van az otthoni gépen egy progim, amit erre írtak, ha hazamentem megkeresem neked és felteszem valahova (ha még aktuális )
próbálkoztam anno wincmd pluginnel is, de ez volt az egyetlen ami úgy-ahogy mûködött
Nagyon megköszönném:)
van az otthoni gépen egy progim, amit erre írtak, ha hazamentem megkeresem neked és felteszem valahova (ha még aktuális )
próbálkoztam anno wincmd pluginnel is, de ez volt az egyetlen ami úgy-ahogy mûködött
Na ezért mennyien ki fogtok röhögni:D
Egy Ipodot, ha összedugok egy laptoppal, akkor le tudom szedni róla a zenéket?
Vagy azt csak az Itunes vagy mivel lehet? Látja háttértárként?
Ride everywhere.
.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
RAUH-Welt
B E G R I F F
Persze, én vettem valamelyik elektronikai gigaboltban még régebben (aztán kaptam még egyet a telefonomhoz, ami szintén usb-rõl tölt). Nem egy drámai összeg.
Persze, én vettem valamelyik elektronikai gigaboltban még régebben (aztán kaptam még egyet a telefonomhoz, ami szintén usb-rõl tölt). Nem egy drámai összeg.De külön beszerezhetõ? Egyébként egy Creative Zen Stone Plus-t néztem ki, de ha minden töltéshez számítógép kellene, akkor nekem jobb volna egy elemes típus.
De külön beszerezhetõ? Egyébként egy Creative Zen Stone Plus-t néztem ki, de ha minden töltéshez számítógép kellene, akkor nekem jobb volna egy elemes típus.
Vannak usb-s adapterek, azzal tudod tölteni hálózatról is, de azt nemfeltétlen adnak hozzá. Ink. MP4-eknél fordul elõ.
Azok az mp3 lejátszók, amelyeknek beépített akkuja van, csak számítógépen keresztül tölthetõk?