Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

safari vs google króm?!

mutter wines gépén króm van és teccik..nekem meg a fasari van fön tügye alapból és rdeklõdés szinten kérdezem hogy jobb-e

Iron
http://www.srware.ne...e_iron_news.php
http://www.srware.ne...ome_vs_iron.php

Ami a Chrome motorjára épül - csak megtisztítva a Google figyelõ tekintetétõl (mecccsoda képzavar...). Ráadásul pendrive-ready, azaz hordozható.
"In idem flumen bis non descendimus"

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Miért?

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
safari vs google króm?!

mutter wines gépén króm van és teccik..nekem meg a fasari van fön tügye alapból és rdeklõdés szinten kérdezem hogy jobb-e

másik hogy a tárolóban lévõ dolgokból ösze kéne rakni egy win alapú gépet,bontóból kéne a többi most ez van:
asrock valami alaplap http://www.asrock.co...75i65PE&s=Intel 2,66 p4 ram+videjókari kéne bele..esetleg ha occsó procból is mehet másik

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
83k az i7. Te féláron (42k) hozol nekem QX9770-et, émmeg orálisan kielégítelek. :) Egyébként anno az E6600-at vettem 85-ért.

ja, 25%-kal lassabb qx9770-et veszel féláron. alaplapról meg ramról nem is beszélek.
megéri. a hülyének is, hátmég neked, igaze? :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

ja, 25%-kal lassabb qx9770-et veszel féláron. alaplapról meg ramról nem is beszélek.

1100 font egy olyan. most nezem. hat ez rohej baszki :) mostansag nem szivesen vennek uj procit ahogy nezem mind barom draga
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Még jó, hogy a folyamatos downgrade-elés miatt hidegen hagynak ezek az ujdonságok :)
Amúgy, aki ilyet vesz az ki is használja ezeket az erõmûveket, vagy csak a fejlesztési láz ragadja el?
Vagy ennyi éghajlatkutató, kvantumfizikus, csillagász él kishazánkban? :D

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Nyami. :) És egész olcsón mérik.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Teljesen mûkedvelõ laikus vagyok...van egy Abit IC7 alaplapom... ebben van 1db 1Gb-os ram. A kérdés az lenne, hogy ebbe az alaplapba(ha egyáltalán ebbe mennek a ram-ok) belemenne-e 2db 2Gb-os ram? Ha nem, akkor mibe menne bele, új alaplap kéne?
A ram-oknál mit jelent az Mhz szám? Aminek nagyobb, az gyorsabb?

Eszerint igen
http://www.hardwareb...p/abit-ic7.html

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis

Próbálkozom...köszi.De sajnos nincs.

Esetleg meg kellene nézni, hogy ha földobod a gépre, akkor az eszközkezelõben mit ír róla a win...valószínûleg nem tudja majd automatikusan megtalálni a driverjét (miért is tudná), de a részletes hardverazonosítójánál lesz olyan adat, amin el lehet indulni.
Nekem sikerült már párszor így beazonosítani a cuccot...aztán google segített.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Esetleg az oldalukról?

Próbálkozom...köszi.De sajnos nincs.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Teljesen mûkedvelõ laikus vagyok...van egy Abit IC7 alaplapom... ebben van 1db 1Gb-os ram. A kérdés az lenne, hogy ebbe az alaplapba(ha egyáltalán ebbe mennek a ram-ok) belemenne-e 2db 2Gb-os ram? Ha nem, akkor mibe menne bele, új alaplap kéne?
A ram-oknál mit jelent az Mhz szám? Aminek nagyobb, az gyorsabb?

Más: Most ATI Radeon 9550 típusú videokártyám... Valami újabbat tudnátok ajánlani, ami nem avul el 24óra múlva, de mégis jó a mai játékokhoz, pl.: 20000,-Ftért... Csak kérdezgetek, mert már vagy 4 éve megvan ez a gépem(3Ghz, 1Gb ram, ATI 9550), és most jutottam el oda, hogy a legújabb NFS-t 640X480-on kell játszanom... Így is élvezhetõ, de mondjuk jobban élvezném 1280X1024-es felbontáson. Szóval már valamit kéne rajta újítani...

Edit: Ja, igen... még valami: Nagyon idegesít, hogy nagyon zúg a gép... láttam ilyen ultrahalk tápokat(vagy miket)... tudtok valami olcsó, jót ajánlani?

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Nyami. :) És egész olcsón mérik.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis

M-Tech 300K webkamera telepitõ cd elveszett,formázás után újra kellett volna a cd.Van valami tipp,honnan tölthetném le?Küzdöttem vele,de nem jártam sikerrel a keresést illetõen.

Esetleg az oldalukról?

Trance

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
M-Tech 300K webkamera telepitõ cd elveszett,formázás után újra kellett volna a cd.Van valami tipp,honnan tölthetném le?Küzdöttem vele,de nem jártam sikerrel a keresést illetõen.

Mew

Mew

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás
n+1-edik ilyen program,sokféle kiterjesztéssel,konvertálni is tud

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Köszi mindenkinek. :)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
Vagy beírod googlebe h " Free youtube mp3 Converter" ezzel a hangját szedi le, vagy "free youtube downloader" ezzel meg .avi-ba videót

RoDaNi

RoDaNi

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás
Youtube Music Downloader

Egy nap 24 óra, egy tálcán 24 sör...EZ NEM LEHET VÉLETLEN!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Tudom, hogy vótmá, de pl. Youtube-ról leszedett .flv-bõl hogyan is lehet kitermelni a hangsávot?

nem is kell letölteni az flv-t, ha csak simán hallgatod, és felveszed amit hallasz a jetaudio-val.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Illetve ha elég az mp3 is (és általában elég, hiszen tömörített állományok vannak fent), akkor Flv to mp3

Trance