Ilyesmi jó lehet?Tudom, hogy vótmá, de pl. Youtube-ról leszedett .flv-bõl hogyan is lehet kitermelni a hangsávot?
Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Írta 2008. november 22. - 11:23
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2008. november 22. - 11:01
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2008. november 21. - 22:47
Vissza lehet tolni valahogy?
Tudtommal yahoonál nincs imap, de igazából amúgy is offline kéne. Azért megnézem, köszi.
Írta 2008. november 21. - 22:45
Yahoo mailt hogy lehet valami értelmes levelezõprogrammal használni?
Szitu és cél: Yahoo mailt használok, egyelõre alaphelyzetben webböngészõbõl. Szeretném, ha minden üzenet (tehát a küldöttek is, meg a saját mappák tartalma is) letöltõdne egy asztali kliensprogiba (outlook, thunderbird). Ha lehet, nem úgy, hogy mindent átrakok az inboxba a netes felületen aztán majd onnan lejön, a gépen meg szortírozhatm újra...
Mikor a trükkös kis ypops progi még mûködött, abban be lehetett állítani, hogy húzza le a speciális mappák tartalmát is, szépen szortírozva. Azt kicsinálta a yahoo, úgyhogy elõfizettem a rendes, hivatalos yahoo POP szolgáltatásra, így meg nem látok módot az összes mappám letöltésére.
Tudja ezt valami?
Talán a thunderbird jobb lenne, abból van hordozható vincsirõl futó, telepítésmentes verzió.
Az se lenne rossz, ha a thunderbirdbõl (outlookból) küldött üzenetek megjelennének a yahoo online felületén is elküldöttként.
elvileg imap, de akkor nem letölti, hanem a fentieket használja, offline nincs semmid
keress rá a yahoo-s imapra nem vagyok képben mi ez az upgrade, h legyen pop3
Írta 2008. november 21. - 22:19
Hogy tudom megnyitni a routeren az adott portot? Kezdjük ott, hogy miként tudok a routeren állítgatni? Nem találtam sehol a gépen (internet és hálózati beállításoknál kerestem) A torrent programon fix port szám van, tehát nem véletlenül dob ki egy számot minden indításnál.
Kösz és bocs, az értetlenkedésért, de a számítástechnika ezen témaköre nekem sötét ló.
elbandi2 válaszában ott a megoldás. Anno nekem is ez segített elsõnek, csak tegnap nem jutott eszembe az oldal neve...a beállítások után végignéztem a router webes felületén mindent és azóta tudom, hogy hol kell módosítgatni. A router-ed doksijában amúgy megtalálod, hogy hogyan lehet a setup-jába lépni (nálam ez a http://192.168.0.1/home.htm de lehet, hogy ez nem általános elérési útvonal).
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Írta 2008. november 21. - 22:04
"A 'Beállítások' menü 'Beállítások' pontjában van egy olyan, hogy 'Kapcsolat', ott be kell állítani egy fix port számot (a 'véletlen port minden indításnál' opciót ki kell venni). Ugyanezt a portot meg kell nyitni a routeren is (hozzá kell rendelni a Utorrent alkalmazáshoz a portot, vagy az akörüli tartományt...ennek módja a routertõl függ).
Aztán a Sebesség kalauz menüpontban a 'Port-átirányítás tesztelés'-sel le lehet ellenõrizni, hogy jól csináltuk-e."
Hogy tudom megnyitni a routeren az adott portot? Kezdjük ott, hogy miként tudok a routeren állítgatni? Nem találtam sehol a gépen (internet és hálózati beállításoknál kerestem) A torrent programon fix port szám van, tehát nem véletlenül dob ki egy számot minden indításnál.
Kösz és bocs, az értetlenkedésért, de a számítástechnika ezen témaköre nekem sötét ló.
Pár szóban nehéz elmondani, de ha az angolt birod, akkor ebbõl tudsz segitséget szerezni:http://www.portforwa...routerindex.htm
válaszd ki a routered pontos tipusát, majd a megfelelõ programot amit át akarsz engedni, és kb. leirja mit hogy csinálj.
Bár lehet hogy igy aktiv leszel, és a következõ restart után megint nem, akkor a helyihálót fix.ip.-re kell tenni, nálam igy lett jó.
Írta 2008. november 21. - 21:57
Szitu és cél: Yahoo mailt használok, egyelõre alaphelyzetben webböngészõbõl. Szeretném, ha minden üzenet (tehát a küldöttek is, meg a saját mappák tartalma is) letöltõdne egy asztali kliensprogiba (outlook, thunderbird). Ha lehet, nem úgy, hogy mindent átrakok az inboxba a netes felületen aztán majd onnan lejön, a gépen meg szortírozhatm újra...
Mikor a trükkös kis ypops progi még mûködött, abban be lehetett állítani, hogy húzza le a speciális mappák tartalmát is, szépen szortírozva. Azt kicsinálta a yahoo, úgyhogy elõfizettem a rendes, hivatalos yahoo POP szolgáltatásra, így meg nem látok módot az összes mappám letöltésére.
Tudja ezt valami?
Talán a thunderbird jobb lenne, abból van hordozható vincsirõl futó, telepítésmentes verzió.
Az se lenne rossz, ha a thunderbirdbõl (outlookból) küldött üzenetek megjelennének a yahoo online felületén is elküldöttként.
Írta 2008. november 21. - 21:43
Aztán a Sebesség kalauz menüpontban a 'Port-átirányítás tesztelés'-sel le lehet ellenõrizni, hogy jól csináltuk-e."
Írta 2008. november 21. - 21:14
15nm-en büntet, nagyobb szobában még nem volt alkalmam próbálni.
én 18-ért vetem használtan az enyémet, de a ph! apróban szokott lenni 20 alatt ilyesmi.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2008. november 21. - 21:11
Írta 2008. november 21. - 20:48
pray the lord my soul to keep
Írta 2008. november 21. - 17:59
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Írta 2008. november 21. - 17:31
Se ikonról, se parancssorból, sehogy....pár másodpercig olyan "mintha" töltene, de utána semmi. Márpedig hardveresen bõven-bõven jó vagyok, direct-x is stimmel, nem értem...Daemon Tools-t használok a képfájlokhoz.
Mi lehet a gond? Vagy csak simán szarok az ISO-k?
Írta 2008. november 21. - 17:21
TDU-val van a gond.
Szóval fenn van régóta a játék, tegnap viszont(valahogy:O) kicsúszott a hangkártya a szlotjából és újra kellett telepíteni a hangkártya drivert.
Ami a baj h a TDU-ból meg nem jön hang minden másból igen)
Felmásolós a játék. Felmásoltam ujra de nem segitett
Írta 2008. november 21. - 16:27
Írta 2008. november 21. - 16:25
tényleg... olvastam a rendszerkövetelményeit az Undercovernek... 2.8Ghz, 1GB RAM, 9500-as vid.kártya a rendsz.köv.
nekem 3.0Ghz, 1GbRam, meg 9550-es vid. kártya van... fog futni?
fog persze. 480*640-ben minden low-on. minimum konfig a minimum grafikahoz.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. november 21. - 15:07
nekem 3.0Ghz, 1GbRam, meg 9550-es vid. kártya van... fog futni?
más: mitõl van az, hogy a kedvenc netböngészõm... (Mozilla Firefox) képnyitogatás közben, pl.: aprón, vagy akárhol... egyszerûen lefagy... aztán mehet a megszokott mûvelet: Ctrl+Alt+Del, Folyamatok... leállítás, és akkor nyithatok meg mindent újra... már újra is telepítettem, de még mindig ez van...
Írta 2008. november 21. - 11:43
16ért
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2008. november 21. - 10:50
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2008. november 21. - 09:48
az orange boxos jatekok mind hl2 modok nem? amikor az a jatek kijott a p4/6600gt meg egy egesz konkret konfignak volt monhato...
Ez igaz. De ezzel a source engine-nel ma is fejlesztenek játékokat.
Az a gond, hogy a grafikával próbálják eladni a mai játékokat a játékélmény kutyát sem érdekel.
Szintén botrányos, hogy egy video kártya "elavul" 1-2 év alatt. Aztán csodálkoznak a játékfejlesztõk, hogy (ezért sem) mennek a pc-s játék eladások.