Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Posted 2008. October 21. - 19:02
mintha asszem azzal lenne a problem hogy a svideo az digitális a scart meg analóg.
Posted 2008. October 21. - 18:59
mondjatok mar meg, hogy az uj ff miert csinal olyat, hogy azonos szerverrol/barmirol futo honlapok kis azonosito kepet /mint pl B betu bikemagon cimsor elott/ osszekeveri
pl index totalcar belsoseg blog.hu
de bikemag es subaruklub is azonossa valik
ez nem csak az uj FF alatt megy. nekem mar jo ideje csinalja. a vistas gepen gyakrabban fordul elo
kerdesem
vettunk kabelt olyan hogy egyik vege scart, masik meg s-video. szamitogepet osszekotni tv-vel. felbontasi problema nincsen, viszont a kep fekete-feher. probaltam ketto geppel is, mindketton. ket tevem nincsen.
ez ilyen?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2008. October 21. - 17:58
Posted 2008. October 21. - 17:46
van egy olyan progim, hogy adobe dreamweaver cs3. Nem tud vki hozzá magyarosítást?
Posted 2008. October 21. - 17:41
tud valaki nekem hirtelenjében mondani egy karakterfelismerõ programot?nem hátrány ha ingyenes
gocr, ocrad linuxra.
ingyenesek
Pár hónapja kellett nekem, nem tökéletesek, pl nekem az ó betûket mindig 6-osként értelmezte..
állítólag a recognita már jó, nyelveket is ismer, akár a magyart is eszi van belõle 30 napos verzió
(illetve krekkelhetõ)
Ride everywhere.
.
Posted 2008. October 21. - 16:37
pl index totalcar belsoseg blog.hu
de bikemag es subaruklub is azonossa valik
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2008. October 21. - 16:28
Posted 2008. October 21. - 13:52
piszkálás elõtt ment, telepítés után másolható is a cucc, fut pendriveról is asszem, ha nem akkor van portable változata, free
Posted 2008. October 21. - 13:26
NE ÍGY! NE ÍGY!
vendég_Charon_*
Posted 2008. October 21. - 13:02
erre:
felrakom, backupolok, telepítek progi, nem tetszik/elcseszi a registryt, restore
köszönöm
Posted 2008. October 21. - 12:02
sosem értettem minek két op.rendszer
Nálam általában három van.
Egy linux, amit munkára, egyéb dolgokra és némi játékra használok.
Mellette:
Egy w98, natív dosos, és w9xonly programok/játékok miatt. (Nincs egy giga összesen)
Egy xp, szinte csak játékra, és némi tesztelésre. Illetve, ha nagyon nem találnék linuxos progit valamire akkor erre biztos van. (Sajnos)
Persze lehetne mindent emulálni linux alatt (idõnként szoktam is) de így gyorsabb, (legalább is nem kell annyit konfigurálni) és akár nyugodtan legyalulhatom a wint, megmaradnak az adataim.
Kb. ezért.
(Jelenleg nincs 98-am így bukott az nfshs, szinte csak azért volt.. )
Ride everywhere.
.
Posted 2008. October 21. - 09:13
bar kicsit nagy is nehez is
csak elsore ocso
meg tartosnak vannak csinalva
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2008. October 21. - 07:35
Sõt, ha a vistás vinyót eléred, akkor nyisd meg az ottani boot.ini pl a notepad-del, és nézd meg mi van benne, lehet elég átmásolni a vista indításához szükséges részt
Posted 2008. October 20. - 22:30
Posted 2008. October 20. - 22:23
újratettem xp-t,és azóta sehogy se tudom elindítani a vistát.értem ezt úgy hogy amikor bekapcsolom, akkor nem hozza fel,mint választható operációs rendszert.
Valaki nem tudja hogy tudnám elindítani?
Nalam ugyanez volt a gond, csak Suse volt az amit nem tudtam elerni. Linuxnal Boot Loadernek hivjak az oprendszer valaszto modult. Ezt kell helyreallitani. Suse telepito cd-rol le tudsz futtatni egy rendszerellenorzest, es ott lehet uj Boot Loadert installalni.
Gondolom Vistanal is van valami hasonlo a telepito cd-n.
Ket oprendszer pl. olyankor jo, ha ket win-es progi nem turi egymast. Nalam a vegeselem progi nem fer meg a 3D-s tervezoprogi mellett, ezert a vegeselem szamuzve lett Linuxra.sosem értettem minek két op.rendszer
Posted 2008. October 20. - 19:39
Posted 2008. October 20. - 19:34
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Posted 2008. October 20. - 15:28
Mûködik, ha a monitor/tv ismeri az adott felbontást. A gond akkor van, amikor nem ismeri, mivel D-Sub-on keresztül nem tudod érvényesíteni a driver beállításait a monitoron, így a monitor vagy széthúzza a képet, vagy crop-olja, és fekete csík lesz oldalt mondjuk.
Érdekes nálam fordítva (normálisan) mûködött így:
- laptoppal összedugtam a tv-t
- a laptopon külsõ megjelenítõre kapcsoltam (fn gomb + F8)
- kis gondolkodás, és a videókártya felismerte az lcd tv-t mint plug and play monitort, és kiadta az 1280x720-as jelet a standard wxga 1280x800 helyett!
- ekkor lekapcsolt a laptop képernyõ és kaptam a tv-n egy gyönyörû win2k3 desktopot 1280x720-ban minden crop és csík nélkül
- próbaként visszaváltottam laptopképernyõre és ekkor a laptop megtartotta az 1280x720-at alsó felsõ csíkkal
Így mûködnek a hagyományos plug and play monitorok, a videó kártyának kell idomulnia a monitor lehetséges felbontásaihoz.
Ezt egy samsung lcd tv produkálta.
Posted 2008. October 20. - 14:54
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2008. October 20. - 14:36
A laptop videókártyája felismerte a tv felbontását és kiadta a jelet gond nélkül. Szóval mûködik a dolog (miért ne mûködne egyébként?)