Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Posted 2008. October 11. - 17:41
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Posted 2008. October 11. - 16:29
http://get.live.com/messenger
ez a szabvány mûködõ cuccos, elvileg nem para verzió :-)
megvan a mobilnet, egész gyorsnak tünik.
Posted 2008. October 11. - 16:17
Egy egy gyakori malware mostanában, nem rég írtottam ismerõsnél.
Pofátlanul figyelmezt nem valós vírus illetve spyware veszélyre. Az ilyen kártevõknek már külön családja van: rouge
Azért nehéz leszedni (safe módban sem lehet!), mert telepít egy rootkitet, ami mindig újra húzza.
Töltsd le ezt az ingyenes cuccot: http://www.malwarebytes.org/
Ez leszedi a rootkiteket is. Ha végzett küld rá a megszokott vírus írtóidat is, hátha maradt még valami.
Yessss :jupi:
Nagyon szépen köszönöm, sikerült elcsípni a nyamvadékot. Jó nyomokat találtam (a gyanús fájlokat tényleg ez gyártotta le), de a rejtekhelye "mélyen" volt.
Tanulságos eset. Még egyszer ezer köszönet. :prosze:
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Posted 2008. October 11. - 16:01
bordamnak
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2008. October 11. - 16:01
kérdés?sziasztok.valaki tudna nekem segiteni a vlc mediaplayerrel kapcsolatban..?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2008. October 11. - 15:55
Nem próbáltam mivel regisztráció után vettem észre hogy win-es, de szerintem nem lehet rossz
Posted 2008. October 11. - 15:48
tegnap mindenfele fost talaltam csak
ami a fel eletemet live tolna ki a holdra vagy nemtom hova
minden volt csak msn nem
linket pliz
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2008. October 11. - 15:46
Az egyik gépem benyelt valami vírust, vagy férget.
-Az IE rendszeresen feldob egy ablakot, hogy spyware-es a gép és töltsek le valami sz&rt ennek érdekében (persze gondolom az egy kamu program...vagy az is kártevõ).
-Spybot-S&D, AVG-t lefuttattam, elvileg rendben.
-A system32-ben rendszeresen megjelenik egy ini fájl (google-ban semmi róla) és van vele azonos nevû dll fájl is, ami gyanítom, hogy a kártevõ része. Kitörölni nem engedi. Csökkentett üzemmódban sem (és nem tudom, hogy "ki" használja)
-Firefox-ot állandóan lelövi (ezért kellett IE-vel nézelõdni).
-Tûzfalat már nem enged telepíteni (hiba miatt leáll).
-Automatikus frissítést kikapcsolta és hiába kapcsolom vissza, egy perc múlva újra 'disable' az állapota.
format c:, vagy van még valakinek ötlete?
Egy egy gyakori malware mostanában, nem rég írtottam ismerõsnél.
Pofátlanul figyelmezt nem valós vírus illetve spyware veszélyre. Az ilyen kártevõknek már külön családja van: rouge
Azért nehéz leszedni (safe módban sem lehet!), mert telepít egy rootkitet, ami mindig újra húzza.
Töltsd le ezt az ingyenes cuccot: http://www.malwarebytes.org/
Ez leszedi a rootkiteket is. Ha végzett küld rá a megszokott vírus írtóidat is, hátha maradt még valami.
Posted 2008. October 11. - 15:36
Az egyik gépem benyelt valami vírust, vagy férget.
-Az IE rendszeresen feldob egy ablakot, hogy spyware-es a gép és töltsek le valami sz&rt ennek érdekében (persze gondolom az egy kamu program...vagy az is kártevõ).
-A system32-ben rendszeresen megjelenik egy ini fájl (google-ban semmi róla) és van vele azonos nevû dll fájl is, ami gyanítom, hogy a kártevõ része. Kitörölni nem engedi. Csökkentett üzemmódban sem (és nem tudom, hogy "ki" használja)
-Automatikus frissítést kikapcsolta és hiába kapcsolom vissza, egy perc múlva újra 'disable' az állapota.
Csökkentett mód.... ?
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Posted 2008. October 11. - 12:15
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Posted 2008. October 11. - 09:56
azért megkérdem a t-t is.
nyalóka
Posted 2008. October 10. - 22:18
használ valaki usb-s mobilnetet?
Akár pont T-t...
mi a jobb? usb stick, simán a gépbe, vagy pedig mobilos változat, összekötve a géppel? (ez mûködik?)
mind2 sim kártyás, simán át tudom tenni az usb stickbõl a sim-et egy 3g-s telefonba, akkor azon is lesz azonos net?
köszi!
anno usb-s volt a vodafone-os netem, ilyen nyalóka lógott egy 10 centis usb kanóc végén, abban volt egy sim kártya, amit át tudtam volna tenni mobilba is, de csak netezni lehet vele ekkor.
ha úgy akarod, hgoy telefonon legyen a net, akkor elõször kell a sim, amihez hozzárendelik a mobilnetet.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2008. October 10. - 20:41
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2008. October 10. - 20:40
Posted 2008. October 10. - 20:33
-=B.B.B.=-
Posted 2008. October 10. - 20:06
Akár pont T-t...
mi a jobb? usb stick, simán a gépbe, vagy pedig mobilos változat, összekötve a géppel? (ez mûködik?)
mind2 sim kártyás, simán át tudom tenni az usb stickbõl a sim-et egy 3g-s telefonba, akkor azon is lesz azonos net?
köszi!
Posted 2008. October 10. - 19:48
Mikrós netet wifi-vel hogy lehet megosztani?
-=B.B.B.=-
Posted 2008. October 10. - 19:29
Posted 2008. October 10. - 16:24
a 120-as sulyban mennyivel tobb? miert nincs egy 20gigas verzio? pont eleg lenne. a 8 kicist keves, a 120 rohadtsok. ilyen gepbe 120giga tok folosleges.
Negyed kila lehet, de nem mértem le szerintem jó az a plusz 112 giga, fõleg, ha belegondolok, hogy annó úgy gondoltamén is: "áhh minek linuxnak sok hely, úgyis csak néhány doksi meg pár kép lesz a partíción" aztán lett vagy 10 giga kép, egy rakat progi, meg natív 3d-s linuxos játékok stb..stb és hipp hopp elfogyott 30 giga (de szép is volt )
Jorci: live linuxxal próbáltad a dolgot, így oldom meg ezeket mindig..
Ride everywhere.
.
Posted 2008. October 09. - 23:30
ha csak ez a cél, akkor:Tudnátok segíteni? Szerintetek mi a legjobb progi arra, ha Wav-ból szeretnék MP3-at csinálni? (iTunes kizárva!) Valami egyszerûre de mégis nagyszerûre lenne szükségem.
> link <
semmi másra nem jó, de legalább ingyenes.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.