Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Posted 2009. February 04. - 20:37
Jah, és fullhd http://prohardver.hu...sion_l220x.html
MIvel árban 22"os és job a felbontása így inkább elõny mit hátrány, annyira picik a pixelközök és pixelek hogy amit nem tu az ember meghajtani natívban azt kisebb felbontáson nézve alig látszik rosszabbnak a kép.
Tudásához képest jó árban is van szerencsére, 102035w után ezt érdemes venni mert sajna 2007wfp már raktárról is elfogyott mindenünnen kb (amúgy ez lett volna akettõ között a legjobb alternatíva).
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2009. February 04. - 20:24
Viszont a kórkettes lapok játszanak néha tetszhalottat (fõleg 965 és p35 chipset).
Amikor nem tetszhalottak akkor ramot gyilkolnak és ritkán a lap hal meg.
Elem kivételkor 'gigabyteos' cmosclear ajánlott, azaz az érinkezõit csavarhúzóval zárd össze. Procit is vedd ki. 1 tuti jó rammal sincs poweron akkor 95% hogy lap. Ramjaidat érdmes valahol letesztelni hogy okésak-e.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2009. February 04. - 18:55
Iljics: perszehogy van, nekem is olyan a viewsonic. 20" wide, 1650*1080 es pva panel
mekkora kell? ilyen meretben van jo dell 2007wfp, valamelyik nec is, meg a belinea 102035w
22-bol mind TN ha jol tudom, a 24"-eseknek meg nem ekkora a felbontasa szerintem
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. February 04. - 13:51
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2009. February 04. - 10:43
cache nem sokat számit játszani, és a kisebb is ugyis megy 3,5-et, szóval e5200e5200 vagy e7200?
mind2 gagyibb mint a mostani procim, de haljak meg ha megint annyit koltok processzorra mint multkor
ugyis csak beszarik
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2009. February 04. - 08:50
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2009. February 04. - 00:05
mind2 gagyibb mint a mostani procim, de haljak meg ha megint annyit koltok processzorra mint multkor
ugyis csak beszarik
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. February 03. - 23:57
úgy gondoltam, hogy ne próbáld meg újraéleszteni, mert csak még jobban szétcsapod. nekem pozitívak a szerviztapasztalataim, mondjuk beépített emberem van:D de amíg nem épült be, addig is jól dolgozott.miota szarakszik azota nyilvan nincs bekapcsolva hagyva... minek jaratnam? futeni?
szervizbe nem viszem rohadjanak meg iszonyat dragan dolgoznak. egyszer vittem el a gatyamat rakoltottem es csak ramsoztak egy hulladek ramot meg vinyot meg tettek fel egy xp-t particionalas nuku stb.
veszek egy procit, aztan ha nem az a hibas akkor lapot is. max lesz egy uj konfigom
Posted 2009. February 03. - 23:03
szervizbe nem viszem rohadjanak meg iszonyat dragan dolgoznak. egyszer vittem el a gatyamat rakoltottem es csak ramsoztak egy hulladek ramot meg vinyot meg tettek fel egy xp-t particionalas nuku stb.
veszek egy procit, aztan ha nem az a hibas akkor lapot is. max lesz egy uj konfigom
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. February 03. - 23:00
na erre mondtam, hogy vizsgálja meg a szagszervíz. aztán majd megaszonnyák mi kell. mellesleg én nem járatnám így gépet, nekem kivágta az egyik ram-ot és a bios-t is újra kellett rakni.nemmondod hogy vehetek uj procit
mivan ha az alaplap gazos?
Posted 2009. February 03. - 21:57
mivan ha az alaplap gazos?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. February 03. - 21:55
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2009. February 03. - 21:47
tam: cpu halott szerintem. nézzünk valami használtat?
jorus: elem semmit nem befolyásol menet közben. csak azért van, hogy fel tudjon állni a gép.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2009. February 03. - 20:44
Nem kimondott benchmark program kellene, hanem valami olyan, ami folyamatosan nyúzza a rendszert (gondolom ez a tápot is maximális áramleadásra kényszeríti...ez is a terv része lenne).
Eddig ilyeneket találtam: Prime95, CPU Burn-in.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Posted 2009. February 03. - 20:14
Táp szerintem is
Ha overlockolsz vegyél vissza. BIOS default.
ÉS ami még okozhatja az merevlemezhiba, illetve abból következõ fájlrendszer hiba.
Nézd meg a logokba mit ír ki ha még elindul olyan rövid idõre.
nincs se bios se boot hibauzenet se semmi. be se kapcsol a kijelzo. de ezt mar irtam
es probaltam masik tapot, ugyanazt csinalja. ezt is irtam.
koszi ha segiteni probalsz, de ugy nehez lesz ha nem figyelsz arra amit probalok mondani
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. February 03. - 20:10
Ha overlockolsz vegyél vissza. BIOS default.
ÉS ami még okozhatja az merevlemezhiba, illetve abból következõ fájlrendszer hiba.
Nézd meg a logokba mit ír ki ha még elindul olyan rövid idõre.
-------------
Nekem Zalmann ventiszabályzó 5.25 modul van gépben és elmondhatom hogy sokat számít. Minél több venti van , minél kisebbek és minél gyorsabban forognak annál többet.
Posted 2009. February 03. - 20:10
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2009. February 03. - 18:56
Tam: elsõ körön szedd ki a CMOS elemét, majd próba. Ha semmi, akkor kapj ki mindent, csak a CPU maradjon. Bekapcsolod, elindul a POST, és csipognia kell a RAM hiánya miatt. Ha nem csipog, akkor proci, vagy lap.
cmos elem mar tegnap megvolt
csipog ram nelkul, rammal nem csipog. csereltem tapot, semmi valtozas, aztan tettem bele egy pci-os fx5200-at de az se ad kepet.
tartalek procim sajna nincsen.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. February 03. - 16:59
Végül csakugyan Samsung Spinpoint F1 lett, 0,5TB-os.
Piszok jól megy és 15GB folyamatos másolása után is csak 26°C-os.
Másik kérdés: Linuxból UHU vagy Ubuntu?
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Posted 2009. February 03. - 14:30
Joomla motorral futott a régebbi Bikemag - jó, de free tárhelyeken nem nagyon fog futni hibamentesen és elsõ nekifutásra "repülõvizsgásnak" tûnik. Akkor inkább Wordpress, de free tárhelyeken azzal is beállítási gondok lesznek...OK, kösz szépen! Még annyi, hogy találtam ilyet, hogy Joomla, az micsoda?