Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Please log in to reply
13653 replies to this topic

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Ez meg Biketrials fórum, Myvip-Iwiw, MSN, Gmail.
Itt ki is merül kb. :)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Leginkább az internethasználati szokások változása védene 15000 fertõzött fájl ellen. ;)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
CJ: Én a helyedben váltanék. Hidd el, hogy egy ingyenes vírusírtó talán még mindig jobb lenne, mint egy hekkelt fizetõs. Akármilyen kocka is rakta fel a gépedre.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nem szeret engem ez a windows7. letoltottem, kiirtam, de nem akar telepulni

beraktam biosban ugyesen 1st boot device dvd meghajto, de azt irja hogy boot disk faliure insert system disc

a regi xp-t mar leformaztam rola, ures particiora kellene felmennie

a lemez jo, beleraktam a laptopba [vista home van rajta], azon elkezdodott a telepites. persze nem futtattam le, de ment volna

az xp telepitolemezt elfogadja [azzal formaztam le a rendszerparticiot]
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
a dátum az igazából egy szám az excelben, nem? így valahogy:

http://www.cpearson....el/datetime.htm

szóval ha nincs sok dátumod, akkor érdemes simán if-fel megcsinálni. esetleg a grafikon nem tud olyat, hogy az azonos értékeket összeadja alapból, és nem külön X-nek veszi?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
excel zsenik
van egy táblám, egyik oszlopban dátumok vegyesen, másik oszlopban értékek
olyan eredmény kell nekem, ami a dátumokat szûri, és a dátumhoz tartozó értékeket naponként összeadja
tudom, rendezzem sorba és részösszeg, de valami jobb megoldás kellene, k*rva nagy a tábla.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
15000 fertõzött fájlnál jár a NOD.
Trójaikat írt eddig.

Kívánjatok sok szerencsét! :(

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts
ki kell lépni az outlookból, mert egyébként fogja
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
maximum kimasolgatom a beallitasokat egy papirra, aztan legkozelebb mozillat teszek fel :)

koszi!

edit: nem talal nekem pst fileokat

edit2: google megmondta hol van.

edit3: a total commander nem tudja masolni

edit4 [igerem nem lesz tobb] microsoft oldalarol letoltheto az outlook backup tool, amivel el lehet menteni a beallitasokat fajinul.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts
A beállításokat nem tudom, de a mappák: search *.pst
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
outlookot hogyan lehet backup-olni? vannak leveleim amiket nem szeretnek elvesziteni, meg kellene oket menteni a format c:/ -tol

van valami mappaja amit ki lehet masolni es benne lesznek a leveleim?

meg az is jo lenne, ha meg tudnam tartani az imap/smtp stb beallitasaimat, szuroket, szabalyokat.

RAUH-Welt
B E G R I F F

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
kompakt high definition :D

RAUH-Welt
B E G R I F F

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Ja igen, 19"-en aztán már valóban más a 1080p! :D

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
windows sp3 telepítés notira úgy, hogy eleinte a SATA-s winyó miatt rinyált, aztán meg a notihoz a különféle driverek meg meghajtók beszerzése, miegyéb, illetve szoftverek (böngészõ, msn, lejátszók, office, nero, stb..), majd ennek driveimagexml-el a lementése egy estémbe telt, max. 5-6 óra volt. közben tanultam, fõztem, olvastam...asztali gépnél ez még ennyi se, ott megvannak a driver cd-k.

xp-t az asztali gépre kb 4 éve raktam, azóta csak update van kb, esetleg visszaállítás image-bõl, ha valami nagyon balul sül ez - 20 perc max mindkettõ. cserébe még nagyanyám is tudja használni bármelyik balmer szoftvert.;)

iljics: ja nem, az asztali 19"oson nézem dokkolóval.:D

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,288 posts
Köszönöm a válaszokat, akkor a Bios-t kell majd buherálnom.

[highlight] The bike way of life [/highlight]

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 posts

Az emberek szeretnek skatulyázni. Nekem van egy-két preferenciám, hobbim, melyek miatt már számos skatulyában szerepelek, általában nem túl hízelgõ jelzõs szerkezetek társaságában.

bár teljes mértékben off, de ha nem túl indiszkrét a kérdésem, milyen hobbik miatt kerültél milyen / melyik skatulyába?

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

ha az alaplapi hangszoro akar csipogni azt biosban kell letiltani nem windowsban.

ha olyan fajta csipogas mint amikor bootol a gep akkor >> Bios

Vagy ha BIOS-ban nincs ilyen opció akkor le kell húzni a hangszóró csatlakozóját az alaplapról.

Windows-t én is a fenti módszerrel telepítek, beteszek nézni valami sorozatot és közben nyomogatom a "tovább"-okat.

Mer' egy állat vagyok !

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

egy kis érdekesség: a laptop a régi T2500-al (2*2Ghz) meg az 1 giga 667-es ddr2 memóriával viszi a 720p .wmv-t, a 720p .mkv-t, az 1080p .wmv-t és az 1080p .mkv-t. szekszi a képe.:cool2:

az asztali gépek közül a P4 2.8ghz+1giga ram a 720p-t is szenvedve, a PentiumD 3.4 Ghz+1 giga ram alapból szenved az 1080p-vel, csak a GTX rásegít, de úgy már pöpec.

ennyit számít, hogy a laptopban sokkal újabb processzor van, vagy micsoda?:chin::wtf: azt vártam, hogy a 720p-s sima .wmv-vel is szanaszét fog fagyni, nemhogy az 1080p-vel, erre simán visz mindent...megdöbbentem.

P4 és PentiumD kifejezetten gyenge teljesítménnyel bír az újabb architektúrákhoz képest. Mondjuk laptop monitoron 1080p-t nézni. :)

Mer' egy állat vagyok !

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ha az alaplapi hangszoro akar csipogni azt biosban kell letiltani nem windowsban.

ha olyan fajta csipogas mint amikor bootol a gep akkor >> Bios

RAUH-Welt
B E G R I F F

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,288 posts
Mesteremberek!

Az mitõl lehet, hogy a számítógépen minden hang le van véve, el van némítva, a vezérlõpult/hangok és audioeszközökben a "hangok" fülön belül is a hangséma be van állítva, hogy nincsenek hangok, és alatta programeseményeknél sincs sehol hang, a gép mégis ad ilyen bippenõ hangot, pl. kisablak felugrásánál stb. Ez miért van?

[highlight] The bike way of life [/highlight]