Most bontottam ki. A vakeráról vettem, de számtechüzlettõl. Számlát "elfelejtettek" mellékelni.Nekem egy sima 1 gigással mûvelte ezt. Bár azzal a változással, hogy én mindig úgy néztem filmet, hogy átvettem pendrive-ra a filmet, majd átdugtam a dvdlejátszóba. Az nem meg nem ismerte fel a sípot. Szal visszadugtam újra a gépbe, erre ilyen &{@&[]íÐííä][äðÄ.]@[Ääð fájlok vagy 40 volt rajta. Az én bajomat az oldotta meg hogy nagyon erõteljesen belevágtam a kukába, azóta nincs ilyen problémám.
Ha még van rá garid, cseréltesd vissza, nekem nem volt.
Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Posted 2009. May 02. - 12:14
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2009. May 02. - 10:15
Srácok!
(nem ér röhögni )
Outlook 2007-ben hogyan tudom beállítani, hogy küldjön minden beérkezõ levélre egy automatikus választ, amíg egy hétig a géptõl távol vagyok?
Szia!
Nagyon egyszerûen:
1, Írj egy levelet outlookban amit majd el akarsz küldeni mindenkinek aki ír neked, szóval a címzett mezõket ne töltsd ki. Ne küldd el, hanem egyszerûen csak mentsd el a mentés másként-al. Jegyezd meg hova mentetted a *.eml filet.
2, Az Outlookban fent a menüben klikk az Eszközök/Üzenetszabályok/Levelezés-re.
3, A megnyíló kis ablak felsõ részében válaszd a legalsót: "Minden üzenet esetén" az alsó részben pedig a "Válasz a következõ üzenettel"-t jelöld be.
4, Még ugyanitt a szabály leírásánál (vagyis a 3. rublikában) katt a kék aláhúzott üzenetre és válaszd ki az 1. pontban elmentett üzenetedet. Nyomj OK-t (Esetleg még legalul adhatsz neki egy nevet. Mármint a szabálynak.)
KÉSZ.
Ez egyébként csak akkor jó, ha van otthon vkid aki mindig meg tudja nyitni az outlook-ot, hiszen ez a szabály csak akkor müxik ha a géped be van kapcsolva illetve fut a program. Éppen ezért érdemes inkább a levelezõ szolgáltatódnál (gmail, freemail, citromail) hasonló szabályt létrehozni, ahol rögtön az üzenet érkezésekor mûködni fog a szbály, függetlenül minden külsõ körülménytõl.
Posted 2009. May 02. - 10:02
16 GB-os pendrive - ra másolva csak valami zagyva karakterhalmaz jelenik meg. Mi okozhatja? Cserés a dolog? Nagyon fogok örülni neki...
Nekem egy sima 1 gigással mûvelte ezt. Bár azzal a változással, hogy én mindig úgy néztem filmet, hogy átvettem pendrive-ra a filmet, majd átdugtam a dvdlejátszóba. Az nem meg nem ismerte fel a sípot. Szal visszadugtam újra a gépbe, erre ilyen &{@&[]íÐííä][äðÄ.]@[Ääð fájlok vagy 40 volt rajta. Az én bajomat az oldotta meg hogy nagyon erõteljesen belevágtam a kukába, azóta nincs ilyen problémám.
Ha még van rá garid, cseréltesd vissza, nekem nem volt.
Posted 2009. May 02. - 09:37
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2009. May 02. - 06:26
Srácok!
(nem ér röhögni )
Outlook 2007-ben hogyan tudom beállítani, hogy küldjön minden beérkezõ levélre egy automatikus választ, amíg egy hétig a géptõl távol vagyok?
Most nincs outlookom, h megnézzem, de ezt találtam:
http://support.microsoft.com/kb/290846
A lényeg sztem az összefoglalásnál van, h kell az exchange szerver. Sóval, ha otthoni gép, akkor az csak miután letöltötte tudna ilyen üzenetet küldldeni -> mennie kell a gépenk!
Posted 2009. May 01. - 23:04
Van egy dell 2007wfp monitorom, ennek van egy hdcp kompatibilis dvi-d bemenete, erre szeretném az ip tv set top boxát meg a pc-t is rákötni. A kábelek ki- és behúzkodásán kívül van valami jó tippetek arra, hogyan lehetne ezt megoldani? forrásválasztó elektronika? vagy kábel? Amivel tudom kapcsolni a dolgot.
Szóval értelmesebben, van két darab digitális forrásom és csak egy digitális bementem, hogyan tudom a monitort etetni velük, hogy a hdmi ne kiabáljon hogy valaki a láncban... Gondolom a videokártya ilyen miatt nem sírna. Vagy mégis?
És õk felelék: - Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.
És Jézus ismét szóla: - Mi???
Posted 2009. May 01. - 21:43
(nem ér röhögni )
Posted 2009. May 01. - 19:27
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Posted 2009. May 01. - 19:19
Posted 2009. May 01. - 18:59
És ha az inode-ok elfogynak?
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2009. May 01. - 15:39
Hmm... tárhelyszolgáltatóm aszongya, hogy akkor mostantól unlimited tárhelyet és unlimited sávszélt biztosít változatlan áron. Höhh.
És ha az inode-ok elfogynak?
http://solidrainbow....apers-120389053
win7 hátterek....
kövezzetek meg, de már várom a 7est.
Miért nem rakod fel? A mostani verzió is használható. Ha a Microsoft dolgozóinak napi munkára megfelel...
Would you, Quintus? Would I?
Posted 2009. May 01. - 13:16
Egy nap 24 óra, egy tálcán 24 sör...EZ NEM LEHET VÉLETLEN!
Posted 2009. April 30. - 08:33
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2009. April 30. - 01:23
Csak elmélet, de gondolom van nekik valami log file-ja.
Ha nem erre gondolsz akkor:
Az id3tag nagyon hasznos, de a sok netrõl jött zenékben ritka a normális..
Ebben van a számcím, elõadó, stílus stb. Mondjuk csak mp3-ban. File-onként mûködik.
A CDDB is hasznos, Vannak progik amik kihasználják. (Errõl most nem írok, csak ha igény van rá na jó
Ez a cd-ken lévõ albumok, és számok mennyisége, sorrendje és a hossza alapján ismeri fel az elõadót, számcímet, stílust... Pontos tud lenni, mert ritka az, hogy pont minden szám pl 3:16 mp, és ugyanabban a sorrendben ugyanannyi lenne. A cddb lista több milliós, mindig nõ, de a netes kapcsolattal rendelkezõ lejátszók azonnal leszedik.
Csak albumoknál mûködik.
Van még persze; wma-t nem ismerem, (nem is akarom) Ogg is valami Idtag szerût használ, más nemelterjedt formátumokban bármi lehet.
Ride everywhere.
.
Posted 2009. April 29. - 14:14
Mellesleg foobar2000-et használok, azt is ritkán. Playlist-et egyáltalán nem. Albumot tartalmazó könyvtár beledon, oszt' kész.
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
vendég_Charon_*
Posted 2009. April 28. - 21:10
terv: snapshot, progi telepítése, használat, leszedés, registry vissza
ofc freeware
köszönöm
Posted 2009. April 28. - 15:08
Vannak amik album szerint rendezhetik, van amelyik az utoljára kilépett állást tartja meg, vannak stílus szerinti "autorendszerezõ" lejátszók... Saját logjuk van.
Nem sok hordozhatón láttam olyat ami mu3-al foglalkozott volna, a legtöbb abc sorrendet érti, vagy a bemásolásit (nemtomért és hogy).
Winampot se sokan használnak már, Engem ismerõsök (meg Kedves is) kiröhögnek az xmms-emmel, A mediacenter meg szép oda minek mu3?
LEgtöbb ember úgyis azt csinálja, hogy: zene könyvtár, ezt-ezt-ezt-ezt bedobál, majd eztle, ezt fel, ezt ide, ezt oda, fél perc, és ugyanott van.
Az mu3 fénykorában még "add könyvtár,könyvtár,könyvtár zene. Következõ szintén.
És mivan akkor, ha máshova kerülnek a zenék, valaki használ reném opciót? ilyenkor meghalt az Mu3....
Ride everywhere.
.
Posted 2009. April 28. - 13:29
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Posted 2009. April 28. - 12:28
Így tényleg hülyének fogunk nézni, ha hülyének tetteted magad
De lejátsza õket. Ezzel lehet listába szervezni õket (pl. nem az album szerinti sorrendet beállítani), egyszerre több fájlt betölteni pl. a winamp-ba, meg ilyen egyszerû dolgok. Én személy szerint rühellem
Kösz a segítséget, én ezeket mindig letörölgettem, mert nem tudam mire valók. Egyébként nem tudom, miért olyan hihetetlen, hogy nem értek hozzá. Autóvezetéshez se kell, hogy autószerelõ legyen valaki. Nem tudtam, hát megkérdeztem.