Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Írta 2009. április 28. - 11:42
Ride everywhere.
.
Írta 2009. április 28. - 11:33
De lejátsza õket. Ezzel lehet listába szervezni õket (pl. nem az album szerinti sorrendet beállítani), egyszerre több fájlt betölteni pl. a winamp-ba, meg ilyen egyszerû dolgok. Én személy szerint rühellem
Írta 2009. április 28. - 11:28
Úristen, ilyen kérdés!
mp3 lejátszólista, magyarán mp3 fájlok elérése van benne, és azt olvassa be az mp3 lejátszó program
És tök érdekes módon, ha beírod a google-ba, akkor kb. 4 820 000 találatot ad. És a google sose néz hülyének
Jó, akkor vállalom, hogy továbbra is hülyének néznek. Ez azt jelenti, hogy enélkül le se játsza az mp3 fájlokat?
Írta 2009. április 28. - 11:12
Telepítsd teljesen újra a firefoxot.
Ha nem jön be van még egy tippem..
(de jó, hogy én nem szívok xp-s erõforrászabálókkal Most még vinyó sincs a gépemben mégis van 3d desktopom meg etcetera)
Ezt tettem. Mûködik. Köszi! :-)
Írta 2009. április 28. - 10:53
Úristen, ilyen kérdés!Az milyen fájl, hogy M3U?
mp3 lejátszólista, magyarán mp3 fájlok elérése van benne, és azt olvassa be az mp3 lejátszó program
És tök érdekes módon, ha beírod a google-ba, akkor kb. 4 820 000 találatot ad. És a google sose néz hülyének
Írta 2009. április 28. - 10:38
Írta 2009. április 28. - 01:53
Telepítsd teljesen újra a firefoxot.Sziasztok!
Gond van! Amikor el akarom indítani a Mozilla-t akkor ezt a hibaüzenetet kapom:
Az alkalmazás vagy a DLL C:\Program Files\Mozilla Firefox\xul.dll nem érvényes Windows bináris file. Ellenõrizze ezt a telepítõlemezén.
Ez micsoda???! És hogy leht megoldani?
Ha nem jön be van még egy tippem..
(de jó, hogy én nem szívok xp-s erõforrászabálókkal Most még vinyó sincs a gépemben mégis van 3d desktopom meg etcetera)
Ride everywhere.
.
Írta 2009. április 28. - 00:50
Amikor meg nem szortak igy utanunk a giga ramokat en is szorakoztam ezzel.
Levittem egesz 17 futo szalig es 150 mega ala, de teljesen mukodokepes es biztonsagos maradt. Mondjuk indulaskor meg most is 200 mega korul van a commit charge, annak ellenere hogy sok a telepitett program ("De a minek fut ha nem kell" elv szerint ez siman elerheto, de a 67 na azt nemtom hogy csinalod -safe mod? - ) Ma mar a sok szolgaltatas kieg. driverek , kenyelmi funkciokat nyujto/automatikusan indulo programok (skype/msn is pl) siman feltornaszhatjak tobbszaz megara az uresjarati terheltseget.
Írta 2009. április 27. - 21:55
Nekem az XPt nLite-tal friss install után (szükséges driverekkel, hálózattal, nettel) olyan 300 mega alá tudtam leszorítani kicsivel.
Aktuális civil
Írta 2009. április 27. - 21:43
.....
Köszönöm a választ. Újrahúztam, és amikor kész lett, akkor vettem észre, hogy csinált egy Windows Old mappát a régi Win-nek. Ezt ki is töröltem, ezért amikor bootolásnál rákattintok, akkor a régi oprendszert már nem is tölti be, csak ha a másikra kattintok. Igazából az a bajom, hogy teljesen alap windows xp mindenféle feltelepített cucc nélkül is van egy állandó 67344 K memóriahasználat fixen. És én arra gyanakszom, h ehhez a régi xp-nek van köze.
De akkor tényleg inkább formatálok, aztán telepítek...
Mégegyszer köszönöm
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Írta 2009. április 27. - 21:14
Nemrég újrahúztam az XP-t, azonban elõtte nem formáztam le, és most néha galibát okoz (kék halál stb.) és csak az újraindítás segít. Ezután viszont a boot-olásnál a feketeképernyõnél meg szokta kérdezni, hogy melyik op rendszert akarom indítani (ha a régire kattintok, azt már nem engedi, de azért felajánlja). Az lenne a kérdésem, hogy van vmilyen megoldás, hogy utólag megszabadítsam a gépet a régi XP-tõl?
Azt hogy csinaltad hogy ratelepitettel es megmaradt a regi windows is. Azt csak ugy lehet tudtommal ha masik konyvtarba rakod. (ez esetben torold a regi windows konyvtarat)
Ha ratelepitesz akkor altalaban alapra allitja a fileokat, de megmaradnak a feltelepitett programjaid (igy ha korabban okoztak ezutan is okozhatnak problemat).
Ha nincs semmi fontos dolgod vagy le tudod menteni egyszeruen ami kell, akkor legegyszerubb es leggyorsabb modszerkent azt javaslom tedd ezt: ments es formazz, majd rakd fel ujra az os-t.
A masik esetben kemeny faradtsagos munka kovetkezik hogy kideritsd mi es hol okozza a hibat. Ha sikerul igy megoldani akkor alabbi lesz az eredmeny:
- Jelentos ido es hajveszteseg
- Tapasztalati pontok megszerzese mely a kovetkezo szintu windows felhasznalova leptet elo.
(A lenyeg hogy a hibas cucctol kell megszabadulni, melyhez segitseget nyujthat a rendszerlog)
Akosm5 : neked meg lehet hogy virusod van , vagy megserult a filerendszered.
Írta 2009. április 27. - 09:45
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Írta 2009. április 26. - 19:35
Gond van! Amikor el akarom indítani a Mozilla-t akkor ezt a hibaüzenetet kapom:
Az alkalmazás vagy a DLL C:\Program Files\Mozilla Firefox\xul.dll nem érvényes Windows bináris file. Ellenõrizze ezt a telepítõlemezén.
Ez micsoda???! És hogy leht megoldani?
Írta 2009. április 24. - 22:35
És mint írtam, opera is ezt teszi. (editke: és a visszaállít és kész dolog megy, de ekkor elveszik az épp onlány feltöltendõ tartalmam... ez a bajom!)
FF-et 1.5 óta használok, operát meg négyes..
A sulid recergizdájának nem lehetne szólni, hogy ...(khmm) erõltesse már meg magát mert ma már magyarországon a firefox a legelterjedtebb?
Bár minden "független" felmérés szerint nem az, de mostanában akármelyik oldal statját nézem kb ez van:
FF ~48%
IE7 ~39%
IE6 ~10% (sajnos.. idióták)
Opera ~3%
egyéb ~ maradék%
Ride everywhere.
.
Írta 2009. április 24. - 22:20
Írta 2009. április 24. - 20:17
Egy-két alkalommal nálam is behal a kis gépen a FF, de ahogy Tamaska említette, visszaállít és kész.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Írta 2009. április 24. - 20:11
A kérdésem meg:
A böngészõk manapság mindenkinek kifagynak vagy csak én vagyok ilyen szerencsés? Firefax operax mindegy, egy idõ után, (persze mikor már 2000 karaktert leírtam) kifagynak és elveszik amit kreáltam...
A hiba az ön készülékében lehet. Évek óta használom Firefoxot, de eddig nem volt gondom vele. Nemrég felhajítottam mellé az új IE8-at, azzal sincs gond.
Írta 2009. április 24. - 00:38
meg csajom gepen nem toleralta egymast az opera es a vista
ezen evek ota fagyas nelkul megy a FF az xp-n. neha van olyan ha livestream-et nezek hogy kiakad, de az egyertelmu hogy miert van, nem csak ilyen random dolog. es akkor "elozo munkamenet helyreallitasa" aztan csa
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. április 24. - 00:20
eredeti:
Az enyém :
A kérdésem meg:
A böngészõk manapság mindenkinek kifagynak vagy csak én vagyok ilyen szerencsés? Firefax operax mindegy, egy idõ után, (persze mikor már 2000 karaktert leírtam) kifagynak és elveszik amit kreáltam...
Ride everywhere.
.
Írta 2009. április 23. - 20:26
de talán tomidny ajánlotta az mplayer beépített kódolóját, és adott hozzá parancssoros parancsokat is, amikkel tényleg gyönyörû mpg-et csinál, és gyorsan. abból meg szinte bármivel tudsz dvd-t írni, vagy a tmpeg dvd authorral egy több filmes dvd-t összedobni...én ezt a módszert ajánlom.