Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Please log in to reply
13653 replies to this topic

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
nekem is volt ilyen és érdekelne engem is a válasz.
mintha asszem azzal lenne a problem hogy a svideo az digitális a scart meg analóg.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

mondjatok mar meg, hogy az uj ff miert csinal olyat, hogy azonos szerverrol/barmirol futo honlapok kis azonosito kepet /mint pl B betu bikemagon cimsor elott/ osszekeveri

pl index totalcar belsoseg blog.hu
de bikemag es subaruklub is azonossa valik

ez nem csak az uj FF alatt megy. nekem mar jo ideje csinalja. a vistas gepen gyakrabban fordul elo

kerdesem

vettunk kabelt olyan hogy egyik vege scart, masik meg s-video. szamitogepet osszekotni tv-vel. felbontasi problema nincsen, viszont a kep fekete-feher. probaltam ketto geppel is, mindketton. ket tevem nincsen.

ez ilyen?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
adobe termékekhez a legritkább esetben van külön magyarosítás - vagy magyarul veszed meg, vagy marad angol. esetleg kínai, mint a tegnap "vásárolt" officeom.:D

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 posts
hello!

van egy olyan progim, hogy adobe dreamweaver cs3. Nem tud vki hozzá magyarosítást?

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts

tud valaki nekem hirtelenjében mondani egy karakterfelismerõ programot?nem hátrány ha ingyenes

gocr, ocrad linuxra.

ingyenesek

Pár hónapja kellett nekem, nem tökéletesek, pl nekem az ó betûket mindig 6-osként értelmezte..

állítólag a recognita már jó, nyelveket is ismer, akár a magyart is eszi van belõle 30 napos verzió

(illetve krekkelhetõ)

Ride everywhere.

.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
mondjatok mar meg, hogy az uj ff miert csinal olyat, hogy azonos szerverrol/barmirol futo honlapok kis azonosito kepet /mint pl B betu bikemagon cimsor elott/ osszekeveri

pl index totalcar belsoseg blog.hu
de bikemag es subaruklub is azonossa valik

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
tud valaki nekem hirtelenjében mondani egy karakterfelismerõ programot?nem hátrány ha ingyenes

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 posts
http://www.filehippo...nload_ccleaner/
piszkálás elõtt ment, telepítés után másolható is a cucc, fut pendriveról is asszem, ha nem akkor van portable változata, free

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
ez?
http://www.google.hu...lient=firefox-a

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
valami free, gyors és egyszerû registry backupoló cuccot ajánljon valaki plíz

erre:
felrakom, backupolok, telepítek progi, nem tetszik/elcseszi a registryt, restore

köszönöm

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts

sosem értettem minek két op.rendszer

Nálam általában három van.

Egy linux, amit munkára, egyéb dolgokra és némi játékra használok.

Mellette:
Egy w98, natív dosos, és w9xonly programok/játékok miatt. (Nincs egy giga összesen)

Egy xp, szinte csak játékra, és némi tesztelésre. Illetve, ha nagyon nem találnék linuxos progit valamire akkor erre biztos van. (Sajnos)

Persze lehetne mindent emulálni linux alatt (idõnként szoktam is) de így gyorsabb, (legalább is nem kell annyit konfigurálni) és akár nyugodtan legyalulhatom a wint, megmaradnak az adataim.

Kb. ezért.

(Jelenleg nincs 98-am így bukott az nfshs, szinte csak azért volt.. :( )

Ride everywhere.

.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
ilyenek milyenek?
bar kicsit nagy is nehez is

csak elsore ocso
meg tartosnak vannak csinalva

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 posts
Azt elfelejtettem írni, h a bootmenüdet a boot.ini tartalmazza, vagy megnyitod a fájlt és megnézed, ha érdekel mi van benne, vagy a futtatásba beírod, h msconfig, és az elõugró ablakon megkeresed a boot.ini fület. Ha ügyes vagy beleírhatod a vistás redszered adatait:)
Sõt, ha a vistás vinyót eléred, akkor nyisd meg az ottani boot.ini pl a notepad-del, és nézd meg mi van benne, lehet elég átmásolni a vista indításához szükséges részt

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 posts
Lehet, h csak az aktív partíciód változott és a másik elejére van beleírva, a menü, amiben tudsz választani, h melyek induljon. váltsd át az aktív partíciót, hátha az segít. Ezt meg tudod tenni, a sajátgépre jobbgomb, kezelés, adattárolásnál, a kívánt partíción(vistás) jobbkomb aktívvá tétel v vmi ilyesmi. Elõtte azért készülj fel bootolós cd-kel, amiket esetleg vissza tudod állítani, ha mégsem sikerülne:P

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 posts

újratettem xp-t,és azóta sehogy se tudom elindítani a vistát.értem ezt úgy hogy amikor bekapcsolom, akkor nem hozza fel,mint választható operációs rendszert.
Valaki nem tudja hogy tudnám elindítani?

Nalam ugyanez volt a gond, csak Suse volt az amit nem tudtam elerni. Linuxnal Boot Loadernek hivjak az oprendszer valaszto modult. Ezt kell helyreallitani. Suse telepito cd-rol le tudsz futtatni egy rendszerellenorzest, es ott lehet uj Boot Loadert installalni.

Gondolom Vistanal is van valami hasonlo a telepito cd-n.

sosem értettem minek két op.rendszer

Ket oprendszer pl. olyankor jo, ha ket win-es progi nem turi egymast. Nalam a vegeselem progi nem fer meg a 3D-s tervezoprogi mellett, ezert a vegeselem szamuzve lett Linuxra.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
semmit, ez ilyen. nálam is így van intel gma915nél.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
Kaptam egy notit (Acer Extensa 5220), hogy túrjam le az eredeti op rendszert (valami linux volt rajta, xp ment a helyére). Minden rendben, driverek is a helyükön (elvileg), de az eszközkezelõben a 'monitorok' alatt 3 db 'Plug and Play' monitor van, a 'Videokártyák' alatt meg 2 db 'Mobile Intel® 965 Express Chipset Family'. Ha leszedem õket akkor az újraindítás után újra visszakerülnek. Mit ronthattam el?

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 posts

Mûködik, ha a monitor/tv ismeri az adott felbontást. A gond akkor van, amikor nem ismeri, mivel D-Sub-on keresztül nem tudod érvényesíteni a driver beállításait a monitoron, így a monitor vagy széthúzza a képet, vagy crop-olja, és fekete csík lesz oldalt mondjuk.

Érdekes nálam fordítva (normálisan) mûködött így:
- laptoppal összedugtam a tv-t
- a laptopon külsõ megjelenítõre kapcsoltam (fn gomb + F8)
- kis gondolkodás, és a videókártya felismerte az lcd tv-t mint plug and play monitort, és kiadta az 1280x720-as jelet a standard wxga 1280x800 helyett!
- ekkor lekapcsolt a laptop képernyõ és kaptam a tv-n egy gyönyörû win2k3 desktopot 1280x720-ban minden crop és csík nélkül
- próbaként visszaváltottam laptopképernyõre és ekkor a laptop megtartotta az 1280x720-at alsó felsõ csíkkal :D

Így mûködnek a hagyományos plug and play monitorok, a videó kártyának kell idomulnia a monitor lehetséges felbontásaihoz.

Ezt egy samsung lcd tv produkálta.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Mûködik, ha a monitor/tv ismeri az adott felbontást. A gond akkor van, amikor nem ismeri, mivel D-Sub-on keresztül nem tudod érvényesíteni a driver beállításait a monitoron, így a monitor vagy széthúzza a képet, vagy crop-olja, és fekete csík lesz oldalt mondjuk.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 posts
Nemrég kötöttem össze a dell d820-at hagymányos d-subbal egy hd ready tv-vel.
A laptop videókártyája felismerte a tv felbontását és kiadta a jelet gond nélkül. Szóval mûködik a dolog (miért ne mûködne egyébként?)