Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

nem tudtok mondani olyan programot,amivel avi videót tudok DVD (?) formátumúra konvertálni?retkes DVD lejátszónk nem játszik le semmit...

Winavi ;)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
nem tudtok mondani olyan programot,amivel avi videót tudok DVD (?) formátumúra konvertálni?retkes DVD lejátszónk nem játszik le semmit...

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Nekem egy ilyen vékonykliens fut már vagy másfél éve. USB-s vinyóról, a cikkben leírtak szerint módosított XP-vel. Normál használattal 25W-ot eszik. Nem túl izmos, de letölteni, netezni, filmet nézni elég. Az általad említett cuccok erõsebbek, mint ez a VIA-s gép, úgyhogy szerintem gondod nem lesz.
Az adatcsere a nagy géppel a routeren keresztül megy.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
xp megy pendriverol, egy netes leiras alapjan meg nekem is sikerult.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
iljicS, miért nem rax vinyót routerre? (Abba persze vmi thirdparty, pl ddwrt firmware kell ehhez.)
Gyorsabb vinyó amúgy nagyon fontos érv, erõsebb mint az optikai meghajtó ha használod is a gépet!

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Eee Box-szal vagy az MSI hasonló, de méretesebb megoldásával van valakinek tapasztalata? Azon morfondírozok már jó ideje, hogy igencsak luxus a "nagy" géppel letölteni meg filmet nézni, amikor egy ilyen kis cukiság ötöd annyi fogyasztással elég lenne hozzá. Alapból az Eee tetszik jobban, csak akkor valahogy meg kell oldanom az adatmozgást a két gép között a DVD-író hiánya miatt. WiFi van benne, akkor csak veszek egy WiFi kártyát a nagyba és kész? XP-t lehet pendrive-ról telepíteni,ugye? Az asztali Wind-ben van DVD-író, árban is ugyanannyi, sõt abban gyorsabb a winchester, de igazi nõi indokként az Eee meg szebb. :)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
style xp
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
zune theme

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

XP-hez van vmi téma v kiegészítõ amivel más színt(feketét), és megjelenést lehet elérni?

van vista téma, igaz nem fekete

Demon

Demon

törzsvendég

• fórumtag
  • 314 hozzászólás
XP-hez van vmi téma v kiegészítõ amivel más színt(feketét), és megjelenést lehet elérni?
Taposd a pedált és hallgass metált
eladó cuccok

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
logmein lett a befutó

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
valami ötlet hogy mit csinljak a ha laptop wlan kártya akármelyik verziós driver nem telpül fel?!
valami inf hibát ir ki és megál..

belkin

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Asszonkám kapott egy négygigás pendrájvot karácsonyra. De nem bontotta még ki :)

--Trifo

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
én pl. a corsairt ajánlom, abból is a flash voyagert - 3 éve használok egy 2 gigásat, hiba nélkül.

de a kingstonok is jók, illetve a sandisknek is vannak olcsóbb típusai, azok is ilyen 4000-4500/8 giga áron futnak - családban rengeteg ilyen van, nincs velük gond. egyedül egy Imation pendriveal volt gond, de nekik az írható lemezeik is sz*rok.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
pendriveból vagy csak nagyon drága márkást vagy a leggagyibbat szabad megvenni. Középkategóriával van a legtöbb problema.

Ride everywhere.

.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Errõl jut eszembe. Pendrive-ból érdemes venni márkátlant? Az auchan-ban láttam 3800-ért 8gigást.

A sebesség mindent megold.

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Drágulnak a pendrive-ok

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
A billen vagy külön finkciógomb?
Ha billen akkor full bill csere - ha csaka mûanyag sérült akkor bontottból van amit át lehet rakni, van amin nem.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás
Szerintem: http://www.hp.hu/vev...x.php?delsess=1
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
behalt ket gomb a notimba (HP)

csak a gombok kicsi muanyagja

cserelnem kell vajon az egesz bill.-es cuccot? mert az 15 rugi es nekem csak a ket gombocska kene