Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Posted 2009. May 20. - 21:46
- EAN13 kód ismerete
- több címke nyomtatása etikett címkére (méret finomhangolás)
Találtam több ingyenes programot is, de vagy a kódot nem ismeri, vagy pedig univerzális etikett címkére nem lehet vele nyomtatni.
Válaszokat elõre is köszönöm.
Posted 2009. May 17. - 16:43
Posted 2009. May 16. - 23:00
tud valaki olyan progit, ahol több képet egyszerre tudok átméretezni?
bármelyik jobb képnézegetõ megcsinálja, meg a picasa. én mégis a pixresizer-t használom ilyen célokra - mire a többi program betölti a beállítást, addigra ez már rég kész a 100+ képpel. igaz, hogy egy bizonyos határ fölé nem tud menni átméretezéskor, de szerintem a 3000 px * ? px már bõven sok wiwre.
http://bluefive.pair.../pixresizer.htm
Posted 2009. May 16. - 22:49
Posted 2009. May 15. - 19:26
nyomtatokhoz letezik alternativ driver?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. May 15. - 16:27
DaveRider: Sikerült összerakni a BartPE liveCD-t? Mert nekem nem jött össze, amikor próbáltam.
--Trifo
Igen, sikerült egybõl. A leírást követtem, ami fent van a weboldalon, aztán Nero-val kiírtam jó lassan. 160 mega a lemez, de a lényeg az a BartPE/Programs/dixml mappában van, ha jól emlékszem. nekem ott ezek vannak:
dixml.exe - 1058 KB
vssserv.dll - 416 KB
vssxp.dll - 400 KB
vssvista.dll - 260 KB
diskmagn.msc - 27 KB
Ha gondolod, ezeket átküldhetem neked valahogy, vagy akár az egész lemezt is feltehetem, bár az lesz egy kis idõ. Kivéve, ha a szomszéd 1 megabites uploadját használom wifin...
Mondjuk az átlaguser meg van szopatva, mert a viszaállítás elõtt kéri a megerõsítést, amiben van egy hashmark jel (#) is. Na most az ugye AltGr+X lenne, de a BartPE nem fogadja azt el...Mondjuk ezzel biztos, hogy pl. öcsém vagy bárki más, akinek fogalmas sincs az ASCII-kódról (a hashmark az Alt+035), az nem tudja véletlenül visszaállítani a mentést, és jó esetben elcseszni a gépet.
Posted 2009. May 15. - 11:08
Lol.
"Kedves MKB ugyfel , Biztonsagi okokbol is felfuggesztettek a fiokjat, egy biztonsagi intezkedes, amelynek celja, hogy megvedjuk Ont es szamla.
Meg kell ujra az adatokat a folyo fizetesi merleg visszaallitja a mukodeset a fiokjat, es megerositi, hogy meg nem volt az aldozatok szamitogepes lopas.
Meg kell ujra adja meg az adatokat a kovetkezo oldalon, hogy az ellenorzesi folyamat soran:"
nekem is felfuggesztettek a ceges hitelkartyamat
reggel tankolnek ugyesen, erre vigyorog ram az indiai kutasgyerek hogy hat ez sajna el lett utasitva. mondom anyad van elutasitva ez platinum barclaycard. de de akkoris. fasza. aztan kiderult hogy a rendorseg valahol illetekteleneknel talalt egy adag kartya es szamlaszam adatot, es az en kartyam is kozte volt, szal letiltottak. de nem szolnanak rola...
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. May 15. - 09:37
DaveRider: Te hogy állítasz vissza DriveImageXML mentésbõl gépet? Sikerült összerakni a BartPE liveCD-t? Mert nekem nem jött össze, amikor próbáltam. Illetve a BartPE igen, de a DriveImage nem indult el rajta.
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Posted 2009. May 15. - 07:42
"Kedves MKB ugyfel , Biztonsagi okokbol is felfuggesztettek a fiokjat, egy biztonsagi intezkedes, amelynek celja, hogy megvedjuk Ont es szamla.
Meg kell ujra az adatokat a folyo fizetesi merleg visszaallitja a mukodeset a fiokjat, es megerositi, hogy meg nem volt az aldozatok szamitogepes lopas.
Meg kell ujra adja meg az adatokat a kovetkezo oldalon, hogy az ellenorzesi folyamat soran:"
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2009. May 14. - 23:09
esélytelen, azt sem tudom mirõl beszélsz.
megoldottam manuálisan
de kifejthetnéd, had tanuljak valamit.
küldj el nekem emailben párszáz sornyi adatot, és csinálok neked egy user manual-t (úgyis azt írok mostanában...)
nemes pont peter kukac gmail pont com
Posted 2009. May 14. - 23:04
Jorcitól tanultam el, elõször nem tudtam mire akar gondolni...
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2009. May 14. - 22:48
Posted 2009. May 14. - 22:30
most ugyis opera lesz
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. May 14. - 22:27
ha a másik gépeden megvannak, akkor onnan webre fel, win7-re le.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2009. May 14. - 22:26
egyelore meg alakitom, majd beszamolok hogy mi nem kompatibilis
az mar tuti hogy a firefoxos konyvjelzoimet buktam [jajj] volt vagy 300darab
amugy vista erzes, de tenyleg nem tunik lassunak.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. May 14. - 22:21
esélytelen, azt sem tudom mirõl beszélsz.pivot készítés nem jó?
megoldottam manuálisan
de kifejthetnéd, had tanuljak valamit.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2009. May 14. - 22:19
Egyébként ígyhagytam a gépet míg suliba voltam, kiirtotta, gyorsabb lett, MSN, TC mûködik.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2009. May 14. - 18:18
1. tényleg csak ezeket az oldalakat nézed, semmi warez meg cicisnénik/-bácsik, semmi. a 15000 fertõzött file ebben az esetben azt jelenti, hogy évek óta nem volt vírusirtás a gépeden, és hogy az a hiperszuper hekkelt antivírusprogram, amid van, nem mûködik jól - az összes jobb antivir meg spywarefigyelõ telepítéskor rögtön nyomatni akar egy szkennelést, az avast! pl. rögtön egy boot-time scant. szóval tényleg valami ingyenes dolgot szerezz be inkább. én az avastot ajánlom, az AVG nem jött be.
2. sok cicisnénit/-bácsit nézel nem túl biztonságos oldalakon, a sok cicisnénis/viagrás/mellnagyobbítós spamekben kapott linkeket sokszor megnézed, továbbá az összes msn partnered által küldött linkeket is megnézed, mivel hogy "hey CJ, wanna see hot chicks? no, not yours in the oven..."...így három nap alatt megvan a 15000 fertõzött file.
amúgy avast meg spyware terminator - free mindkettõ, és biztosan jók.
Posted 2009. May 14. - 17:10
excel zsenik
van egy táblám, egyik oszlopban dátumok vegyesen, másik oszlopban értékek
olyan eredmény kell nekem, ami a dátumokat szûri, és a dátumhoz tartozó értékeket naponként összeadja
tudom, rendezzem sorba és részösszeg, de valami jobb megoldás kellene, k*rva nagy a tábla.
pivot készítés nem jó?
Posted 2009. May 14. - 17:06
Ez meg Biketrials fórum, Myvip-Iwiw, MSN, Gmail.
Itt ki is merül kb.
nem úgy tûnik
nálam semmilyen antivir nincs csak egy comodo, és semmi bajom.