Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Please log in to reply
13653 replies to this topic

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

xbox hogy mûködik? csak eredeti játékokkal, vagy már ez is PS sorsra jutott?

Lehet csippeltetni õket, úgy futtatják az írt játékokat is. A másik oldal pedig, hogy nem lehet multizni velük és a M$ is bannolja õket a Live szolgáltatásról. Elvileg elveszik a 2 (?) év garancia is, de ügyes kezek vissza is tudják alakítani gyári állapotura.

A boltokban ma már csak újabb hardver revízióju boxokat lehet kapni, nagyságrenddel kevesebb meghibásodás jellemzi õket, a legújabbak pedig már csökkentett csíkszélességü (vagyis hõtermelésû) csipekkel készülnek. A legújabb dashboard engedi a játékok teljes installját a beépített winyóra, így nem kell hallgatni a bazi hangos DVD meghajtót játék közben.

576-ban Premium Pack és Gears of War 2 70k !

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
én se vettem meg egybõl eddig semmit, most is netes forrásból van meg az új GTA - de amint lemegy az ára, megveszem azt, ami tetszik.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts

mert egyszerûen "kult", mint tamaska írta.

Igen, szerintem is kult, csakhogy nekem sajna nincs 13-16ezer forintom eredeti játékokra... ha már eredeti, akkor inkább megvárom azt a 4-5évet, amíg lemegy az ára 5000,-Ft-ra, és akkor talán... merthogy én most is szívesen leülök játszani egy GTA III-al, vagy Vice City-vel, még akkor is, ha 5-7éve jöttek ki...

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

nem egy kategória a kettõ, az intel agyonveri ezt az amd-t. ez az amd a dual-core és a core2 intelek között helyezkedik el teljesítményben.
de alap dolgokra bõven elég. még a szar vistához is

Köszi!
Röviden felvázolnád a jelenlegi mobilproc erõhelyzetet? :o

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
egyik barátom 5000 forintért csippeltette, a GTA IV gyönyörûen futott rajta a "netes premier" után pár órával...mondjuk a GTA-játékok szerintem tipikusan azok a játékok, amit egyszer meg kell venni, és eredeti dobozostul rakni a polcra - mert egyszerûen "kult", mint tamaska írta.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
valami volt, hogy meg lehet csippelni, de akkor nem tudsz vele onlajn multiplayer jatszani vagy ilyesmi. de csak halvany emlekeim vannak.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
én úgy tom megy az írt játékokkal is;)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
xbox hogy mûködik? csak eredeti játékokkal, vagy már ez is PS sorsra jutott?

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Köszi!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nyelvi eszkoztar beallitast keress

a talca jobb szelen kell lennie egy EN vagy US feliratnak, arra kell jobb klikk
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
ezt lttam, meg a tesztet is... inkabb tapasztalatok erdekelnenek... masik> hogyan lehet az angol billentyuzetbol visszaallitani magyarra... valahogy sikerult elallitanom

edit> mar a tesztet is latom... csak eddig nem jottem ra, hogy tobb oldal is van>D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Sapphire Radeon HD 4670 512 MB DDR3 videokártya... ez milyen<

kettovel feljebb rob hozzaszolasaban a link, abbol idezek

Az elsõ és legfontosabb, hogy a játékos PC alapja nem a processzor, hanem a VGA. Minden esetben ez a komponens legyen a meghatározó, csak utána jöjjenek a többiek. Költséghatékony vonalon jelenleg a legjobb választás a Radeon HD 4670.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Sapphire Radeon HD 4670 512 MB DDR3 videokártya... ez milyen<

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
ipod touch van valakinek?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
sala:
olvasgass

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts

Notebook procik:

Intel Centrino Duo T3200 2.0Ghz (4Gb DDR2)
vs
AMD Turion 64 X2 1.8Ghz (2Gb DDR2)

Melyik nyer?
És egyenlõ mem esetén?

(konkrétan: http://ipon.hu/websh...ns7538hv./35164
vs
http://www.aqua.hu/a...book-52130.html )

nem egy kategória a kettõ, az intel agyonveri ezt az amd-t. ez az amd a dual-core és a core2 intelek között helyezkedik el teljesítményben.
de alap dolgokra bõven elég. még a szar vistához is

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
Na, akkor most egy "kinek melyik billentyûje hol van" címû altopik van kialakulóban :D

Más téma:
Van egy haldokló 80G-ás vinyó (még él, de a hibajelenségek alapján már lehet, hogy rövid idõn belül annyi lesz neki). Át kellene költöztetni egy 160-asra, de az újratelepítést csak a legvégsõ esetben tenném meg.
Hogyan csináljam? Mindkét hdd-t tegyem be egy olyan gépbe, amelyiken fut egy klónozó program, vagy a célmeghajtót szereljem be a betegeskedõ gépbe és egy klónozó programot is tartalmazó bootcd-vel csináljam (pl. Hiren's). Elvileg mindkettõnek ugyanaz az eredménye. A forrás és célmeghajtó kapacitásbeli különbsége nem fog gondot okozni?

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Az 5-ös alatt a 2-es van, te pupák. :) Legalábbis a num padon. Ellenben a del az enter fölött van, az sehogysincs lent.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Te még sosem ütöttél félre, mi? :) Ott van pont alatta,na. :D

amikor irtam meg nem volt gonosz modon atmodositva. te csalo. :D

es nalam a W es az E van a 2 alatt :D

de ebbe kicsit felve megyek bele, mert meg visszajon a "del nem is lent van" temakor es akkor foldrajz ora lesz ujabb 3 oldalon keresztul :D

RAUH-Welt
B E G R I F F

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 posts

olcsobb proci talan?

Esetleg E7300 30Kért?

bövebben
By Sala:

"foxot ürlények tervezték és csak ánuszkulcsal javitható..."