerelõ szerint vagy vírusos a router,ami véleményem szerint hülyeség,hogy tud egy router vírusos lenni?:Dde inkább ajánlott egyet nagyon akciós áron,ami webshopban negyed annyiba kerül.tudtok tanácsot adni,milyet érdemes most venni,ami jó ár-érték arányban?
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Írta 2011. május 15. - 00:22
Írta 2011. május 12. - 19:02
Biosban lehet gebasz, júzer eltekerte v. valami?
Írta 2011. május 12. - 11:37
nekem újan volt fusi szervízben 18. hongkongból meg 9ezerér vettem egyett.