Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Nekem egy sima 1 gigással mûvelte ezt. Bár azzal a változással, hogy én mindig úgy néztem filmet, hogy átvettem pendrive-ra a filmet, majd átdugtam a dvdlejátszóba. Az nem meg nem ismerte fel a sípot. Szal visszadugtam újra a gépbe, erre ilyen &{@&[]íÐííä][äðÄ.]@[Ääð fájlok vagy 40 volt rajta. Az én bajomat az oldotta meg hogy nagyon erõteljesen belevágtam a kukába, azóta nincs ilyen problémám.
Ha még van rá garid, cseréltesd vissza, nekem nem volt.

Most bontottam ki. A vakeráról vettem, de számtechüzlettõl. Számlát "elfelejtettek" mellékelni.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Kamisama

Kamisama

vendég

• fórumtag
  • 159 hozzászólás

Srácok!
(nem ér röhögni :))
Outlook 2007-ben hogyan tudom beállítani, hogy küldjön minden beérkezõ levélre egy automatikus választ, amíg egy hétig a géptõl távol vagyok?

Szia!

Nagyon egyszerûen:

1, Írj egy levelet outlookban amit majd el akarsz küldeni mindenkinek aki ír neked, szóval a címzett mezõket ne töltsd ki. Ne küldd el, hanem egyszerûen csak mentsd el a mentés másként-al. Jegyezd meg hova mentetted a *.eml filet.
2, Az Outlookban fent a menüben klikk az Eszközök/Üzenetszabályok/Levelezés-re.
3, A megnyíló kis ablak felsõ részében válaszd a legalsót: "Minden üzenet esetén" az alsó részben pedig a "Válasz a következõ üzenettel"-t jelöld be.
4, Még ugyanitt a szabály leírásánál (vagyis a 3. rublikában) katt a kék aláhúzott üzenetre és válaszd ki az 1. pontban elmentett üzenetedet. Nyomj OK-t (Esetleg még legalul adhatsz neki egy nevet. Mármint a szabálynak.)
KÉSZ.

Ez egyébként csak akkor jó, ha van otthon vkid aki mindig meg tudja nyitni az outlook-ot, hiszen ez a szabály csak akkor müxik ha a géped be van kapcsolva illetve fut a program. Éppen ezért érdemes inkább a levelezõ szolgáltatódnál (gmail, freemail, citromail) hasonló szabályt létrehozni, ahol rögtön az üzenet érkezésekor mûködni fog a szbály, függetlenül minden külsõ körülménytõl.

Kamisama

Kamisama

vendég

• fórumtag
  • 159 hozzászólás

16 GB-os pendrive - ra másolva csak valami zagyva karakterhalmaz jelenik meg. Mi okozhatja? Cserés a dolog? Nagyon fogok örülni neki...

Nekem egy sima 1 gigással mûvelte ezt. Bár azzal a változással, hogy én mindig úgy néztem filmet, hogy átvettem pendrive-ra a filmet, majd átdugtam a dvdlejátszóba. Az nem meg nem ismerte fel a sípot. Szal visszadugtam újra a gépbe, erre ilyen &{@&[]íÐííä][äðÄ.]@[Ääð fájlok vagy 40 volt rajta. Az én bajomat az oldotta meg hogy nagyon erõteljesen belevágtam a kukába, azóta nincs ilyen problémám.
Ha még van rá garid, cseréltesd vissza, nekem nem volt.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
16 GB-os pendrive - ra másolva csak valami zagyva karakterhalmaz jelenik meg. Mi okozhatja? Cserés a dolog? Nagyon fogok örülni neki...

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás

Srácok!
Outlook 2007-ben hogyan tudom beállítani, hogy küldjön minden beérkezõ levélre egy automatikus választ, amíg egy hétig a géptõl távol vagyok?

Most nincs outlookom, h megnézzem, de ezt találtam:
http://support.microsoft.com/kb/290846

A lényeg sztem az összefoglalásnál van, h kell az exchange szerver. Sóval, ha otthoni gép, akkor az csak miután letöltötte tudna ilyen üzenetet küldldeni -> mennie kell a gépenk!

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
Sziasztok!
Van egy dell 2007wfp monitorom, ennek van egy hdcp kompatibilis dvi-d bemenete, erre szeretném az ip tv set top boxát meg a pc-t is rákötni. A kábelek ki- és behúzkodásán kívül van valami jó tippetek arra, hogyan lehetne ezt megoldani? forrásválasztó elektronika? vagy kábel? Amivel tudom kapcsolni a dolgot.

Szóval értelmesebben, van két darab digitális forrásom és csak egy digitális bementem, hogyan tudom a monitort etetni velük, hogy a hdmi ne kiabáljon hogy valaki a láncban... Gondolom a videokártya ilyen miatt nem sírna. Vagy mégis?
És Jézus szóla hozzájuk: - Mondjátok, ki vagyok én?
És õk felelék: - Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.
És Jézus ismét szóla: - Mi???

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Srácok!

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Ha igazi flac (és nem mp3-ból konvertált wav-ból lett tömörítve...sajnos ilyet is találni a neten), akkor semmi...feltéve persze ha nem várod tõle ugyanazt a kis helyigényt, mint egy átlagos mp3-tól (kb. az eredeti méret harmadára lehet betömöríteni az anyagot).

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
.flacnek van valamiféle hátránya?

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Akkor annyi, de nyilván így találták ki az optimális szerverterheltség miatt, hogy azért vmi korlátozza a kis kobold júzereket. :) Egyébként engem a veszély nem fenyeget, amire használom, már ez a 7k is egyéni csúcs, azt 150k a limit. :)

És ha az inode-ok elfogynak? :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás

Hmm... tárhelyszolgáltatóm aszongya, hogy akkor mostantól unlimited tárhelyet és unlimited sávszélt biztosít változatlan áron. Höhh. :)

És ha az inode-ok elfogynak? :)

http://solidrainbow....apers-120389053
win7 hátterek....

kövezzetek meg, de már várom a 7est.

Miért nem rakod fel? A mostani verzió is használható. Ha a Microsoft dolgozóinak napi munkára megfelel...
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

RoDaNi

RoDaNi

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás
http://solidrainbow....apers-120389053
win7 hátterek....

kövezzetek meg, de már várom a 7est.

Egy nap 24 óra, egy tálcán 24 sör...EZ NEM LEHET VÉLETLEN!

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Hmm... tárhelyszolgáltatóm aszongya, hogy akkor mostantól unlimited tárhelyet és unlimited sávszélt biztosít változatlan áron. Höhh. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Mostanában nem szedtem szét lejászó progit :)
Csak elmélet, de gondolom van nekik valami log file-ja.

Ha nem erre gondolsz akkor:
Az id3tag nagyon hasznos, de a sok netrõl jött zenékben ritka a normális..
Ebben van a számcím, elõadó, stílus stb. Mondjuk csak mp3-ban. File-onként mûködik.

A CDDB is hasznos, Vannak progik amik kihasználják. (Errõl most nem írok, csak ha igény van rá ;) na jó:)
Ez a cd-ken lévõ albumok, és számok mennyisége, sorrendje és a hossza alapján ismeri fel az elõadót, számcímet, stílust... Pontos tud lenni, mert ritka az, hogy pont minden szám pl 3:16 mp, és ugyanabban a sorrendben ugyanannyi lenne. A cddb lista több milliós, mindig nõ, de a netes kapcsolattal rendelkezõ lejátszók azonnal leszedik.
Csak albumoknál mûködik.

Van még persze; wma-t nem ismerem, (nem is akarom) Ogg is valami Idtag szerût használ, más nemelterjedt formátumokban bármi lehet.

Ride everywhere.

.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
AGA: szépek ezek a funkciók... De hol tárolódik hozzá az adat?

Mellesleg foobar2000-et használok, azt is ritkán. Playlist-et egyáltalán nem. Albumot tartalmazó könyvtár beledon, oszt' kész.

--Trifo

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
http://majorgeeks.com/downloads15.html
...gondolom a backup funkció kellene, van pár freeware

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Olyan progit keresek, ami csinál egy snapshotot a teljes registryrõl és képes ugyanide visszaállítani a rendszert.

terv: snapshot, progi telepítése, használat, leszedés, registry vissza

ofc freeware

köszönöm

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
wendóz médiaplélyernek van egy lejátszás renkingje, amiben a "hányszor játszottad le, szerint rakja sorba,

Vannak amik album szerint rendezhetik, van amelyik az utoljára kilépett állást tartja meg, vannak stílus szerinti "autorendszerezõ" lejátszók... Saját logjuk van.

Nem sok hordozhatón láttam olyat ami mu3-al foglalkozott volna, a legtöbb abc sorrendet érti, vagy a bemásolásit (nemtomért és hogy).
Winampot se sokan használnak már, Engem ismerõsök (meg Kedves is) kiröhögnek az xmms-emmel, A mediacenter meg szép :P oda minek mu3?

LEgtöbb ember úgyis azt csinálja, hogy: zene könyvtár, ezt-ezt-ezt-ezt bedobál, majd eztle, ezt fel, ezt ide, ezt oda, fél perc, és ugyanott van.
Az mu3 fénykorában még "add könyvtár,könyvtár,könyvtár zene. Következõ szintén.
És mivan akkor, ha máshova kerülnek a zenék, valaki használ reném opciót? ilyenkor meghalt az Mu3....

Ride everywhere.

.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
elavult m3u... Ma hogyan tárolják a lejátszók a playlisteket?

--Trifo

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Így tényleg hülyének fogunk nézni, ha hülyének tetteted magad ;)

De lejátsza õket. Ezzel lehet listába szervezni õket (pl. nem az album szerinti sorrendet beállítani), egyszerre több fájlt betölteni pl. a winamp-ba, meg ilyen egyszerû dolgok. Én személy szerint rühellem :D

Kösz a segítséget, én ezeket mindig letörölgettem, mert nem tudam mire valók. Egyébként nem tudom, miért olyan hihetetlen, hogy nem értek hozzá. Autóvezetéshez se kell, hogy autószerelõ legyen valaki. Nem tudtam, hát megkérdeztem.